Viata poate fi frumoasa

Viata poate fi frumoasa

14 months in the making, 42 countries, and a cast of thousands. Thanks to everyone who danced with me.

Ieri discutam cu un neamt si printre altele imi povestea cum a calatorit el in mai toata lumea, cat de fericit este alaturi de sotie si de cei patru copii iar eu ii povesteam ce inseamna sa fi roman si cum poti supravietui cu 400 euro/luna in Romania. Observa cineva contrastul?

Mai jos aveti un exemplu de om fericit care a facut ocolul Pamantului si da, nu traieste in Romania :



[via arhi]

bullets

14 Comments

  1. suberb. Bravo lui. a reusit sa uneasca o lume plina de razboaie intr-un singur film, invatandu-i un singur dans. Absolut superb!

  2. Exemplificarea nu e tocmai buna din moment ce oamenii de la Stride Gum i-au dat banii ca sa faca chestia asta. Faptul ca omul asta nu traieste in Romania nu e relevant aici.

  3. @AndreiC – aici gandesti exact ca un roman. Eu stiu cel putin doi straini care la viata lor au mers in diverse tari (vreo 15-20). Tu in cate ai fost? In cate vei merge? Turcia, Bulgaria…astea sunt praf in ochi.

    La romani nu cred ca exista ideea : Hai sa mergem saptamana viitoare in Spania cu mountainbike-ul. Luam un avion pana acolo si apoi mergem de nebuni prin munti.”

    Oare intelegi unde bat? Modul de viata..alea alea..

  4. Salut. Ce’mi place la tipul asta e ca n’a incercat sa scoata ceva in evidenta… in afara de faptul ca “I was there!” :). Clipul il gasitit si aici [spam removed]

  5. Sincer, il invidiez. Adjectivul invidiei…atroce. Tot ce’as vrea in Romania asta ar fi sa scap de ea. Deci, suma respectelor Dl. Matt!

  6. hmm Gabi nu esti singuru care il invidiaza,cine nu si`ar dori o asa viata….sa tot calatoresti…

  7. alex… praan se numeste. scrie la sfarsitul filmuletului.
    foarte foarte tare tipu.

  8. Din nou, o afirmatie indoielnica prin care tu pui o eticheta pe nationalitatea asta. Te asigur ca nu gandesc deloc in felul denumit de tine “romaneste” si am fost prin tari mai indepartate decat cele vecine.
    Nu ma intelege gresit, mi-ar placea sa fac ce face omul asta, poate un pic diferit, dar mi-ar placea. Insa sa publici video-ul si sa-l transformi intr-un misto ieftin la adresa traiului de la noi nu cred ca este corect pentru ca omul nu a facut chestia asta cu banii lui ci cu niste bani dati de o companie pentru publicitate. Puteau la fel de bine sa dea bani unui somalez sa faca chestia asta. Insemna ca in Somalia se traieste mai bine? Contrar credintei populare, dincolo nu umbla cainii cu civrigi in coada si nu orice pierde-vara are bani de concediu pe alt continent.

  9. @Andrei C – in momentul publicarii filmuletului nu stiam ca omul a fost ajutat de o companie si totul e doar publicitate.

    In legatura cu ganditul romaneste: aia e parerea mea.

  10. Acuma nu trebuie sa ne plangem asa mult pentru ca majoritatea nemtilor nu castiga nici ei mai mult de 800 euro in mana. Deci diferentele era mair in trecut. Doar ca nemtii aduna fiecare maruntis, nu ii arunca ca si noi. Si stiti cum se spune: “Pic cu pic se face balta mare”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *