Romanii, muncitorii cei mai cautati in Europa

Un lucru este cert, romanii sunt cei mai cautati si apreciati muncitori in tarile Europene. Sute de romani aleg locuri de munca in strainatate, deoarece sunt mai bine platite decat cele din Romania iar majoritatea graviteaza spre angajari in Germania, deoarece Germania este tara care asigura toate conditiile unui angajat iar salariul este pe masura.

Aceasta decizie in timp poate sa afecteze piata romaneasca a locurilor de munca, dar salvarea vine din partea tinerilor care sunt inca studenti la facultate sau au terminat recent studiile. Acestia prefera locuri de munca Bucuresti, deoarece majoritatea oportunitatilor coincid cu activitatile lor preferate, social network, online marketing & advertising si tot ce este legat de tehnologie.

Bucurestiul este si paradisul IT-ului fiind locul unde toti cei pasionati de IT spera sa ajunga sa lucreze.

Dar locurile de munca din Bucuresti nu se limiteaza doar la call center-uri si domeniul IT. Locuri de munca in fabrici si alte domenii, chiar si in agricultura, ii asteapta pe toti cei care s-au calificat in domeniu sau sunt dornici sa porneasca pe drumul acesta.

Lucrurile par foarte promitatoare pentru cei care aleg sa ramana pe piata muncii din Romania, deoarece in fiecare an ne putem astepta la majorari de salariu cum de altfel ne-am si obisnuit.

Printre multele beneficii oferite de firmele romanesti, avantajul cel mai mare ramane acela de a putea profesa in propria tara fara a fi nevoit sa stai departe de familie si prieteni.

Cei aventurosi se pregatesc deja in vara aceasta, pentru noi experiente de sezon in tari precum Italia, Spania sau Grecia pentru joburi in domeniul turistic sau hotelier. Sunt joburile care atrag studentii din intreaga tara pentru experienta work & travel.

Munca innobileaza pe om!

bullets

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *