Concurs: Castiga un Media player ASUS O!Play HD2


O!Play HD2, cel mai nou media player de la ASUS reunește în camera de zi divertismentul de înaltă definiție și viteza mare de transfer cu ajutorul tehnologiei USB 3.0.

– Primul media player din lume cu USB 3.0
– Stocare pe HDD de 3,5 inch, funcții NAS
(Networking-Attached Storage)
– Folosește-ți iPhone-ul® pe post de telecomandă
– TrueHD cu sunet surround pe 7.1 canale
– Certificare DNLA®

ASUS impreuna cu fulgerica.com va provoaca la concurs si pun la bataie un media player Asus O!Play HD2 – varful  de lance (actual) pe piata mediaplayerelor ASUS.

Tot ce aveti de facut pentru a intra in concurs este sa completati  formularul de aici (LINK) – practic, aveti de raspuns la un chestionar cu aproximatiov 20 intrebari – si aveti sansa dea a castiga un media player ASUS! Atentie: Participantii care se inscriu de mai multe ori la concurs sunt descalificati.

Perioada de desfasurare a concursului: 5 Mai – 31 Mai 2011. Asta inseamna ca aveti timp sa completati chestionarul (dureaza doar 1 minut sa raspundeti la toate intrebarile) pana pe 31 Mai 2011, atunci cand  cei de la ASUS  vor desemna prin tragere la sorti castigatorul (random.org). Acesta va fi contactat prin telefon si email pentru a afla modalitatea in care va intra in posesia premiului. Premiul va fi ridicat pe baza buletinului de identitate, conform numelui inscris in concurs. In cazul in care castigatorul refuza premiul, din diferite motive, sau nu raspunde la email in decurs de 3 zile, premiile sunt repartizate, tot prin tragere la sorti, altor cititori inscrisi in concurs. Premiile nu pot fi substituite de echivalentul lor in bani.

Multa bafta!

Cateva detalii despre ASUS O!Play HD2 puteti gasi chiar pe pagina producatorului.

bullets

28 Comments

  1. AM vrut si eu sa particip, dar am o retinere cu privire la complectarea datelor personale intr-un chestionar on-line 🙂 Daca scopul este doar strict facerea unui sondaj cu tema IT nu vad de ce ar fi nevoie de atatea date, pt identificare castigatorului cred ca ar fi suficient o adrea de mail si cea din CI
    Parerea mea….
    Si poate si a altora care nu vor participa la sondaj.

  2. Crsiti, din cate am observat – fix asta se cere: nume, CNP si o adresa de e-mail. Cum altcumva poti fi identificat in caz de castigi?

    Plus ca la sfarsitul testului scrie clar despre confidentialitate.

  3. Vreau sa particip dar nu-mi dau CNP-ul pe orice site …..

  4. Am participat si eu si acolo spune CNP sau CI/BI si am scris seria si numarul. CNP-ul nu-l dau.

  5. Pentru ce mama draq va trebuie, mah, CNP-ul? Sunteti de la politie? Pentru identificare? De ce nu va ajung numele, mail-ul si adresa din ci? Incalcati ceva legi cu aceste cerinte….

  6. “Cum altcumva poti fi identificat in caz de castigi? ” Va dau niste idei, natarailor: Nume, prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de domiciliu…..si atat, mergeti la scoala.
    “Plus ca la sfarsitul testului scrie clar despre confidentialitate.” Niciun hot n-o sa-ti spuna ca vrea sa te fure, nu…?

  7. CNP sau BI/CI. Ne trebuie un identificator unic pentru fiecare. O persoana poate sa detina mai multe adrese de email dar cu siguranta are un singur CNP…. Sau un CI/BI

  8. Sunteti nebuni? CNP ? CI ?
    aveti impresia ca s-a intalnit hotul cu militianul ?

  9. eh, carcotasi, altii care fac promotii si tombole se multumesc c-o adresa de domiciliu, una de email si-un numar de telefon.. ‘confidentialitate’, mai ales a datelor personale, e o mare gluma in romania, vezi aia de care dau dovada ‘marii’ furnizori de telefonie.. nu vreti si-o copie legalizata?!

  10. da , o prostie eu am patit-o cu firma avon cosmetics ,cineva s-a folosit de datele mele din buletin si mi-a bagat o comanda de 1000 ron, eu am ramas cu declaratii peste declaratii la politie si insinstenta de a se face dreptate si persoana respectiva a ramas cu banii mei cum s-ar zice . asa ca aveti grija ce date dati si cui dati.

  11. Fulgerica, imi permiti sa ii fac dobitoci? 🙂

    Cu un simplu click pe link-ul din articol se poate vedea ca singurii care primesc datele “confidentiale” sunt cei de la Asus.

    Deci nu va lasati datele personale pe orice site? Inteleg, Asus nu sunt suficienti de securizati, cei de la Avon Cosmetic sigur sunt.

    Right!!!

  12. ce usor e s-arunci cu mucii-n altzii, ca, deh, la cat de prostalani suntem, ne-o meritam.. da, uai, nea mihai nelutzu expertizescu, multzumim ca ne-ai aprins lumina.. fuck off

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *