Mesajele capcana continute in buchetul de flori

Sa iti declari dragostea sau sa reaprinzi pasiunea? Cu totii stim ca exprimarea sentimentelor nu este niciodata usoara. De la nota dulce la ritualul tacut al indragostitilor care se inteleg fara sa se vorbeasca, ne-ar placea atat de mult ca celalalt sa ghiceasca ceea ce dorim sa spunem si sa cedeze. Trairile inimii isi merita uneori un adevarat dictionar, pentru ca aceasta are atatea nuante de aratat si descifrat. Si daca esti o persoana mai timida sau care nu poate sa se exprime prin cuvinte, pentru a arata persoanei de langa tine ceea ce simti, fara sa scoti un cuvant, pariaza pe limbajul inedit al florilor.

In timp ce florile vorbesc pentru noi, semnificatia lor poate fi ambigua. Cum sa trimiti flori fara a risca un fiasco? Cum sa decodifici ce inseamna unele buchete de flori pe care doresti sa le oferi persoanei dragi? Facem bilantul mesajelor ascunse in buchetele tale de flori. Fereste-te de notele false: ai putea trimite semnale contrare intentiilor tale…

Lalea rosie: „Te iubesc nebuneste”

Nu te lasa pacalit de aparente! De la mitul lalelei negre la fantezia lalelelor pestrite, floarea mica si delicata poate fi destul de exuberanta. Sub aerul sau clasic, bulbul din Olanda are aceeasi putere de seductie ca trandafirul. Oferita intr-un buchet stralucitor, exprima o pasiune intensa si aprinsa. Cu cat rosul este mai profund, cu atat mesajul este mai puternic. Frumusetea delicata a  lalelelor o poti regasi in buchetele oferite de Florariamobila.ro, o florarie online Bucuresti.

Anthurium: „Sa trecem la treaba”

Din padurile tropicale, aceasta planta ornamentala, cunoscuta sub numele de “floarea flamingo” ar face orice pentru a fi observata! Cu frunzele sale rosii si mari, catifelate, anthurium este o invitatie pentru a multumi ochii si simturile. Amplasata in interior, se spune ca aceasta floare este si depoluant … suficient pentru a combina utilul cu placutul.

Narcisa: „Te iubesti doar pe tine insuti”

Alb fermecator sau galben stralucitor, narcisa revine la faimosul mit grecesc. Indragostit de propria sa reflectie in rau, Narcis a cazut in apa si s-a inecat. Floarea, care inseamna „amortit”, si-ar lua numele din proprietatile sale soporifice. Daca cineva iti ofera o asemenea floare, ar putea fi timpul sa iti pui intrebari.

Lavanda: „Intre noi doi este doar o iubire platonica”

Cu notele sale aromante imbatatoare si movul sau unic, lavanda este iubita de toata lumea. O floare mai mult spirituala decat trupeasca, ea ofera celui de langa noi un angajament de dragoste tandra si respectuoasa, mai degraba decat pasiune.

Geranium: “Obsesie”

Muscata trandafir (geranium) se va oferi intotdeuna intr-un ghiveci si nu intr-un buchet, chiar daca nu este intotdeauna super sic sau super practic. Dar ceea ce se confunda cu o floare lipsita de sens ascund, de fapt un sentiment inflacarat. Geranium evoca obsesia discreta, delirul iubirii care nu-si spune numele. Oferirea acestei flori este un mod amabil de a cere permisiunea.

Morala: inainte de a crea compune buchetul pentru Ziua Indragostitilor sau pentru orice alta ocazie, revizuieste semnificatia florilor in iubire. O eroare de traducere poate duce la o eroare diplomatica sau mai rau: un esec in dragoste.

bullets

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *