Handjob sau martisoare traditionale?

Acum nu stiu cum sa va explic, la mare cautare nu mai sunt martisoarele traditionale ci martisoarele de tip handjob. Adica cele facute manual, intelegeti?

Voi, fetelor, ce preferati? Un handjob bun care sa dureze sau un martisor din asta traditional, de purtat la piept?

Update: sa-mi aduceti aminte sa mai trag din cand in cand cate un ochi prin Drafts, nu de alta dar uit sa postez lucruri interesante. 😀


bullets

15 Comments

  1. Stie cineva nr de telefon al tipei care ofera handjob-uri pe moca ?

  2. Nu s-a prins nici dupa “e binevenit tot timpul un handjob mai ales din parte unei studente la litere asa draguta” .waa :))

  3. Ciudat cum unele persoane sunt catalogate proaste doar pt ca nu ofera conotatie sexuala (necunoscand jargonul) unei expresii care mot-a-mot ar insemna altceva, firesc. Si in acelasi timp, cea care stie (dsoara cu portocala) e cea ‘desteapta’ . Oricum cam asta e tendinta in romanica: ia omu de pe strada (a se citi, aurolacul, schizofrenicu, frantzuzistu etc) arata-i cat de prost e, si razi de el pe youtube. Eventual avand cu cine sa te compari, iti creste increderea in sine.

  4. Cica tipa cu “acum sa vedem daca va plac modelele mele” vrea sa ii dea in judecata pe cei de la tele m pentru ca ii prejudiciaza imaginea. :))

  5. cip – totusi, studentele de mai sus nu se incadreaza deloc in descrierea ta (aurolac, schizofrenic, etc). 🙂

  6. 072HANDJOB :))) uitate pe tastatura telefonului si formeaza unde vezi respectivele litere poate ai noroc :)))

  7. ce prostie de parca lumea tre sa stie ce inseamna handjob :)) Mai tare era viorel gaita ala macar intreba din limba romana 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *