Stire pentru brasoveni

Stire pentru brasoveni

In caz ca probabil nu ati aflat, de maine 14 Iunie 2008, circulatia prin Centrul Civic se modifica considerabil pentru ca incep o serie de lucrari care cica ar fi in avantajul cetatenilor si fluidizarii traficului in zona. Vizionati diagrama de mai jos pentru mai multe detalii despre proiect.

Scripcaru face treaba! 😉

centru-civic1.jpg

(click pentru a mari)

[thx to marcky]

bullets

12 Comments

 1. Ce pana mea tot modifica asa, nu isi dau seama ca mai mult incurca, arrrrrrrrrrrrrrrrr , mai bine ar face brasovul un imens sens giratoriu si gata !

 2. abia astept.. o sa fie ca un carusel gigantic 😀
  sa vezi distractie si claxoane 🙂

 3. problema tot n-o sa fie rezolvata. adica aglomeratia toamnei – judetean va ramane.

  probabil urmeaza un sens unic pe calea bucuresti si saturn.

 4. o sa fie super bine, in sfarsit o treaba buna cu circulatia in zona respectiva 😉

 5. da may fulgerelule… intradevar o sa fie fain…dar pentru noi cei fara masina…. (si yo si tu..) nu o sa fie foarte deranjant.. mai ales k nu`i la noi in zona.. uita`te pe geam ce e pe Goga :))) la 7 trezirea de catre utilaje…. vibratii.. fluieraturi.. clanxoane k mai au unii masinile in parcare si nu pot lucra oamenii de masinile lor… e frumos oriqm .. o priveliste de neuitat

 6. Mai nenilor, ca sa zic…ca si trafic se va fluidiza mult…pai azi (13.06 pe la orele 10:30) am facut 25 de minute de la Spit Jud pana la Toamnei -Zizin (sunt 500 m!!!!).
  Pt pietonii care folosesc RAT, o sa fie cam naspa ca se muta statiile…
  Mai bine facea piste pt biciclete si interzicea circulatia! in curand o sa circulam iar “cu sot” si “fara sot”…

 7. Luke, Bogdan – v-ati ras de liniste pe lunile urmatoare 😀

 8. aceiasi Marie … da cu alta palarie…
  oricum… e de un geniu mare gandita…
  Sa traiasca….

 9. Mi-am cam prins urechile in noua organizare. M-a luat prin surprindere. Oricum, daca se dovedeste ca are vre-un efect in fluidizarea traficului, Restecpa Scripcaru.

 10. Fluidizarea lu’ peste! Balamucul balamucului cu noua minune de sens giratoriu gigantic.. dupa o mica aventura declar aceasta noua organizare a circulatiei din Centrul Civic cea mai mare tampenie posibila. (punct)

Comenteaza: