Un baiat sanatos, voinic si…musculos

un-baiat-sanatos-voinic-si

Sincer? Eu cred ca baietii de genul asta si-au micsorat cumva capetele utilizand vreo tehnica necunoscuta noua, altfel nu-mi explic cum de se admira in oglinda la fel ca niste cobai ce au suferit mutatii genetice. La fel de necunoscuta ramane si tehnica folosita la asa zisele antrenamente de la sala. Si ca tot am amintit de micsoratul capetelor, este foarte logic ca si creierul sa se fi atrofiat proportional.

Cei mai mari bicepsi din America Latina….

bullets

16 Comments

  1. arata foarte disproportionat , foarte nasol … peste cativa ani mainile o sa ii arate ca niste carpe

  2. ii un ulei sintetic se numeste synthol pe care ti-l injectezi in muschi. se metabolizeaza foarte greu si tot ce face e sa-ti umfle muschii cu lichid si atat tot.

    nu face cu cine stie ce greutati biceps acolo, are 30kg fara bara din cate se vede in film. dupa 8-9 luni de sala poate face oricine biceps cu 30kg

  3. Diferenta intre brat si antebrat e mare, daca priviti culturistii care au muncit pentru niste bicepsi mari ve-ti vedea ca muschii sunt proportionati chiar daca depasesc niste limite normale.
    Concluzia??? Acest tip idiot si-a facut implanturi care arata ingrozitor.
    Muschii lui se vad ca nu sunt naturali.
    Inca ceva, uitati-va cum se aplatizeaza tricepsii in al doilea film cand urca bara la bicepsi pe placa! Tricepsii sunt muschi tari si nu cresc ca o bila. Groaznic!!!
    In tinerete am facut si eu si credeti-ma ca senzatia dupa o sedinta de sala, traia muschilor, incordarea lor, cum ii simti mari pe corp etc, e o senzatie deosebita si nu o simti in alt mod.

  4. Pff cred k are 60 in bratz si se se chinuie sa faca cu 37 kg.:)))Io fac cu 65 kg si am doar 43 in bratz.Recunosc k fac sala de 5 ani.

  5. ba da jmekeri mai sunteti voi toti de aici numa sa criticati poate candva o sa ajungetio sa va bagati si voi synthol!!! labarilor… 30 kg are pe bara?? 10 kg are doar bara + 2 de 5kg+ cel putin 2 de 15=50 kg . faceti voi cu 50 d kg scott din picioare!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *