Oare cat a primit?

Oare cat a primit?

Cand o melodie se repeta, mereu si mereu, si-ti face inima sa se infioare, atunci trebuie neaparat sa te inchizi in camera ta, pentru cateva clipe. Te vei gandi la cateva versuri, vei bazai un piculet orga – apoi ti-o vei conecta la computerul personal, pentru a inregistra negativul. Dupa ce vei termina lucrul la negativ, vei scoate din sertar microfonul acela de 10 centimetri si vei imprima vocea, o data si inca o data… ma rog, pana te vei satura si o vei lasa asa, chiar daca e clar ca se poate mult mai bine. Salvezi melodia, o postezi pe net, o trimiti catorva prieteni (unii te vor lauda, probabil fara sa fi ascultat melodia, iar altii iti vor spune, “sincer”, ca e o mare porcarie, dupa primele acorduri). Indiferent de parerile celorlalti, tu vei asculta melodia saptamani in sir si te va binedispune

Mihai Popa – cantaretul din imaginile urmatoare

Pentru cati bani ai face asa ceva?

Priviti si estimati macar cam cat a primit tipul asta sa se faca de ras in asa hal. Daca stau si fac o compariatie mica, bajetii aia cu stilul Oprisan i-ar da clasa la orice ora.

Sunt curios daca favoritul lui a ajuns primar, nu ca ar conta prea mult dar…


P.S. Pfuaaaii… omul are si blog si cica e cantaret.

bullets

18 Comments

  1. =))))))) uite ce se intampla cand iti neglijezi tratamentu si nu iei pastilele la timpul potrivit

  2. Sigur n-a scăpat de la Spitalul 7 Iaşi sau 9 Bucureşti? “Calităţile” îl recomandă drept potenţial client al respectivelor unităţi spitaliceşti de tratamente la mansardă…

  3. Nu am primit nimic, nu sunt cantaret si nu, favoritul meu nu a ajuns primar. Multumesc pentru promovare.

  4. hahahahahahahahahahahahaha cum e asta! eu cred ca l-a platit in ceapa sau in boabe de fasole 🙁

  5. se bataie ca o valiza in gara si pute de la o posta “electorala”

  6. Cantati voi ma, o melodie “coerenta” acolo.
    Si filmati si video si promovati ceva…
    Numai sa criticati stiti.

  7. nu vad nimic anormal. Altii cersesc voturi mult mai grosolan. Asta a facut-o pe cale muzicala…sau ma rog ce a iesit 🙂 Depinde si de calitatile fiecaruia. Daca textul asta il canta Andreea Balan/Rus/Banica tot asa de intrigati erati?

  8. Îţi recomand să nu mai încarci pe You Tube clipuri care nu-ţi aparţin. Mai durează puţin până când You Tube va elimina “Votează bine!”, pentru că nu deţii nici un fel de drepturi de autor. Dacă sunt mândru de acea “porcărie de clip”? Nu, cel mai bine e să stai pe margine şi să râzi de ceilalţi. Am dreptate, maestre? Îţi doresc toate cele bune. O viaţă liniştită!

  9. This video is no longer available due to a copyright claim by a third party.

  10. @Mihai – ai fost fortat sa faci porcaria? Sau..te-a platit? 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *