Tricouri-misto.ro personalizate cu preturi intrate la apa

Multi spun ca vara este mult mai usor cu hainele, fiindca nu te imbraci gros si prin urmare, in cazul in care sunt spalate, acestea se usuca foarte usor. In realitate, pe canicula transpiri mult si nu te poti imbraca de doua ori cu acelasi tricou, cu aceeasi bluza sau cu aceeasi rochie. Tocmai de aceea trebuie sa te aprovizionezi din timp, sa ai schimburi suficiente, cand masina de spalat se umple de tricouri.

Daca stii de unde sa te imbraci, nu vei cheltui niciodata o avere pe garderoba estivala si anumite piese moderne, elegante si de cea mai buna calitate „se reporteaza pentru la anul”. Ce inseamna acest lucru? Plasezi o comanda serioasa de tricouri-misto.ro personalizate acum, le porti toata vara si daca nu te ingrasi, le poti imbraca si la anul, fiindca nu se demodeaza si nu isi strica aspectul.

In plus, magazinul Tricouri-misto.ro are pentru clientii sai urmatoarele oportunitati:

  • livrare gratuita in Bucuresti la comenzi mai mari de 150 de lei si in tara la comenzi mai mari de 200 de lei.
  • tricouri de cea mai buna calitate la pretul de 10 lei tricoul. Nu poti gasi nimic de imbracat la fel de ieftin si la o calitate atat de buna, poti lua la rand sute de magazine.
  • imprimeuri haioase sau mesaje personalizate, in functie de preferinta cumparatorului. Pe pieptul tricourilor pot fi imprimate mesaje motivationale, diferite urari sau sloganuri care indica alinierea la o anumita cauza. Puteti comanda tricouri cu mesaje promotionale pentru organizarea diferitelor campanii publicitare. Tot cu tricouri personalizate puteti participa la campanii de impadurire, de ecologizare a mediului sau de strangere de fonduri pentru salvarea unei vieti.
  • tricouri de marimi diferite si in culori diferite. Aveti la dispozitie sute de modele de tricouri din care sa alegeti ceea ce considerati ca va reprezinta sau ca vi se potriveste.
  • seturi de tricouri din bumbac pentru intreaga familie cu ocazia diferitelor aniversari la preturi foarte convenabile.
  • sansa de a deveni propriul designer si de a personaliza tricouri, hanorace, bluze, sepci sau cani. Clientul are libertatea deplina de a alege imaginea, culoarea tricoului, mesajul si culorile imprimeurilor. Esti foarte talentat si realizezi adevarate opere de arta cu ajutorul computerului sau pur si simplu desenand/pictand pe hartie? Iti poti vedea opera transpusa pe un tricou din bumbac pe care sa il porti cu placere. De asemenea poti desena ceva foarte frumos pentru o persoana draga pe care doresti sa o surprinzi. Satisfactia in acest caz este dubla: ca ai putut crea ceva deosebit pentru cel drag si ca i-ai daruit o creatie proprie.
  • economii substantiale la fiecare comanda, fiindca se obtin puncte, iar punctele inseamna bani. 1 punct cadou este egal cu 1 leu economisit, iar cu 10 puncte se poate cumpara un tricou de calitate aflat la reducere. La cumparaturi de cateva sute de lei, economiile sunt si mai mari.

Vara este bine sa ai tricouri de toate culorile, pe care sa le porti combinate cu fuste si pantaloni. Cu cat schimbi tricourile mai des, cu atat dai impresia de garderoba bogata, chiar daca fuste si pantaloni ai mai putine. Adorabile sunt si seturile alcatuite din tricouri pentru parinti si pentru „bebelusul sef”, dar si pentru familia leilor.

Pe site-ul acestui magazin se gasesc cadouri utile si memorabile pentru cei pe care doriti sa ii surprindeti. Din magazin puteti comanda: sepci personalizate, cani personalizate, tricouri personalizate, pompa pentru bauturi alcoolice, ceasul matematicianului, clopotelul pentru sex, slip tanga din bombonele, sorturi sexy pentru el si pentru ea. Evident ca aceste daruri au rolul de a destinde atmosfera, dar in magazin exista si cadouri serioase pentru parinti sau pentru sefi.

Canile ocupationale aduc bucurie oricui. Profesorul de muzica se va simti iubit, cand va primi cana in forma de chitara, iar iubitorul de motoare va fi surprins de cana motoristului. Am primit cani personalizate si beau numai din ele, fiindca am impresia ca ma reprezinta. Pe masura ce in cana termoizolanta pui cafea fierbinte sau ceai cald, aceasta se coloreaza placut. Segmentul colorat indica faptul ca lichidul este fierbinte si este numai bun de baut, fiindca exista bauturi care nu au farmec reci. Cafeaua isi pierde si gustul si aroma in momentul in care se raceste, la fel ceaiul negru sau verde aromat. Cine nu a baut ceai negru cu aroma de cirese amare cald, nu stie ce pierde.

Livrarea se face prin curier rapid, in cel mult 48 de ore de la finalizarea comenzii, costurile fiind foarte mici. O livrarea in Bucuresti costa 10 lei, daca valoarea cosului plin  nu este de 150 de lei. La o comanda de 151 de lei, transportul este gratuit in Bucuresti, iar in tara gratuitatea se obtine la cumparaturi in valoare de peste 200 de ei. In cazul in care cumparati mai putin si doriti livrarea in tara, veti achita 18 lei pentru transport.

In concluzie, nu mai sta pe ganduri si plaseaza o comanda serioasa pe site-ul magazinului online Tricouri-misto.ro, fiindca totul te incurajeaza: calitatea produselor, pretul lor, manipularea atenta, sa nu te infectezi cu virusul de temut! Nevoia de tricouri este uriasa in zilele toride de vara, iar pandemia ne invata sa fim prevazatori. Este recomandat ca in circumstantele actuale sa recurgem la cumparaturile online, pentru a sta cat mai departe de aglomeratie.

Tricouri-misto.ro te ajuta sa te protejezi si sa iti procuri produsele de care ai nevoie la preturi avantajoase.

Nu rata reducerile de preturi din magazinul prezentat mai sus, fiindca vei regreta! Toate tricourile care provin din acest magazin pot fi purtate de la un an la altul fara probleme, fiindca isi pastreaza aspectul de nou mult timp.

bullets

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *