Concurs: Castiga un aparat foto digital CANON PowerShot SX20IS cu un slogan pentru KOYOS.ro!


Stiu ca v-am extenuat in ultimele luni captandu-va atentia cu numeroase concursuri insa astazi sunt mandru sa va prezint unul extrem de atragator.

Spune-ne un slogan KOYOS.ro!

Fulgerica.com si Koyos.ro va invita sa va puneti mintea la contributie si sa ganditi un slogan pentru magazinul online. Concursul se adreseaza tuturor bloggerilor care detin un blog de cel putin trei luni.

Prezentare:

  • Gandeste-te la un slogan pentru KOYOS.ro.
  • Publica sloganul intr-un POST pe blogul tau in care incluzi un link catre site-ul www.KOYOS.ro. Include la sfarsitul postului tau textul “Particip la concursul ‘Castiga un aparat foto digital CANON PowerShot SX20IS cu un slogan pentru KOYOS.ro!‘ ” cu link catre acest post.
  • Inregistreaza sloganul si linkul POST-ului tau sub forma de comentariu pe pagina concursului nostru.
  • Update: Daca nu ai blog dar ai cont de Facebook, publica sloganul pe contul tau, cu link catre www.koyos.ro. Apoi lasă sloganul intr-un comentariu aici, cu link catre statusul tau.

Cel mai bun slogan va fi premiat cu un aparat foto digital CANON PowerShot SX20IS (detalii produs ).

Perioada de desfasurare:

Concursul se va derula pe o perioada de 2 saptamani, in intervalul 25 octombrie – 8 noiembrie 2010. Vom desemna castigatorul dintre propunerile primite sub forma de comentariu pe pagina concursului. Fiecare propunere trebuie să poată fi citita si la adresa POST-ului scris de participant pe blogul sau.

Success tuturor!

http://client.koyos.ro/ads/www/images/c7399cf7068237cecae141aa8a47c998.jpg

Important: Daca comentariul vostru nu apare in post am sa va rog sa imi trimiteti un e-mail folosind pagina de contact prin care sa ma anuntati de participare. Uneori Akismet da dovada de prea mult zel si baga unele comentarii in “Spam”.

bullets

73 Comments

  1. 1. Super, haios,
    Nelicentios!
    Esti curios?
    Search … KOYOS!

    =====================
    Vrei aparatul Canon?
    Fa versuri de epigon,
    Ca altfel n-ai incotro…
    Oferta-i la Koyos.ro!

Comments are closed.