Aveti cinci minute?

Da, cinci minute amarate prin care am sa va rog sa dati click pe bannerul din header (sau aici) si sa raspundetu frumos la o serie de intrebari ce fac parte dintr-un studiu de audienta pus la cale de catre agentia Standout.

Ca sa fiu mai clar, studiul nu se refera strict la blogul meu insa ma ajuta enorm. 🙂

Va multumesc!

Later edit: Si daca tot veni vorba, mai aveti ceva aici (in caz ca nu ati raspuns deja la sondaje).

bullets

20 Comments

  1. S-ar putea sa fie ceva in neregule: la un moment dat in chestionar scria ca o sa fim redirectati la pagina de la care am fost trimisi acolo(adica inapoi la tine), si am fost redirectat la ceva eco … nu stiu cum.

  2. Acum daca l-am completat, o sa aflam si noi rezultate ceva.
    Macar atata merita cititorii tai fideli.

    P.S. La intrebarea “Ce va impiedica sa cumparati mai des de pe internet? ”
    mi-am dat seama ca se doreste sa cumpar mai des de pe internet ceea e aiurea.
    Eu cand am avut nevoie sa cumpar ceva, nu mi-a fost utila nici o reclama de pe nici un blog.

  3. Va multumesc. in legatura cu rezultatele: si eu le astept sa apara la sfarsitul lunii februarie. Probabil Standout va scoate un comunicat de presa iar eu voi primi si publica profilul cititorilor mei, adica al vostru.

    Inca o data va multumesc. 😉

  4. m-a enervat la sfarsit unde te pune sa precizezi domeniul de activitate dar al meu nu este, respectiv “Turism-Servicii”; oricum slabutz sondajul ; bat prea multa moneda pe faptul “cat te influenteaza parea bloger-ului”. Ar trebui sa ma influenteze? Asta este scopul? sal fulgerica!!!1am mai comentat si eu un pic!!!! week-end placut tuturor!!!!

  5. L-am completat deja in alta parte – parca la Arhi. Sa speram ca va avea efectul scontat si blogosfera romaneasca va fi mai bagata in seama de toata lumea.

  6. On line coomerce orientated dar, hai, l-am facut de dragul tau si pentru ca ,zici tu, iti va folosi.
    Insa, la modul sincer, chiar m-a deranjat sectiunea referitoare la venit si inclin sa cred ca multa lume o va aburi pe acolo
    Nu de alta dar e suspect de obositoare faza cu “cat castigi, din ce castigi”; pana la urma daca ma decid sau nu sa fac cumparaturi de la magazine on-line chiar nu are legatura cu venitul sau de unde accesez (casa, serviciu s.a)

  7. E aiurea ca nu au decit citeva domenii; o trebuit sa aleg Transporturi, ca e cel mai aproape; plus ca aia cu De ce nu cumperi mai des de pe net – m-a obligat sa nu raspund nimic!
    nu cumpar mai des ca nu-mi tre’ mai des! daca mi-ar trebui in fiecare zi – as cumpara in fiecare zi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *