Rezultate Alegeri Locale 2008 in Brasov

Rezultate Alegeri Locale 2008 in Brasov

George Scripcaru, (PD-L), a fost reales la Primaria Brasov, cu 69,89%, transmite corespondentul ROMPRES.

Dintre cele 93.952 de voturi valabil exprimate pentru functia de primar, 65.587 de voturi au fost în favoarea lui George Scripcaru.

Pe locul doi s-a clasat reprezentantul PSD, David Mihai Ciprian, cu 8.899 de voturi, adica 8,8%,
iar pe locul trei, candidatul PNL, Tanasescu Carmen Felicia, care a obtinut 8.322 de voturi, adica 8,1%.

Repartizarea mandatelor în Consiliul Local Brasov
– PD-L – 15 mandate
– PSD – 5 mandate
– PNL – 5 mandate
– UDMR – 2 mandate.

Prezenta la vot în municipiul Brasov a fost de 37,47%, a declarat, luni, într-o conferinta de presa, presedinta Biroului Electoral Municipal, judecatoarea Ramona Delida Szikszal.

În ceea ce priveste rezultatul alegerilor pentru primariile, consiliile locale, presedintele Consiliului Judetean si Consiliul Judetean, abia jumatate din cele 58 de localitati ale judetului au ajuns luni dimineata cu rezultatele la Biroul Electoral Judetean. Primele rezultate partiale vor fi comunicate în jurul pranzului, potrivit reprezentantilor BEJ.

Rompres

[via & sursa imaginii]

bullets

18 Comments

  1. da, dar a meritat acest vot de incredere.in ciuda informatiilor cum ca ar fi patat cu diverse dosare pe ici si pe colo…omul si-a facut treaba destul de bine, zic eu (in calitate de brasovean).

  2. gheorghe….:))) o sa se lamureasca vestea si cu tine :))) pe puchianu cum de nu l`ai faqt presedintele CJ? :)))))

  3. Bravo, stiam, toti stiau, chiar si cei care nu stiu sa aprecieze. Nemultumitii ar trebui sa constientizeze ca oricat ar fi el de patat si-a cam sters pacatele transformand orasul asta intr-o adevarata frumusete.

    bravo

    si pentru partidistii inraiti:
    Fratilor, nu conteaza din ce partid face parte un edil ci conteaza calitatile omului si ceea ce este el in stare sa realizeze.

  4. Scripcaru e un necioplit incult, si murdar pana-n maduva oaselor. Tot ce “el” a facut, au facut de fapt fondurile primite de primarie, oameni buni.

  5. De tot rahatu. Iara a iesit hotul asta imputit…
    Pentru aia multumiti nu stiu ce ziceti cand aflati ca pe o porcarie de sens giratoriu se plateste 1 milion $ si ca datoria rasului e una din cele mai mari din tara?

  6. Era normal;ce s-a facut in 4 ani’ nu au facut impruena Moruzi si Ghise in 12 ani.

  7. Sincer ma bucur ca a iesit Scripcaru si nu a iesit Beta si bine ca nu a prins nici macar post de consilier! Un mic adevar despre Beta -e un om de nimic care e profesor in Antipa si nu si-a pus nimeni problema de moralitatea lui avand in vedere ca “minunata” lui sotzie ia fost eleva! Si inca odata discutam despre moralitatea unui profesor care a vrajit o pustoaica inca de cand ii era eleva! Beta-un jeg de om!

  8. @ion: frate un mil de para dar macar au facut sensu. ionutut in tot anii lui de primareala n-a facut nici pe naiba…recunoaste ca tot e ceva!

  9. Eram sigur ca iese scripcaru.Nu stiu cat de ”murdar” e dar stiu ca totusi a miscat ceva in oras.Si chiar am fost surprins sa vad ca Alin Beta candideaza.Mi-a fost profesor de matematica.In fine.Sper sa faca iara treaba nea’ scripkaru.Peace!

  10. Ba carnatzi obositzi ( aia care mancatzi kk de Scripcaru ) mai terminatzi dracu cu comentarile astea de idiotzi.Omu a facut ceva acolo care nu a mai facut nimeni pana acum in tzara decat pe la Cluj. Adica ceva si pentru oamenii din oras.Presupun ca astia de au dat coment negativ lui Scripcaru suntetzi din familile celor invinsi, sau pur si simplu _VERZE_ .Ciocu mic pe viitor si apreciatzi omu. Hahalerelor

  11. Sa-i sugetzi cucu lui Scripcaru.Nu totzi, doar zdrentele care dau coment aiurea. Pishatzilor.E plina tzara de cacattzi ca voi.Eprubetelor.

  12. pe noi nu ne intereseaza viata ‘OMULUI’SCRIPCARU si ce face pentru oras,pentru oameni,chiar daca sunt din bani nostri…ceilanti sau plimbat in strainatate cu familia pe bani nostri si n-au facut nimic pentru oras BRAVO SCRIPCARU….daca ne mai scapa si de ursi,sa putem mergem pe munte fara friga ca inainte,BRASOVEAN ESTI GET PE GET.Sa stai la putere ca FUNAR…

  13. alti mor de foame in brasov si de frig iar muie asta de scripchi isi ridica vila pe banii publici da prostii il voteaza incontinuare,iar nevasta-sa intra in posesia R.A.T. brasov prin afaceri ilicite facute de ea si scripchi…hoti ordinari ca multi altii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *