Meridiane acupunctura, cai sigure de vindecare

Corpul omenesc seamana in multe privinte cu globul pamantesc. Cea mai indepartate regiune le influenteaza si pe celelalte, fiindca aerul si apa circula si daca este poluata o regiune de la capatul lumii este foarte posibil ca lumea intreaga sa sufere. Un organ bolnav produce o stare generala rea intregului organism. O durere de masea puternica te face sa nu te mai poti ridica din pat. In zilele in care durerea persista nu mai poti manca, iti simti capul greu si durerea se extinde catre zona urechilor si a ochilor.

Trupul are si el meridiane cum are globul pamantesc. Din cele mai vechi timpuri se stie ca meridiane acupunctura sunt cai sigure de vindecare si de diminuare a durerii, fiindca energia este canalizata catre organul afectat. Acupunctura este fondata pe baze stiintifice si presupune cunoasterea anatomiei si respectarea normelor de igiena. Acele utilizate in cadrul sedintelor sunt sterilizate si pastrate in conditii de maxima igiena.

Acupunctura nu se practica la voia intamplarii, iar specialistii sunt oameni cu studii de specialitate si acestea sunt motivele  pentru care trebuie sa acceptam aceasta terapie naturista ca fiind o alternativa de vindecare sau de ameliorare. Specialistii care practica acupunctura din Romania sunt foarte bine pregatiti si lucreaza responsabil. Cititorii care doresc sa afle mai multe despre meridiane acupunctura au la dispozitie toate informatiile pe site-ul clinicii de acupunctura din Bucuresti. Pentru intelegerea proceselor este insa nevoie de cunostinte de anatomie, dar discutand despre acupunctura, va ofer cele mai importante informatii despre aceasta tehnica:

  • cu toate ca este o terapie straveche, oamenii de stiinta recunosc beneficiile pe care le ofera organismului. Ea se practica de mult timp cu succes si oamenii au pastrat secretele datorita rezultatelor.
  • nu este o tehnica dureroasa, pacientii au marturisit ca in timpul sedintelor s-au simtit ca atunci cand te ciupesc cativa tantari. Multi au subliniat faptul ca pentru a scapa de durere sunt pregatiti sa suporte o singura durere mai mare, dar acupunctura nu genereaza inconfort.
  • specialistii stiu exact asupra caror puncte sau meridiane sa insiste, fiindca inainte de inceperea procedurilor se face un consult amanuntit al pacientului.

Pentru migrene se face acupunctura intr-o anumita zona, pentru hipertensiune in alta, pentru dureri mentruale sau obezitate sunt stimulate alte meridiane ale corpului.

  • nu se poate stabili un numar de sedinte in urma carora survine vindecarea sau se produce ameliorarea, fiindca acest numar este variabil de la caz la caz. El difera in functie de gradul de afectare al organului respectiv, de varsta pacientului si de regimul sau de viata. Acupunctura este ajutata de un regim de viata echilibrat.
  • lista afectiunilor ce pot fi tratate prin acupunctura este lunga si vestea buna este ca tratamentul este 100% natural si nu are efecte secundare.

Studiile stiintifice au demonstrat ca obezitatea este invinsa rapid de catre acupunctura, fiindca terapia diminueaza senzatia de foame si in acest mod, prin sedinte repetate, pacientul va manca tot mai putin, iar stomacul sau se micsoreaza progresiv. Nicio alta tehnica nu este la fel de eficienta ca aceasta, fiindca nu se intervine cu bisturiul sau cu substante chimice.  Insa trebuie subliniat faptul ca fara responsabilitatea pacientului, acupunctura nu poate face minuni. Dupa sedintele de acupunctura acesta trebuie sa faca miscare, sa excluda din meniul zilnic alimentele care au facut sa apara surplusul de greutate.

Durerile de cap, de masele si durerile menstruale sunt diminuate pana la anulare cu ajutorul sedintelor de acupunctura. Oricine poate verifica eficienta acupuncturii printr-o tehnica simpla. Sa presupunem ca te doare ingrozitor o masea! Maseaza usor in forma de cerc zona de la tampla, situata in vecinatatea urechii, pana vei gasi locul inflamat. Locul acela care te doare cand masezi corespunde cu maseaua si vei simti cum durerile de masea scad in intensitate, pe masura ce insisti in zona dureroasa din vecinatatea urechii. Din cand in cand durerea din locul masat se va manifesta in masea ca si cum cineva introduce un ac ascutit in ea, apoi durerile devin din ce in ce mai mici si poti, in sfarsit, sa adormi. Rezultatul este vizibil in cateva secunde, de aceea sa nu te miri, daca vei observa o ameliorare a problemelor tale medicale de la prima sedinta de acupunctura.

Sa trecem la insomnie! Si ea afecteaza intreg organismul si daca dureaza de zile intregi, omul nu stie ce sa mai faca pentru o ora de somn.  Ca sa intelegi ce poate face acupunctura pentru combaterea ei, roaga pe cineva apropiat sa iti maseze usor cu degetele talpa. Daca ai capacitatea de a-ti goli mintea de stres, de multimea gandurilor adunate acolo care te devoreaza din interior, vei vedea cum apare senzatia de usurare, apoi inchizi ochii si te abandonezi somnului.  Si inima are nevoie de cat mai multa energie, fiindca este organul care munceste neintrerupt sa ne tina in viata. Prin acupunctura este indreptata catre acest organ cantitatea de energie necesara functionarii optime.

Acupunctura este capabila sa te elibereze de traumele emotionale din trecut, de anxietate, de depresie si de timiditate, de aceea programeaza-te pentru o sedinta acum! Programarea se face online si specialistii clinicii iti garanteaza confidentialitatea datelor personale si a situatiei tale medicale.  Preturile sedintelor sunt oneste, raportate la beneficiile pe care le au asupra organismului. O sedinta de acupunctura costa 70 de lei, iar pachetul de 10 sedinte 600 de lei. Renunta pentru un timp la medicamentele pe care le iei din proprie initiativa sa te scape de dureri si inlocuieste-le cu sedinte de acupunctura! Iti garantez ca nu vei regreta!

bullets

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *