Cea mai buna optiune pentru un parbriz BMW si nu numai, este disponibila pe Parbrizeacasa.ro!


Mentinerea parbrizului masinii dumneavoastra intact nu se rezuma doar la aspectul urat oferit. Ca soferi si proprietari ai unor autoturisme, trebuie sa intelegeti importanta unui parbriz impecabil, fara fisuri sau crapaturi, nu doar de dragul dumneavoastra, ci pentru ideea pastrarii sigurantei traficului rutier, deoarece un parbriz fisuart, poate reprezenta un real pericol.

Atunci cand ne gandim la parbrizul auto, nu ne gandim la o simpla bucata de sticla, ci trebuie sa ne gandim la una dintre cele mai importante componente. Parbrizul are inclusiv rol de rigidizare a caroseriei, reprezentand cateva procente foarte importante in ceea ce priveste rezistenta structurala a autoturismului.

Parbrizul sprijina plafonul masinii si are rol de absorptie a energiei generate de impacturile mai serioase, astfel incat pasagerii din interior sa se afle in deplina siguranta. In ceea ce priveste siguranta,  pe langa facilitarea desfasurarii airbag-urilor in urma impactului, parbrizul va mentine in siguranta in interiorul autoturismului. Altfel spus, acest lucru reduce la minimum riscurile de ranire.

Daca este vorba doar despre o mica fisura de cativa milimetrii, o fisura care adesea este provocata de pietricelele sarite de pe carosabil, parbrizul se poate repara, insa, aceasta operatiune nu reprezinta garantia pe viata ca parbrizul nu se va crapa iar in acelasi loc. repararea unei fisuri poate sa reprezinte o solutie de moment, in cazul in care nu aveti bugetul necesar inlocuirii la acel moment, insa, trebuie sa stiti faptul ca acea zona in care se afla fisura fie ea si reparata, pe termen lung, este mult mai predispusa spargerii, zona ramanand sensibila in continuare.

Parbrizul se poate crapa sau fisura din tot felul de motive, fie naturale fie din alte cauze.

Pentru a putea pastra parbrizul intr-o stare cat mai buna si pentru cat mai mult timp, incercati pe cat posibil sa parcati masina intr-o zona umbrita, deoarece lumina soarelui poate afecta acel strat de protectie UV, scurtand astfel durata de viata a parbrizului.

Folositi produse de curatare de calitate si speciale pentru parbrize, de preferat fara amoniac si dedicate pentru sticla auto. Amoniacul de cele mai multe ori dauneaza, afectand prematur suprafata sticlei. De asemenea, puteti spala parbrizul pentru o maxima eficienta, stropindu-l cu otet dupa care sa-l stergeti cu un prosop din bumbac moale.

In momentul in care parbrizul a suferit o mica fisura datorata unei pietricele de pe carosabil, aceasta fie trebuie rezolvata cat mai repede posibil, fie apelati la inlocuirea completa. Aspectul care este cert, este reprezentat de faptul ca acea mica fisura si de numai cativa milimetri, usor usor se va extinde in special la diferentele mai de temperatura, ori in cazul vibratiilor produse de motor, chiar si de trantitul usilor foarte tare, ori despre muzica asculata la un volum foarte ridicat.

Daca va numarati printre acele persoane care sunt in cautarea unei echipe de profesionisti pentru inlocuirea rapida si eficienta a parbrizului, atunci trebuie sa stiti ca raspunsul cautat va asteapta la numai un simplu click distanta. Este vorba despre cei de la Parbrizeacasa.ro.

Echipa Parbrizeacasa.ro are o experienta de peste 12 ani in acest domeniu, prestand servicii de cea mai buna calitate in ceea ce priveste schimbarea parbrizelor auto pe raza Bucurestiului si a judetului Ilfov, servicii care constau in inlocuirea parbrizului la adresa solicitata de catre client, de regula la domiciliu, dupa cum sugereaza si denumirea site-ului.

Fie ca veti avea nevoie de un parbriz BMW, Audi, Dacia, VW, Opel, Renault, Opel, Mercedes, Fiat, Ford, Hyundai, Skoda, Seat, Toyota, Citroen, Nissan, Jaguar, Jeep, Kia, Peugeot, Daewoo, Suzuki, Honda, Mitsubishi, Volvo, Man, Daf sau Iveco, cu toate acestea va pot ajuta cei de la Parbrizeacasa.ro, avand disponibile numai produse superioare calitativ, parbrize de la brand-uri foarte importante la nivel mondial, precum Fuyao, Saint-Gobain, Sekurit, Guardian, Pilkington sau Benson.

Inclusiv o simpla fisura poate sa reprezinte un pericol, cu atat mai mult daca aceasta este pozitionata fix in raza vizuala a soferului. O banala fisura se va extinde foarte usor, fie datorita curentului puternic, fie datorita diferentelor de temperatura, a jetului puternic de apa, a vibratiilor si asa mai departe. In acest fel, de la un mic punct de cativa milimentru, in mod sigur vor pleca mai multe ramificatii spre toate extremitatile parbrizului.

Acestea fiind spuse, daca va numarati printre aceia care locuiesc in Bucuresti sau in imprejurimi, acum stiti ca aveti pe cine sa va bazati in cazul in care aveti nevoie de inlocuirea parbrizului sau a altor geamuri de pe masina. Schimbarea parbrizului cu ajutorul celor de la Parbrizeacasa.ro nu dureaza decat 30 de minute, fiind utilizate strict produse si adezivi de-o calitate superioara. In plus, este de mentionat si faptul ca aceasta echipa se ocupa si de tot ceea ce presupune lipirea chederelor, parbrizele cu sau fara senzori de ploaie, incalzire, camera, headup display si lista poate continua.

In zilele noastre, utilizarea autoturismelor ne este indispensabila pentru viata de zi cu zi, fie ca suntem in posesia unui autoturism personal care este folosit zilnic, ori la sfarsit de saptamana pentru cumparaturi si asa mai departe. Indiferent cat de des este folosita o masina, aceasta trebuie pastrata in cele mai bune conditii, in special  din punct de vedere tehnic.

Personal recomand cu toata increderea echipa Parbrizeacasa.ro, apeland in urma cu putin timp la serviciilor lor. Am fost atat la momentul respectiv, cat si in prezent, extrem de multumit de serviciile si produsele Parbrizeacasa.ro, cu atat mai mult daca iau in calcul si raportul calitate/pret care a fost unul mai mult decat avantajos. In plus, cel putin din punctul meu de vedere, cel mai mare plus este reprezentat de faptul ca serviciile sunt realizate la domiciliu.

bullets

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *