Solutia optima si avantajoasa pentru transport eficient, este o trotineta electrica RYDE

Pentru fiecare persoana, gasirea unei modalitati mai rapide, simple si economice pentru transport, reprezinta o prioritate, deoarece timpul in ziua de astazi este foarte important. Numarul masinilor care circula zilnic pe drumurile publice este unul foarte mare, aglomeratia in special in orele de varf, fiind adesea sufocanta.

Datorita avansului tehnologic impresionant din ultima perioada, avem disponibile tot mai multe solutii de transport rapide, de asemenea tot mai accesibile iar in cazul de fata este vorba despre niste „jucarii” banale,  trotinetele electrice.

O trotineta electrica vine cu o multime de avantaje datorita faptului ca este mai economica si mai usor de transportat decat alte solutii mai mari precum bicicleta de exemplu, fiind ideala in special pentru distante mai scurte. Datorita faptului ca numarul trotinetelor este din ce in ce mai mare, producatorii le-au facut mai accesibile pentru toti, avand posiblitatea sa gasim trotinete electrice pentru adulti, pentru copii dar si pentru persoane mai in varsta,la preturi foarte avantajoase. Trotineta electrica este foarte usor de manevrat, atat in curbe , cat si pentru a va strecura rapid prin traficul aglomerat.

In comparatie cu multe alte vehicule, trotinetele sunt mult mai accesibile, acelasi aspect fiind valabil si in ceea ce priveste costurile de intretinere si de operare. Indiferent de comparatie pe care dorim sa o facem, fie ca facem referire la vehiculele care functioneaza pe baza unui motor termic, sau despre alte vehicule cu motor electric, trotineta electrica este net superioara din punctul de vedere al costurilor

Tocmai datorita faptului ca este vorba despre un vehicul electric, trotineta electrica este prietenoasa cu mediul inconjurator, deoarece nu emite dioxid de carbon, deci nu provoaca nici un fel de dauna atmosferei si mediului. Un alt avantaj al trotinetei, consta in mobilitatea crescuta. Datorita faptului ca este un vehicul mic, va puteti deplasa cu cea mai mare usurinta prin traficul aglomerat, reprezentand solutia perfecta pentru aceia dintre dumneavoastra care locuiesc in zonele urbane aglomerate.

In cazul in care sunteti in cautarea unei trotinete electrice la un raport calitate/pret foarte avantajos, puteti opta pentru un model de trotineta electrica RYDE. La numai un simplu click distanta va sunt puse la dispozitie diverse modele ale acestui brand de trotinete electrice, precum si diverse accesorii si piese.

De exemplu, puteti alege Trotineta electrica pliabila RYDE 350, Seria 8″ ce are o autonomie de aproximativ 20 – 25 km si o viteza maxima de 35 km/h. Aceasta costa numai 2199.97 de lei avand un motor de 36V, 350W, brushless si o baterie de 36 V, 10.4 Ah Litiu-ion.

Acestea fiind spuse, o trotineta electrica poate fi o alegere foarte buna atunci cand mergeti la serviciu si aveti de strabatut un traseu cu trafic infernal, chiar si la scurte cumparaturi, ori pentru o simpla plimbare de relaxare. Trotineta electrica ramane acea optiune de transport pentru distante scurte, foarte avantajoasa din toate punctele de vedere, pe care cu siguranta trebuie sa o incercati daca v-ati saturat de aglomeratia infernala in fiecare zi din trafic.

bullets

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *