Atentie mare la tigaile Dry Cooker (Kaiserhoff?)

Am si eu o intrebare, pentru ca vad ca la moda sunt acum tigaile astea minune care ne ajuta sa mancam sanatos (!?), si-a luat cineva vreo tigaie din asta si isi merita banii? Pardon, intrebarea ar trebui pusa in alt fel: care sunt de fapt caracteristicile unei – sa-i spunem pe nume – tigai originale Dry Cooker?

Va intreb asta pentru ca si eu am vrut sa-mi iau de pe net (Groupon) o astfel de tigaie insa pana la urma m-am ragandit. Sa va povestesc: am licitat, campania s-a terminat, mi-am folosit voucheru’ insa dupa ce am contactat firma (nu are rost sa-i mentionez numele) am ramas un pic in aer. Nici  urma de raspuns timp de trei zile asa ca m-am hotarat sa sun si sa vad care-i statusul comenzii mele. Nu prea-mi convine sa marc banul inainte pe produs pentru ca, logic, timpii de reactie ai vanzatorului coboara simtitor, tocmai pentru ca el e cu sacii in caruta iar eu sunt nevoit sa trag de el. Revenind, sun la unul din telefoanele de contact, imi raspunde un tip care ma asigura ca deindata ce ajunge la birou (!?) ma contacteaza si sa stau linistit ca in ziua urmatoare imi vine tigaia. Insa iar pauza de doua zile. Logic, ma apuc de puricat si observ ca firma cu pricina avea un site de prezentare pe care vindea tot felul de produse insa nici urma de tigaie Dry Cooker. Wtf, am intrat la banuieli pentru ca e logic, tipul are vreun tir plin de tigai facute pe vas si pe care s-a gandit sa le vanda pe Gropon la pret redus. Clar e teapa, asa ca am anulat actiunea si banii mi s-au intors in cont.

Update: Cei de la Groupon ar trebui sa introduca un sistem de comentarii la fiecare oferta (riscul e insa mare, concurenta ar putea sa vina cu comentarii fake si sa strice jocul). Nu de alta dar observ ca majoritatea firmelor cu care colaboreaza  sunt tip “fantoma”.  Parere personala, s-ar putea sa gresesc insa vorbesc doar din experienta.

Revenind acum la titlul nostru, voi ce parere aveti? Cum putem deosebi o tigaie Dry Cooker originala de un fake? Si  ce-i cu firma asta Kaiserhoff? Sunt cei care au inventat de fapt tigaia minune sau exista mai multi producatori? Merita sa cumperi o astfel de tigaie din magazinele online? Si daca da, cum facem astfel incat sa fim siguri ca nu ne este livrata o chinezarie? Care-i pretul real al unui Dry Cooker?

Nu de alta dar aceste intrebari isi au rostul, priviti ce a patit colegul nostru – spuse.

Update: Daca tot vrei sa dai banii pe o tigaie  buna atunci cu siguranta o poti gasi cu un simplu click aici.

bullets

81 Comments

  1. Se pare ca au dat banii pe altceva. O tigaie din asta, luata de la TV acum ceva vreme, inca nu si-a scorojit teflonul. Habar nu am cum sa faci diferenta intre ele, dar am vazut ca sunt pe mai multe site-uri de vanzare, la preturi diferite.

  2. Cea din poze cu buton rosu, o poti gasi si in Sel-Gros. Am vazut-o eu si e o imitatie ieftina a lui “Dry Cooker”.Dupa ce am manevrat vreo 7 tigai, iti spun ca toate aveau defecte

  3. cele mai “sanatoase” tigai sunt cele cu invelis ceramic. cumpara-ti daia, din magazinul lor de prezentare si nu vei regreta

  4. Ca pe orice nisa, important e sa iei originalul. Copiile sunt de cele mai multe ori de slaba calitate.

  5. aproape la fel am patit si eu cu site-ul reduceri azi.ro . Am cumparat apoi cand am sunat la respectiva firma( nu ii mentionez numele) mi-au spus ca o sa mi-o trimita. Dupa 3 zile de asteptari sun iar…si surpriza mi au spus ca nu sunt cu nr asta de voucher in baza lor de date. Am sunat inapoi la site reduceri azi si mi-au spus ca o sa mi dea banii inapoi evitand in a mi da o explicatie concludenta.
    Eu am cumparat de la diverse site-uri fara probleme (zumzi sau goldendeals) si am fost multumita dar asta e se mai intampla

  6. Si eu am achizionat o tigae Dry Cooker de pe Fun Deal- TVshoponline.ro insa cand am primit-o mi-am dat seama ca e o mare teapa, este din tabla, gri, nu teflon, este de f proasta calitate. Am informat firma ca doresc sa returnez produsul pt ca este un fals, fara legatura cu originalul. Pana acum mi-au fost inapoiati doar banii pt tigaie, nu si pt transport, nu a venit nici un curier sa ridice produsul, iar de pe site-ul TVshoponline.ro a disparut acest produs.

  7. Mare teapa am luat una din targ si la prima gatire s a ars cumparati doar de la top shop

  8. Salut, am vazut toate genurile de comentari ca e buna ca nu e buna tigaia asta si totusi m-am incapatanat si am luat o tigae de pe site-ul cuponomania.ro ,vreau sa va zic ca mi-a ajuns tigaia acasa si era varza eu vazand una intr-un magazin de prezentare.Am zis asta e am luat teapa, dar spre uimirea mea am primit un telefon de la cuponomania.ro si mi-au zis ca furnizorul lor le-a tras teapa si ca isi asuma raspunderea.VREAU SA VA ZIC CA ASTAZI MI-AU TRIMIS ALTA TIGAIE DRY COOKER FARA SA MAI PLATESC NIMIC,nu credeam ca exista asa ceva la noi in tara sa fie oameni asa corecti.Ma bucur ca o luam intr-o directie buna si numai de pe acel site voi cumpara de acum inainte

  9. Tigaile Dry Cooker cu invelis interior de teflon, originale sau fake, NU sunt sanatoase. Teflonul Nu este sanatos. Oamenii care au impresia ca teflonul este sanatos ,doar pt. faptul ca nu se lipeste nimic de el, gresesc! Exista si tigai Dry Cooker care sunt de calitate ,acelea sunt cele din ceramica.De exemplu tigaile Delimano.
    Teflonul este un material de plastic care este CANCERIGEN!Daca vreti sa gatiti sanatos cautati tigai din ceramica

  10. am mancat pana akum si din tigai de tabla, fonta,teflon si nu ne mai imbolnaveam!!! chiar si dupa jos !!! si akum toate sunt proste de slaba calitate:d poate asa suntem si noi;)

  11. Eu am cumparat tigaia de pe top-shop.ro si e foarte buna. Am cumparat pentru mama mea o Tigaie Dry Cooker Ceramica Grunberg de pe megaokazie.ro si o foloseste ca si mine zilnic si e super ok.

  12. Salut,
    Aceeasi teapa mi-am luat si eu ,de pe un site, MyDeals,cu asa numita tigaie minune,(HOFFMAYER)problema e,ca dupa prima folosire s-a dussssssss,si am mai dat si 85 lei,daca imi luam din comert la banii astia o tigaie obisnuita ,ma tinea muuuult timp…sunt tare curioasa cum o fiii aia de la tv…

  13. Si eu am cumparat o tigaie prin grupon (cu 89 lei) de pe site-ul produse de top (http://www.produsedetop.ro/). Este de cea mai proasta calitate. Am incercat sa prepar carne in ea si s-a lipit toata de tigaie. In plus, daca nu completam cu apa se ardea !!! “Surpriza” si mai mare a fost dupa ce am spalat-o … a ramas toata numai pete si s-a cojit asa zisa “ceramica”. Firma scrisa pe ambalaj este COROANA. Am vazut multe comentarii pozitive la aceasta tigaie, dar eu am luat o imensa TEAPA cu acest produs. Atentie mare la ce si de unde cumparati. Mai bine va duceti in magazin sa vedeti ce luati … nu de la nenorocitii care dau tepe pe internet.

  14. suna la cei de pe produsedetop si iti vor spune sa le returnezi tigaia deoarece au trimis gresit…nu e tigaia pe care trebuia sa o primiti…acu sa vad ce va fi

  15. Am cumparat de pe Megaokazie.ro
    o tigaie ceramica la 89 RON.
    La prima gatire s-a ars.
    Raspunsul celor care vand produsul a fost ca nu inlocuiesc produsele folosite, doar cele noi.
    Cum poti vedea ca un produs e bun ? Nu folosindu-l ?

    Sfatul meu : Ocoliti Megaokazie.ro

  16. Pentru cel care a cumparat de la megaokazie.ro: e un site de tepari, ca si altele ca acestea. Aveti dreptul sa va fie inlocuita tigaia chiar daca ati folosit-o. Aveti minim 30 zile garantie la tigaie conform legii. Mergeti si faceti reclamatie la OPC si, chiar daca in cazul dvs. nu mai rezolvati mare lucru, macar pe viitor, teparii nu vor mai da tepe asa usor. Si cumparati numai de la firme serioase, care au magazin de prezentare, chiar daca faceti comanda pe net, aveti unde sa-i gasiti daca aveti probleme.

  17. ia uitati aici… de pe http://www.rotld.ro/
    Domain Info
    Domain Name: produsedetop.ro
    Registrar: HOSTVISION SRL
    Registration Date: 2012-01-24
    Nameservers:
    ns1.hinter.ro
    ns2.hinter.ro
    Domain Status: OK
    Domain Holder
    Marginean Mihail-Gabriel
    SC MARGINEAN HOLDING AG SRL
    STR. IOVIŢĂ NR. 12, BL. P 14, AP. 7, SECTOR 5,
    BUCUREŞTI, 050686, sector 5, RO
    Phone: +40.749101885
    Fax: +40.749101885
    Email: margineanholding_ag@yahoo.com

  18. Teapa !!! La prima spalare cu detergent lichid (nu cu praf sau crema) si cu burete mi s-a dus stratul protector. UITATI de ele.

  19. eu am patit exact ca silvia.. cu voucher groupon am luat fake-ul kaiserhoff, furnizor Produse de Top. desi am fost grijulie cu flacara si spalatul, dupa prima folosire s-a desprins stratul ceramic, in mai multe puncte.. am mai folosit-o o data si s-au inmultit punctele de desprindere a stratului ceramic si aria lor. am sunat la produse de top, le-am dat si mail… nu au raspuns. apoi am sunat la groupon care mi-au zis sa scriu mail la firma de curierat ottocurier si sa cer sa vina sa preia tigaia, iar dupa aceea sa le scriu lor (groupon) pe email, atasand scanat formularul de preluare a tigaii. grupon s-a angajat sa-mi returneze banii platiti fie in contul de card declarat, fie ca bonus in cont grupon. ieri am scris firmei de curierat la adresa relatii.clienti@ottocurier.ro dar inca nu m-au contactat in vederea stabilirii datei de preluare a tigaii.

  20. Fulgerica, stimati colegi de tzeapa, credeti ca ar fi util sa trimitem catre opc un link catre acest blog, pentru declansarea unei anchete privitor la firmele de furnizori care ne amagesc oferindu-ne falsuri?

  21. marina, cel mai corect ar fi sa depui o plangere la OPC si eventual sa faci referire la acest articol. Cred ca plangerea e cea mai importanta.

    Iar ca idee, am ajuns sa nu mai am incredere in produsele cumparate din online.

  22. eu am luat-o de la top shop cu 130 de lei si e f ok…daca fake-urile alea erau vreo 20 de lei mai intelegeam, dar de ce sa dai 89 de lei pe un produs facut de o alta firma decat cea originala ( chiar daca nu esti sigur ca este de foarte proasta calitate, evident)?

  23. Buna
    Am cumparat si eu una din Selgros dupa ce am folosit una la fel cumparata cu cateva luni inainte tot din Selgros dar mare teapa la prima folosire unde e ochiul de aragaz,focul teflonul a plecat desi am spalat tigaia cu burete .Acum am achizitionat una din otel cu dublu strat de ceramica de la kitchenshop.Sunt tare multumita de ea si o recomand desi am dat 100 lei si 50 pe cea din Selgros.

  24. Eu am cumparat-o de pe site-ul oficial top-shop.ro, si DA isi merita banii. O folosesc de aprox 2 luni de minim 3 ori pe zi si e ca si noua, fara urma de zgarieturi. Inainte am cumparat una din magazin insa nu era originala, dupa cateva intrebuintari mancarea avea gust de fier :(. Acum insa sunt foarte multumita :).

  25. Am cumparat si eu minunata tigaie si e un mare rahat. In reclama ziceau ca nu se pune ulei, asa ca s-a prins toata carena de fund, adica s-a ars. De asemenea tot in reclama ziceau ca se spala usor. Am spalat 1 h la ea, pana m-au durut mainile si dupa ce s-a uscat arata ca dupa razboi. Si asta doar dupa o singura utilizare. Acum mi-e si sila sa mai gatesc in ea dupa cum arata. O mare teapa care prinde la un popor asa ca noi.

  26. Tigaia din imagine nue orignala ! cea originala are fundul alb!!!depinde de unde ati cumparat-o!! eu sunt foarte multumita de aceasta tigaie!!

  27. buna ! s ava spun povestea mea , am cumparat din piata de la Ociko , o tigaie care era identica cu ce se vinde la tv , chiar scria pe ea , “vazuta la Tv” cu doar 40 ron -dar era tabla goala , s-a dus toata , s- aprins mincarea , apoi am cumparat una din Auchan la 55 ron , la fel , acolo unde are gaurile s-a dus teflonul , exact ca in imiaginea de mai sus – mancare ase ardea , desi avema grija si o spalam cu grija .ambele tigai erau din teflon !!Teflonul este un material care este CANCERIGEN!Daca vreti sa gatiti sanatos cautati tigai din ceramica.
    asa ca am comandat de la TV cu 199 + transport si sunt super incantata , e din ceramica e grea , are un capac transparent foarte greu si gatesc cu placere in ea, e muult mai scumpa dar isi merita bani ! o recomand , sper s ama tina macar vreo 10 de ani – ador mincarea gatita in ea, legume , carne , peste …asa ca mai bine e un ban in plus dar sti ca stai in fata – vorba romanului , suntem prea saraci sa dam bani pe produse proaste , cred ca marca e Delimano , gasiti si pe http://www.top-shop.ro/tigaia_delimano_ceramica_prima_pancakes-228177-p.html. spor la gatit !

  28. Sa spun si eu povestea. Am primit o tigaie Heathy Cooker cu strat eco ceramic. Cred ca se gaseste prin carefour sau kaufland nu stiu sigur, dar daca aflu revin. Tigaia e tip dry cooker are un strat alb de …ceva pe ea. Strat care in unele locuri fiind mai subtire (pt ca nu pare sa fie dat uniform) se vede mai inchis la culoare pt ca stratul de dedesubt e negru. Prima data cand am gatit a fost ok, chiar mi-a placut f mult cum a iesit. La mijloc insa, acolo pe unde intra caldura s-a inegrit un pic. Totul sa facut pe ochiul mic la minim… A doua oara s-a inegrit bine, s-a prins mancarea bine de tot. Am frecat degeaba. Nu prea o mai pot folosi… doar daca vreau sa fac mancare prinsa si arsa. La fiecare gatire practic zona din mijloc care se inegreste, se mareste :))

  29. eu am cumparat de la getadeal un voucher si am ramas cu banii dati si tigaia lipsa. le-am facut o cerere de returnare a banilor si ma tot plimba. sint curioasa daca si-a primit cineva banii inapoi de la ei

  30. Am avut si eu prosta experienta de a cumpara asa zisa tigaie Dry Cooker .
    Am cumparat-o de pe un site de reduceri , m-a incantat ca am platit 69 lei in loc de 160 lei , cea mai mare prostie ,am comandat-o marti iar miercuri am primit comanda ,insa mare dezamagire tigaia nu era decat o tabla vopsita nici decum de ceramica sa cum era scris in descriere . Am contactat persoana care a primit comanda mea, persoana doar facea reclama la aceste produse ,erau luate din alta parte in fine sunanad la site-ul cu pricina de unde veneau aceste tigai nu recunostea nimeni nimic . Astazi am luat iar legatura eu ei , mi-au spus ca-mi returneaza baniim doar dupa ce ajunge coletul la ei , eu fiind din Bucuresti le-am spus ca vin personal sa le-o aduc si sa-mi returneze banii insa nu au fost de acord . Le expediez la posta si daca nu primesc banii in cont apelez la politie si la OPC .
    Sfatul meu daca vreti ceva de calitate inseamnasi mai multi bani , tot ce este ieftin este la fel de prost , aveti mare grija deoarece este vorba de sanatate , gatind mancare in tigai vopsite fake-uri dry cooker riscati sa va imbolnaviti .

  31. Rezumat : PRODUSEDETOP-TZEAPA MARE, NU CUMPARATI !!!

    Salut!
    Si eu am facut o alegere proasta cumparand o “tigaie magica”, de pe site-ul produsedetop.ro, cu un voucher achizitionat de pe Groupon. Dupa ce am plasat comanda au trecut aprox. 3 saptamani pana cand am primit tigaia, desi de fiecare data cand ii sunam (app. raspundeau foarte greu la tel.) ma asigurau ca in cel mai scurt timp o vor trimite. Tigaia era foarte usoara, ma indoiesc ca era placata cu ceramica iar capacul era din metal, nicidecum din sticla termorezistenta. La prima utilizare carnea s-a lipit si tigaia s-a patat. I-am sunat sa le explic ce am patit, si de comun acord am hotarat sa o returnez, urmand ca mai apoi ei sa imi restituie banii. Au trecut 5 saptamani si nici vorba sa ma contacteze sau sa imi returneze banii. Numarul de telefon afisat pe site este inchis, iar la mail-uri nu raspund. Voi depune o sesizare la OPC in cel mai scurt timp. Va sfatuiesc sa procedati la fel!

  32. magazinul megaOKazie.ro are si magazin de prezentare unde puteti vedea produsele. La fel ca si tigaile delimano, tigaile dry cooker comercializate de noi vin insotite de instructiuni de folosire nerespectarea lor duce la deteriorare.
    O greseala des intalnita in folosirea tigaii este ca aceasta se aseaza pe flacara mare si se foloseste ca o tigaie clasica, dry cooker se aseaza pe flacara mica, iar flacara nu trebuie sa iasa in exteriorul coloabei de aer. Atentie in piata exista copii ieftine ale tigaii, cele comercializate de noi sunt testate si daca sunteti nemultumiti banii se returneaza daca produsul este returnat in termenul legal de 10 zile.

  33. E cea mai proasta tigaie!!!!!! Eu am cumparat de la top shop si am fost dezamagita de ea. Una ca lipeste ce faci in ea , dar si sare pe pereti grasimea acumulata in ea. Degeaba face atat reclama cantareata….ca sunt minciuni…vb aceea si-a luat bani ptr reclama dar sigur nu a folosit aceasta tigaie ca sa ii vada eficienta.:)))

  34. Ieri am achizitionat Tigaia Delimano Dry Cooker Ceramica din magazinul de prezentare, 199 ron, am facut cartofi prajiti…o prima impresie:
    1. i-am pus pe foc mic (la cel mijlociu dadeau sa se arda langa “horn”)
    2. durata de pregatire undeva la 30-40 min.
    3. impresionant!…nu s-au lipit deloc iar tigaia s-a curatat ca in reclama…cu un servetel de hartie (cu specificatia ca am pus 2 linguri ulei, insa, mult mai putin decat la o alta pregatire)
    5. Cartofii au iesit gustosi si cred, mult mai sanatosi
    6. La cum s-a curatat ma tenteaza setul complet, cred ca merita…

    Concluzie: multumita si tentata de noi achizitii (cu toate ca preturile sunt destul de piparate!!)

  35. @nona: spune-mi si mie, te rog, unde se afla magazinul lor de prezentare; m-ar tenta sa achizitionez o tigaie de tipul dry-cooker, am dubii in ceea ce priveste teflonul (senzatia mea este ca nu e sanatos deloc acest material) si mai multa incredere in ceramica, desi noi habar n-avem ce materiale intra in compozitia asa-zisului strat de ceramica. Eu nu cumpar de pe internet, in sensul ca nu platesc niciodata on-line si imi place sa am posibilitatea de a vedea si de a avea “contact direct” cu produsul pe care intentionez sa-l cumpar. Daca ma poti ajuta cu aceasta informatie (sau oricine citeste postul meu), scrie-mi si mie pe clarancept@yahoo.com. Multumesc anticipat!

  36. am cump eu dry cooker de la vanzatori veneau pe strada cu masina si sunt foarte mutumita de ia gatesc de 1 an la ia da nu sa degradat

  37. Cel mai bun lucru este sa cumperi tigaia din magazin cu bon fiscal si cu garantie.Altfel exista riscul de a fi pacalit.

  38. Vad tot mereu faceti reclama la aceasta tigaie minune,pe care am cumparat-o si eu,dar eu nu las sotia sa gateasca cu ea.Motivul este ca ma intreb daca ea functioneaza cu gaze,iar acele gaze arse care sunt foarte periculoase pentru organism,ce se intampla cu ele? nu cumva ele sunt absorbite de ce gatim in aceasta tigaie? M

  39. Incercati tigaia dry cooker de la [link removed] Este produsul original la un pret mai mic. Astept comment-urile voastre…

  40. Produsele originale vazute la TV le gasiti doar la top-shop.ro, restul sunt niste capuse care vand falsuri.

  41. Cele mai bune tigai sunt alea care le fac Tigani.Ce DRY COOKER dati bani pe prosti…

  42. Am cumparat si eu “faimoasa” tigaie teflonata din magazinul lor original din AFI Cotroceni! O tabla ordinara, teflonata intr-un singur strat, care s-a cojit dupa numai o saptamana! Am fost la ei, mi-au inlocuit-o si s-a cojit dupa 3 spatamani! Am spalat-o numai cu buretele si am folosit numai ochiul mic la minim! Concluzie este de calitate slaba! Am luat aceeasi tigaie din Auchan cu 40 de lei, care s-a cojit dupa 5 luni! Deci, aveti grija ce si de unde luati!

  43. Scuze de intarziere!!!!! Nu apuc sa intru pe forum-uri…dar daca te mai poate ajuta informatia: eu am achizitionat din Top-Shop Iasi, din incinta Carrefour Felicia.
    Ca o parere dupa mai mult timp de utilizare: se merita!
    Cateva sfaturi in plus:
    1. trebuie asteptat timpul de incalzire (inrosirea manerului) caci altfel se prinde usor;
    2. in acest caz, pune apa, lasa o ora si se va curate la fel de usor;
    3. un pic de ulei, cateva picaturi sunt indicate, success garantat.

    p.s. Tigaia de clatite din setul pe care l-am achizitionat, cea gratuita, nu este de aceeasi calitate ca celelalte…se vede ca e facuta pt. CADOU!!!:), dar sip e aceea o folosesc foarte des!

    O zi minunata si sper sa-ti fiu de folos!

    Nona S.

  44. Eu am cumparat tigaia dry cooker de la pretul-redus pt faptul ca te lasa sa o testezi 30 de zile. Este de calitate si sunt foarte multumita de ea. Am mai primit si o razatoare cadou destul de utila.

  45. Dau ex. DEAL, prin care am cumparat o tigaie Dry cooker.
    Firma importatoare de astfel de tigai din China se afla intr-un apartament de bloc pe str.Fat Frumos nr. Et.6, sector 5.
    Nu va pacaliti, apeland la o astfel de firma!! Va spun din proprie experienta.
    Ce folos ca economisesti 80% din oferta, daca produsul sau serviciul este execrabil (tigaia s-a ars la prima intrebuintare), iar atitudinea si amabilitatea personalulului lasa de dorit!!!!

    Nu va recomand aceasta firma, nu isi fac treaba cum trebuie sau nu sunt calificati, nu au clienti deloc, functioneaza doar pe vouchere!

  46. mah cele de la tv sunt la fel, doar ca au pretul mai mare, dar tot facand mereu reclama ai senzatia ca cine stie ce firma e, SUNT LA FEL,
    si zic asta din experienta, am niste cunostiinte care si-au luat, nu are rost sa dati atatia bani degeaba. DC sunt mai scumpe? pentru ca ei zic ca mai dau si altceva drept cadou(de exemplu vazusem undeva ca ia dat un mixer), dar voi platiti pachetul cu totul adica va pune sa platiti si mixerul in cazul asta, (si apropo eu comercializez tigari electronice, ca sa nu existe dubii, dar sunt la curent cu chestiile astea)
    http://www.oferte-shop.ro
    Gasiti tigaie dry cooker la un pret acceptabil si calitatea e testata, mai sunt si altele dar aici pretul e 75 lei, in restul partilor era de la 85,
    oricum e decizia voastra daca sa va lasati pacaliti de reclamele de la tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *