Magda Ciumac: “Cand o sugi, tragi aer in piept?”

Magda Ciumac este sunată în miez de noapte de Daniel Buzdugan pentru o farsa (probabil să vadă ce facea ea la EuforiaTV). Lucrurile o iau razna subit si totul se tranformă, ca la OTV, intr-un recital complet de injurături ca la “uşa” cortului.

Mahalagioaica frate. Oana Zavoranu e mic copil pe langa ea. 😀

Farsa cu Magda Ciumac

Asculta mai multe audio diverse
[via radiozu.ro]

bullets

55 Comments

  1. Foarte tare frate…ce pot sa spun, este o mare diva. Limbajul ei ma mucifica! Are unpic din Becali (zdreantza style and sugi p*la style). E pe sistem de gura sparta 🙂

  2. Pai daca l-a mancat si pe asta undeva sa gadile stupul cu albine??!
    Stii ceva, voiam sa mai zic ceva de ea, dar nici nu-i mai scriu numele asteia…

  3. sincer acum, cine-i asta? e vreuna implicata in scandalul cu Elodia sau ceva in genul?

  4. mai scuteste-ma si cu retardatul asta si cu asa-zisele glume pe care le face

  5. “sa o sugi pana zic yo stop…!!! ” super tare… “hai pa”…

  6. @adi & @add

    Dragilor, sa va spun o treaba. Nu conteaza cat de indecent e comportamentul lor, ci reactia pe care o ai tu ca un presupus om normal, decent, cu mintea la cap si manierat ( exemplar din ce in ce mai rar intalnit la noi in tara ) in situatia respectiva.

  7. imi pare rau de ea ! E o persoana Handicapata. “Magda Ciumag ” Spitalele de psihiatrie sa se sesizeze ! Doamne ajut-o !

  8. Proasta mai e ba. Acum ca e mare vedeta nu s-a gandit si ea sa vorbeasca frumos ca poate o suna cineva si se face de cacat. :))

  9. Hai că l-a lăsat mască pe Buzdugan… Şi, apropo, se aştepta careva să-i răspundă cu versuri de Lucian Avramescu? A fost naturală…

  10. oare de ce e panarama asta vedeta si promovata in toate ziarele din Romania iar mai nou pe la Felix.

    Are cam mult de supt in continuare pentru glorie

  11. Misto titlul, am avut si eu unul cam la fel cu doua zile inainte. Tot cu ghilimele. Via radiozu.ro, desigur.

  12. ce p*** se tot aude tot p**** pe banda, cine drac a cenzurat inregistrarea:(
    drac sa ii ia

  13. Cred ca este un viral al “soarecilor” de la zu! Adevarul ca nici Ciupaca nu are toata tigla pe casa…dar si baietii simt nevoia de promovare.

  14. a se lua in calcul:
    – provenienta fomeii – e clar ca nu ai asteptari prea mari in nici o privinta… mai ales in privinta limbajului
    – ora la care a sunat omu’
    deci… nu cred ca a fost o reactie neasteptata.

    oricum, daca m-ar suna si pe mine vreunul la ora tzâshpe… nu stiu exact ce si-ar auzi. 😀

  15. Mahalagioaica putin spus…asta a venit din varf de munte…din mijlocul padurii….nu se stie comporta..are o problema grava femeia…e Clar!!!

  16. ce retarda……:))
    “-Auzi,sunt Daniel Buzdugan
    -Du-te-n ***** mea”
    =))=)) asta e tampita rau…

  17. “Un om normal nu suna la ora asta”. Ce adevar a spus si stoarfa asta! Buzdugan mai bine l-ar suna pe Hitler sa intrebe daca i-a placut afisul din metrouri. Jalnic ce au ajuns astia doi…si se tot scufunda….
    Cit priveste Ciumaca asta, la ce puteati sa va asteptati???? Este exact ca atunci cind il suna pe Jiji stiind ca ala e pus pe injurat Voiculestii…

  18. Acum nu ati vazut ca e la Euforia TV candideaza pentru inelul cu diamant steoarfa. Si boul ala de milionar nu o da afara ca a dansat la el pe masa si o suge bine !!!

  19. nici nu ma intereseaza daca o suge bine, la moaca ei pul@ mea ar face infarct

  20. bai ia spus-o magda o fi nu fi zdremtza dar de spus ia spus-o ia taiat macaroana ceea ce rar i se intampla lui buzdugan

  21. si sa fi fost sunata la o ora din noapte cred ca si eu as fi fost furioasa si fiecare se exprima pe masura educatiei lui
    sincer nu am ce sa iii reprosez acestei fete cu educatia
    si dak e o steoarfa am o vb
    e gaura ei si si-o administreaza cum crede de cuviinta

  22. sincer ? foarte bine i-a facut, prea tare. femeia dormea si se trezeste pulica ala sa faca basitele lui de farse care numai rade nici bunica-mea la ele 🙂 bravo ei, s-o suga buzdugan pana zice magda stop 😀

  23. tu stiai ca nu obtineai custodia copilului si ti-ai inscenat prostia asta de 2 lei………………………esti o proasta fara minte credeai ca statul lasa copiii pe mana la toate hilbele dute dracu [[[[[[ eu pun la bataie 10 mii euro daca o sa obtii tu copilul///////??????

  24. asta e de doi bani. nu stie si ea ce sa faca ca sa apara la tv.

  25. Hahaha, lasa frate ca o merita gagiu’! Cine p*la lu’ Magda e ala sa o sune noaptea?
    Asa i-as fi facut si eu.

  26. Mai mama da ce proasta e saraca….nu stiu cum a rezistat Anatolie cu ea

  27. o zdreanta de 2 bani care se crede super tare , dar de fapt zdreanta tot zdreanta ramine pe vecie. prosti sunt cei care ii dau concursul si o baga in seama. dar de fapt nu ma mai mira ca toaote zdrentele ca ea sunt popularizate.

  28. e o curva penala. ar trebui sa aiba grija de copilul ei…si cica lucreaza…. poate pe centura. e doar o pitipoanca proasta, care nu stie sa scrie corect gramatical. sa nu mai sufere de vedetisme ca un om normal nu se uita la o muista ca ea. o femeie cuminte, la locul ei nu injura lumea nici macar in gand, dar asta e haladita rau. se vede ca a facut centura.

  29. si sa nu mai vorbim de faptul ca e o mama denaturata, care s-a folosit de copilul ei ca sa apara la televizor. dar asa e in romania, baga in seama orice penala pentru ca se uita la tv toti incultii si le fac audienta posturilor de televiziune. ca fiecare isi urmareste interesul. nu inteleg de ce spune ca este invidiata de toate zdrentele cand de fapt nu a facut nimic ca sa fie invidiata….are o fata de muista si un corp oribil si nu a contribuit cu nimic nici in cultura, nici in arta romaneasca. nu stie sa cante, nu a jucat in nici un film, nu a defilat pe un podium sau ceva asemanator. s-a remarcat prin scandalul cu divortul si cu custodia copilului. de parca nu a mai vazut lumea un divort… astea sunt ceva la ordinea zilei. nu cred ca intereseaza pe cineva ca a divortat de tolea sau ceva asemanator… nu trebuia sa-si spele rufele in public….dar daca n-ar fi facut-o n-ar mai fi fost “vedeta”….boarfa…. se vede vulgaritatea in imbracaminte, machiaj, gesturi, limbaj si orice atitudine.

  30. pff!!! ce pisata!!! era in dubii la intrebat pe buzdugan daca , cand o suge trage in piep pentru ca ea obisnuieste sa traga in piet si nu stia pisata daca e bine!!sclemba dreq!!!

  31. ba cn a mai pus si fraiera asta pe net?????????nu vedeti ca nu stie sa vorbeasca…………e mai proasta ca sexi braileansca…………aia cel putin are voce………..ea
    ……………………pauza…………

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *