bullets

68 Comments

  1. Nush ce-i cu fata asta .. e batuta in cap rau de tot …
    pe ala o sa-l rupa in bataie dupa faza asta ..Bulletz ..sper ca ai prieteni cu spate :))

  2. Pingback: Porno Nikita
  3. o lamaie????…..ce-ai zice de un camion cu lamai….sper sa nu raman cu sechele…incerc din rasputeri sa-mi sterg imaginea din memorie…bine zicea cumatru Margineanu…”ce frumoasa esti…..”

  4. THOOOAAAAaaaaamneeeeee !!! Mi-a cazut tencuiala de pe peretele din fata al monitorului

  5. la draq… nu mai pot sa dorm in seara asta… cosmaruri peste cosmaruri… 🙁 🙁 🙁

  6. prostul si bestia…nici nu e de mirare…mi-e raaaauuuuu…ar fi chiar buna o lamaie acum:))

  7. am inceput sa vomit.ce scarba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. Nu exista medicament pe lumea asta sa ma scape de greata!!!!AM ORBIT!!!!

  9. sincer va spun…s-a facut pielea de gaina pe mine….beeeaax…:))

    waleuuuuuuu…balabusta…

  10. eu, care credeam ca nu se poate suii in pat….bravo lui, are muschi!!

  11. ..cred ca asta i beat…saracu de el…, iar ea o balena hidoasa, purcica :))

  12. …trist cand nu te baga lumea in seama…si nu mai stii ce sa faci k sa atragi atentia..de-a dreptul penibil!

  13. Pe lnga faptul ca e scarboasa mai e si proastra. Combinata fatala. Ar trebui amendata pentru un asemenea film, e ingrozitor. JEGULE DE OM!

  14. Fratilor asta sufere rau de tot de lipsa de atentie…..sincer eu ma tot distram cand o vedeam dar acum chiar ca a intrecut orice limita.Nu inteleg de c enu o duce nimeni la un control???
    Si ar trebui si ea sa deschida ochii aia si sa-si de-a seama ca nu e superba si nici nu e intligenta si sa stea pe curul ei ; si un clovn e mai dragut ca ea….

  15. Mda interesant daca asa se fac copii………….facand sex oral……………..

  16. cine vrea sa tina cura de slabire, sa se uite la filmul acesta!!! GARANTEZ ca numai poate manance.. D-zeule!!! Eu cred ca a ramas cu sechele cand a luat-o in freza la box, ar trebui sa mai aibe un meci sa o mai scuture, poate isi revine naibii. Personal imi este mila de copilul care il aduce pe mila, ce invata copilul asta?

  17. asta sta cam tzeapana..nu face nimic…..ce-am vazut numai scena de sex nu e. e o inscenare. prababil ca l-a platit pe individ cu bani grei.

  18. mei oameni buni…nu cred k si inchipuiau iia care zic k li s a facut greata knd s au incumetat la vizionare altceva in afara de ce zice titlul adik nikita facand sex…..asa k cine te a pus frate? de asemenea nu cred k e problema k aia s a futut sau k e grasa de rupe patu io personal cred k e vorba doar de penibilitatea faptei…..adik ea chiar nu are pe nimeni in jur cu mai mult de 1 neuron ca sa i spuna cand e suficient de penibila si nu mai tre sa socheze cu prostia….cum dreaq sa te duci cu o caseta cu tine goala n pat si cu unu care cik l iubesti da nu te sfiesti sa l faci de kkt in lume k ti da limbi ……asta e problema si mai e o mare problema k toata lumea vb de asta si s a permis aratarea filmuletului oroare….chiar asa am ajuns ca natiune ca si show uri sa arata si sa prea slavim prostia si incultura?

  19. moamaaaaaaa……..caseta asta e buna sa tina loc si de prezervativ si de anticonceptionale. cum se numea balena ucigasa???…MOBIDIC(K)??? :))

  20. pot sa vomit? acum??? sau in urmatoarele 2 secunde? si pot sa vomit toata saptamana???? :-& :-&

  21. nu stiam ca poti face sex cu o basculata!!:|clar akum imi dau seama ca nimik nu e imposibil:|sokant.cred ca ala a zis Nikita the the final frontier-&

  22. Mno! mi-a cam sarit somnul! stomacul meu deja si-a facut bagajele! ma paraseste…am sa…dracu stie ce am sa fac…

  23. ooo….da s fte:))mai mlt d frika saracu om s bagat j c botu asta e d bne sau raw?crd c a intrat c tot c capu in pzd l aia e galeata femeia s fie primit AMIN:))))

  24. Filmarea asta o arata la zoo ca sa iasa rinocerii din calduri!

  25. ”nikaka” vrei sa spui ca e numele tau fah ”nikito” grasa infecta…nu stiam ca oamenii se pot imperechea cu scroafele….yeakkk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *