Doua sociale

Primul reportaj ne prezinta un experiment al carui subiect este un politist comunitar care a mai recidivat si in 2007, in acelasi loc, aceeasi alee. Vedeti imediat despre ce e vorba, atentie insa, sunetul cam lasa de dorit.

Al doilea reportaj prezinta un inedit protest al unor cetateni din sectorul 2 , Bucuresti, protest dus impotriva primariei care le-a “confiscat” locurile de parcare, totul facand parte dintr-o mica afacere pusa la cale cu o firma, ati ghicit, care ridica masini 😀 . Cum se manifesta protestul? Pai cetatenii au decis sa treaca ore in sir, legal, pe trecerea de pietoni de pe o strada de acolo. Inteligent, nu? 🙂

Mai jos aveti detalii:


[thx to piticu & contrasens]

bullets

9 Comments

  1. Bai, la faza cu sectorul 2 si ce le-a facut Ontanu, parca si-o merita respectivii.

    Acest primar a fost votat in primavara de peste 50% din alegatori si a castigat din primul tur.

    Deci daca lumea il vrea, tre sa-l accepte cu toate, bune si rele.

  2. ce tara de cacat avem , o sa imi fie rusine ca traiam acolo candva.auzi sa nu ai voie sa traversezi pe trecere. ce o sa iti faca sa iti dea amenda ca traversezi regulamentar>?unde dracu s-a mai vazut asa ceva sa nu ai voie sa traversezi?si nimeni nu a pus mana pe un par sa ii casapeasca pe jandarmi ca blocau trecerea strazii?
    nume grad functia, cu ce treburi pe acolo?si cacatii cu sirena si girofar , sunt pe trecere ma cacatule nu fug daca am dureri de picior si de sale ce ar trebui sa fac sa ajung la magazin?tr sa te opresti nu erai in misiune , foloseai abuziv sirena si luminile.cacati in functii importante.
    scuzele de limbaj paul da chiar asa nu se poate.
    la mine pana si o masina parcata pe autobanda e ridicata in max 15 minute sa se faca loc la trafic , si oameni cazut nu am vazut pe aci deloc, ce phuii mei la noi e criza?
    bine a zis cineva acu vreo 3 ani in urma , “america e tara tuturor posibilitatilor dar romania e tara unde totu e posibil”

    craciun fericit si voua de “departe”

  3. Si cand te gandesti ca sunt platiti din banii nostri.. si noi permitem asta..

    Putem bloggeri la nesfarsit, si sa comentam pana ne sar tastele.. insa pana nu iesim toti.. nu se va schimba nimic..

    Ganditi-va ca cea mai mare parte sunt asa.. si nu prea are cine sa le ia locul..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *