P: Jocuri cu bile saritoare pentru pasionati

Jocuri cu bile saritoare pentru pasionati

Indiferent de preferintele pe care fiecare le are in materie de jocuri cu bile, cu totii au jucat probabil etaloanele acestora, precum Zuma sau Shark Pool. De cand au inceput sa devina foarte populare pe internet, jocurile cu bile au inceput sa se imparta in mai multe categorii si subcategorii. Prima categorie pe care am avut-o la dispozitie, a fost cea de jocuri cu bile saritoare, care dadeau curs celor mai simple moduri de joc cu bile cunoscute. Ne putem aminti cat de saritoare erau bilele de la 3 in linie sau de la clasicul Shoot Balls.

De ce alegem jocurile cu bile sarioare
E o intrebare la care avem un raspuns extrem de simplu. Acest tip de jocuri sunt printre preferatele iubitorilor de jocuri tip arcade broswer based pentru ca sunt foarte captivante si au mereu zeci de nivele diferite. De asemenea reusesc sa te tina in priza ore la rand, fara a te plictisi.

Ce alte tipuri de jocuri intra in categorie celor sarioare
Pe langa cele amintite mai sus, si anume “3 in linie” sau Shoot Balls, mai sunt o multime de jocuri cu bile sarioare ce trebuiesc amintite. Aici ne referim la Shark Pool, Fast Ball sau Arcanoid. Daca ar fi sa analizam pe fiecare dintre ele, atunci cel mai cunoscut este cu siguranta Arcanoid, joc ce a iesit in foarte multe editii si versiuni in istoria de peste 15 ani pe care acesta i-a acumulat in mediul de jocuri in browser.

Jocurile cu bile sarioate pentru android si ios
Daca la inceputul anilor toate jocurile cu bile sarioare erau numai pentru PC, odata cu aparitia smartphone-urilor si a sistemelor de operare pentru telefoanele mobile, am inceput sa experimentam tot felul de jocuri cu bile saritoare care au reusit sa ne ocupe plictiseala din timpul calatoriilor si sa ne tina mereu conectati. Pentru ca display-ul este mult mai mic decat in cazul sistemelor pc sau a laptopurilor, jocurile mai simple cu bile saritoare si-au facut cel mai repede loc in randul pasionatilor. Pe langa acestea au fost si o serie mai complicata de jocuri cu bile dar la care succesul nu a fost pe masura asteptarilor tuturor celor care le-au testat.

Noutati in randul jocurilor saritoare in perioada ce urmeaza
Pe langa o serie de versiuni pentru deja foarte celebrul Arcanoid si de asemenea o serie de copii in toate variantele pentru cel mai simplu joc cu bile saritoare si anume 3 in linie, e posibil sa ne asteptam si la cateva suprize. Una dintre acestea ar putea veni chiar pana la sfarsitul acestui an si ar putea sa-si faca loc intre cele mai cunoscute astfel de jocuri.
In concluzie, indiferent de platforma pe care va veti juca acest tip de jocuri, ele va vor tine conectati ore in sir si de asemenea va vor face sa asteptati cu interes crescut versiunile ce urmeaza. Astfel ca pe fiecare sistem de operare, indiferent de marimea display-ului sau procesorului, trebuie sa avem un joc cu bile saritoare.

bullets

One Comment

  1. Jocurile cu bile gen zuma nu prea mai sunt la moda… acum trebuie sa ne bucuram de candy crash pe tableta sau mobil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *