A inceput revolutia in Moldova?

Asa se pare:

Detalii aici sau aici sau aici sau aici .

LE: Pozele sunt facute acum cateva ore

Update 15:07 : sau aici.

Update 15:10 : sau aici.

Update 15:20: sau aici.

Update 15:27 –  sau aici – va zic eu ca toata faza cu Revolutia din Chisinau  e facatura, nu vor decat sa ne distraga atentia de la  operatiunea “Free gigi”  (La fel cum operatiunea “Free Gigi”  ne-a distras in cazul “Mircea Basescu & omul ala de afaceri…imi scapa acum numele)  – nu ma bagati in seama, am baut. 😀

Update 15:40 – sau aici.

Update 16:00 : Alte poze aici.




bullets

61 Comments

  1. si uite asa, probabil pentru siguranta si apararea intereselor rusesti din Transnistria.. marele Rosu o sa faca el ceva prin zona.. momentan.. (e doar o idee)

  2. toti folosesc aceasi poye ce lame.

    Lasand asta la o parte, ar fi cazul sa fie revolutie, doar au presedinte rus, comunistii fac ravagii pe acolo. DIn cate am inteles la momentul alegerilor a cazut telefonia mobila, tot :).

    Noi am facut revolutie si uite ce bine o ducem 😛

  3. @Andrei: bine zis! 🙂 vor revolutie? sa faca revolutie, vorba aia.. nu le e bine acu, sa vezi ce bine o sa le fie dupa.. dar omul nu invata din istorie ceea ce este o chestiune dovedita stiintific

    Ce m-a amuzat oarecum din filmulete era ca revolutionarii, mare parte, erau mai interesati sa faca poze si filme cu telefoanele mobile..

  4. =)) deci acuma tre sa se apuce sa strige FREE GIGI sau cum ?! =))

  5. Cam stupide comentarii. Mai informati-va inainte sa dati din cioc.Probabil s-au fraudat alegerile,iar oamenii sunt nemultumiti ca tot comunistii sunt la putere

  6. ROMANIA NU UITA BASARABIA E A TA !
    garanita cu moldova e blocata nimeni nu e lasat sa intre in Moldova!!!

  7. a fost un discurs sau un mesaj mai devreme adresat spitalelor: sa se pregateasca sa primeasca multe victime …

  8. Ce gay!
    Deci frate , ca in evu`mediu . Faci revolutie cu cine ? cu d’astea de 18-22 ani care nici macar nu stiu bine cum ii cheama cu buletinu in mana , dar au multe pietre .. Waaa .. so fucking scarry . Ah, mai au si multe gaddgeturi am vazut , si viteji pe deasupra .. bah baiatule , daca mori cu mobilu in mana incercand sa faci o poza , nu iti ridica astia statuie in Piata Revoutiei.. Uitati-va la tipul din poza postata. Zici ca e unu din Ozone , ochelari , blugi trandy … dar el face revolutie! Deci plictisitoare rau de tot revolutia asta .. cand se trage sa ma anuntati si pe mine sa stau in casa 🙂

  9. cine crede ca este o revolutie in moldova se inseala amarnic…
    este o manevra clasica a serviciilor secrete, este scanteia care va fi considerata motivul principal pentru care se va cere ajutorul rusiei…

  10. deaceste care se dau tare in parcare, dar sunt cu masina de carton sunt multi…
    voi vb dar nu ati vazut nimik si nici nu traiti sub acest jug sa comentati…sa vi se bata joc de orice miscare si sa fiti terorizati ca noi, Vas fi vazut!

  11. e nevoie de mai multa diplomatie,nu de revolutii in Moldova!Cei ce stiga-n gura mare ca-s romani,pentru inceput ar fi bine sa invete limba romana!

  12. Incredibil,ce comentarii de cacat!!
    Numai ironii ieftine,natie de caterincosi(la asta nu ne intrece nimeni)
    Am si eu 21 de ani si parca nu imi vine sa fac misto de un asemnea eveniment!!Pai aia le baga pumnu in gura iar noi in loc sa-i sustinem….
    De aia suntem unde suntem!!
    Gata,puteti s ava intoarceti s ava jucati cs si sa mai ingurgitati un pop corn, ceva

    Multa bafta moldovenilor de peste Prut,t
    raiasca Romania si toti oamenii cu principii si valori morale din aceasta tara(atatia cat mai sunt)

  13. Cui dracu’ ii pasa? Hai sa ne maturizam cu totii si sa nu ne mai sugem suzetele democratice. Omul a fost ales liber. Toata lumea sa treaca dracu’ acasa!

  14. N-am inteles cam ce vrei tu de la viata, meK. Revolutie facuta in haine de firma, sub brandul “revolutie” sau ce ?

  15. ba la revolutie in 89 nu erau tel mobile ca acum. e un soi de revolutie cu revoutia mobila si tehnologie digitala

  16. sa fie romanoia mare cu moldoveni si tote natiile ka nu ma deranjeaza

  17. A-si arunca si eu cu pietre da drept lui Voronin in cat

  18. sa speram ca macar aceasta revolutie va putea rezolva ceva . si nu va fi ca celelalte care se incheiau dupa doua zile si nu se mai rezolva nimic. in orce caz cetatzenii moldoveni ar fi trebuit sa inteleaga prima ca voronin va gistiga alegerile , deoarece nui chiar atit de prost pentru a anticipa alegerile si a avea riscul dea perde, in asha caz ramine altzi doi ani

  19. @Mircea Popescu
    Da o iau drept gluma sa ma duc la o incaierare de genul asta , indiferet care ar fi principiile , cu ochelari trendy si sa arunc cu pietre cand stiu ca cei din tabara adversa au real fucking guns !

  20. Oameni buni e criza economica in toata lumea,daca credeti ca Romania sau Uniunea Europeana o sa ne ajute sa iesim din mocirla economica in care se afla rep.Moldova,va inselati amarnic!Toti trag la casa lor,numai ai nostri au gasit momentul cand sa distruga!

  21. Suntem atat de ipocriti .
    Sunt curios ce varsta ai meK sau de unde iti bei seara berea……
    In `89 la fel eram si noi…….niste cacaciosi care habar nu au pe ce lume sunt…..niste copii porniti sa faca revolutie…….sa stai in fata unui PC si sa postezi pareri e chiar distractiv…….sa faci ceva insa…….iti trebuie ceva ce tu nu ai……cohones…..
    Da co deastea de 18-20 de ani si cu pusti cu telefoane mobile se face revolutie………ai tu cumva un tipar anume pentru un revolutionar??? Cum trebuie sa arate sau ce varsta trebuie sa aibe?

    In fine nu asta vroiam sa fac….sa intru in polemica cu tine sau cu cei care iti dicteaza ce sa scrii aici….
    Vroiam sa spun doar atat :

    ” Basarabia Pamant Romanesc”

  22. Si inca ceva……noi nici cu pietre macar nu am aruncat…..si ei aveau tancuri…..ce trebuia sa facem? Sa fugim acasa normal …..dar fuga aia ar fi insemnat ca tu astazi sa ai program TV 2 ore pe zi……si PC doar in pozele din reviste.

  23. Ce fac copii aia acolo sunt lucruri de neinteles …lucruri de necrezut……..Dumnezeu sa ii ajute.

  24. da prostului putere si sa vezi tu ce viata iti face…….si sa te simti strain in tara ta si sa traiesti cu visul de a scapa ani de zile …asta pina se umple paharu COMUNISTII LUI PESTE JOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSS COMUNIIIIISTIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!

  25. Jos CIUMA ROSIE! Si BASARABIA trebuie sa scape de dictatura bolsevica!

    Basarabenii n-au fost niciodata comunisti, li s-a IMPUS comunismul, ca si noua…! Doar ca teritoriul furat de Stalin si jefuit, umilit si batjocorit de comunisti, pana la actualul sef mafiot comunist Voronin, a indurat INFINIT mai mult decat ce a fost la noi…

    VORONIN, ti-a sunat ceasul: AFARA! JOS GHEARELE DE DE PE BASARABIA, comunisti !

  26. degeaba..se lupta aia acolo cat timp la noi este jale.Nu uitati ce presedinte avem,ce valori nationale aratam prin mass-media,si cine conduce cu adevarat tara.Legea reprezinta texte dintr-o carte..prea putin cunoscuta chiar si de cei care ar trrebui sa o aplice.Constitutia noastra este o chestie care se modifica in functie de placerile mici ale omului.M-am saturat de mafioti chei in cap cu ochelari de smecheri care trag la sala si nu au in cap nimic altceva decat cum sa bata in stanga si in dreapta oameni nevinovati.Cel putin in constanta este urat de tot..nush in alta parte…Basarabia este pamant romanesc in cartile de istorie..si asa va ramane,deja romania a sters toate urmele de transmisiune a revolutiei,pe la tv si pe internet si radio.Cam asta e..concluzia o trageti voi.la revedere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *