“Nu cred ca l-as insela daca fac sex anal sau oral!”

O farsa mai veche de-a lu’ Buzdugan, in care ar fi vorba de Luminita, o tipa ce nu poate sa ajunga la o mica restanta asa ca ofera un sex oral profului. Ascultati reactia lu’ Buzdugan, se vede clar ca a ramas foarte surprins de oferta. Pana la urma, stau si ma intreb care, cine, cui ii face farsa?
Cea mai neobisnuita farsa pe care am ascultat-o pana acum. Prespun ca si Buzdugan isi aminteste de ea.

“Nu cred ca l-as insela daca fac sex anal sau oral”. FFS?P.S. Luminita, cate facultati ai facut maica? Licenta ai dat-o? Cati negri erau in comisie?Pun pariu ca si acum, la ora la care ascultati farsa asta, e plin de Luminite pe la Universitate.

via academiaderas.ro

bullets

215 Comments

  1. hm….poate nu ar trebui judecata asa rau………nu sti unde poate duce disperarea siun creier mic…:)….si mai lasati in pace moldovencele….

  2. si apoi….ma intreb de ce toata lumea prefera “oralul”….ca si prostituatele am auzit ca iau mai putin pt oral deact pt normal….te “implici” mai putin probabl…:)

  3. mda… uite ce se intampla cu fetele de la tara care vin la bucuresti sa se cultive. Ne-au navalit provincialii, macar daca ar veni sa munceasca cinstit in Bucuresti, sa studieze si sa nu se tina de tot felul de prostii. De asta e orasul atat de aglomerat in zilele noastre, fiindca a venit toata pleaba din mediul rural la oras. Fetele de la sat care se trezesc la oras, chipurile vin sa studieze ( nu ma intrebati ce ;)) ), iar in timp ce parintii se chinuie sa le intretina la oras, sa le plateasca o chirie, nu este suficient pentru ele si se prostitueaza cu tot felul de straini, italieni si turci, in special, ca sa mai castige un ban, sa isi faca si ele o coafura si o manichiura de oras, sa isi mai ia o toala asa ca sa fie in trend. De asta au ajuns sa judece atat de aspru strainii romancele dragilor, datorita lor!!! Nu au nici scrupule, nici prejudecati si nici limite. Sunt machiavelice! Si apoi fraieresc unul in cazul fetelor sau una in cazul baietilor sa le ia de neveste/sot sa isi faca si ei domne buletin de Bucuresti. 😉 Daca orasanul/orasanca are casa cu atat mai bine. 😉 Asa ca semnal de alarma Bucurestenilor: Aveti grija cine sta in preajma voastra!!! Moldovenii si moldovencele sunt cea mai rea subspecie umana :)) Ne-au navalit provincialii!!!! :))

    P.S.: Scuze ca m-am cam abatut de la subiect, dar nu m-am putut abtine! (de cand cu aglomeratia asta prin metrou si tramvaie simturile mi-au fost invadate de PFFFFFFFFFF

  4. Daca asta-i proasta atunci tu probabil ca esti un ratat ca nu-si cunoaste interesele :).Asta-i puterea femei si cine stie s-o foloseasca se poate numi desteapta.

  5. LOOOOOL CE CONVINGATOARE E !!!NU-L INSEALA DAK FACE O MUIE :))))))))))))))))))))))

  6. A FACUT SI EA UN SUGIUC …PARDON ..CIUBUC…CE AVETI CU EA … A FOST CHIAR PLACUT 🙂

  7. Presupunand ca este o farsa pe bune,fata asta e vai de mintea ei !!!!!!!!!!!!!!!

  8. Multi confunda iubirea cu placerea, dar nu inteleg faptul ca iubirea adevarata este altceva decat placerea. Iubirea adevarata este atunci cand persoana de langa tine iti impartaseste aceleasi principii, emotii, trairi. Iubirea adevarata inseamna ca celalalt sa fie implinit numai prin simpla prezenta a iubitului. Dragostea adevarata inseamna a tine in brate pe cineva si sa te impartasesti din iubirea lui. Iubirea adevarata inseamna JERTFA. Numai cel care se jertfeste si iubeste.Iubirea adevarata se poate implini numai in cadrul casatoriei pentru ca numai acolo iubirea primeste o coordonata divina prin binecuvantarea preotului. Numai cei care s-au pastrat in curatie pana la casatorie pot sa se jertfeasca si in cadrul casatoriei. Tinerii care se pastreaza neintinati pana la casatorie se aseamana mucenicilor care si-au dat viata pentru Hristos. Cei care si-au inceput iubirea in infranare, se pot infrana si pe parcursul relatiei lor si nu vor insela pe celalalt in anumite situatii(sotia la menstruatie, gravida sau lauza, o calatorie in interes de serviciu etc.). In zilele noastre, darorita lipsei de iubiri adevarate, se propune ca model iubirea trupeasca, deci o iubire bazata pe atingerea placerii. Biserica nu condamna relatiile intime dintre persoanele casatorite, dar vrea sa scoata in evisenta care este adevarata iubire. Iubirea cea sufleteasca se imbina armonios cu cea trupeasca. Asistam in zilele noastre la o adevarata drama: oameni care cauta iubirea prin prisma placerii. Cu alte cuvinte, \”ma casatoresc cu cineva doar daca este bun la pat si imi produce suficienta placere\”. De aici apar si lucrurile impotriva firii, adica fapte care nu sunt conforme cu firea noastra umana. Omul a fost creat spre unire cu Dumnezeu, sa se indumnezeiasca. Madilarele lui trebuie sa poarte harul lui Dumnezeu. Omul nu a fost creat spre perversitate. De aceea, toate pacatele impotriva firii sunt piedici in desavarsirea noastra si apropierea de Dumnezeu. Nu va inselati, viata aceasta este vremelnica pe cand cealalta este vesnica. Dumnezeu primeste pe orice pacatos care se pocaieste. O prima conditie este aceea de a parasi pacatul si a-l marturisi preotului duhovnic. Cautati iubirea curata si binecuvantata de Dumnezeu! Parintele Porfirie Taumaturgul, marele sfant al vremurilor noastre, a vazut intr-o vedenie ca un parinte pe nume Yannis isi imbratisa sotia in lumina raiului. Trecuti la cele vesnice, cei doi purtau unul pentru altul aceeasi dragoste binecuvantata, care nu se imputinase. Dragostea patimasa trece, dar dragostea curata biruie timpul.

  9. doamne asa proaste nu vezi pe toate drumurile…………dooooaaammmnnneee…..:))

  10. uite lumea in care traim, si o prosta (cred ca e fata dupa id..) cum gandeste, deci e plin de curve si femei usoare in Romania, nu iti vine sa mai ramai cu vreuna:>

    “pui
    30 May 07
    4:34 pm
    @MaTr3o de ce e retardata, fata zice clar, sex e una, dragoste e alta. Plus ca nu da (face) oralu’ ala pt 5 ci pt un 8-9 acolo”

    Asta e parerea lui “pui”…halal caracter..

  11. Doamne nu credeam k o sa mai traiesc sa o aud si pe asta :)) =))) lejera ii viata de profesor :)) si antistres ,,E GREA VIATA DE PROFESOR…DAR CINEVA TREBUIE SA O FACA” =))))))=))))

  12. ce penal …. CURVA CURVA CURVA CURVA CURVA doar o mare CURVA :)) ce o muscato :))

  13. Cat de proasta =)):))) normal nu vreau =)):)))) nu chiar dragoste:))=))) thoamne ce sobolanka :)=)))))))))) esti virgina ?:)))=)))

  14. ba chear ca in loc de sex normal ea face sex oral :))))

    brb

  15. doamne fereste cica a mai facut hai sa ii cerem numarul lui buzdugan sa sunam si noi fratilor ca apoi daca nu inseala pe nimeni treaba e ceas =)) vai de mine

  16. Dumnezeu va nimici pe curvari….pe toti daca nu se intorc la El

  17. doamne ce femei in ziua de azi… si tot ele fac pe mironositele si ne considera curvarii universului. intrebati orice psiholog despre femei si va va spune

  18. hahahhahahahahaha.

    …cascati bine ochii fratilor, fiindca SUNT FOARTE MULTE FETE de genul acesta!

    Raritate si binecuvantare, fata care este total opusul mentalitatii din inregistrare.

    P.S. Nu-mi pare facatura, iar daca ar fi facatura ar fi inspirata numai din realitate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *