Ursi polari cad din cer

ursi-polari-cad-din-cer

We wanted to confront people with the impact that short-haul flights have on the climate. We used Polar Bears because they’re a well understood symbol of the effect that climate change is having on the natural world.
Plane Stupid.

Omenirea are o problema: zboara prea mult iar climatul Pamantului se schimba pe zi ce trece. Cel putin asta este parerea celor ce au realizat campania vizibila mai jos.

Fiecare va intelege ce va crede de cuvinta din materialul asta, cert este ca mesajul real e foarte convingator. Din cate am citit, campania a starnit multe controverse prin simplul fapt ca imaginile sunt mult prea violente.

[detalii, aici]

bullets

9 Comments

  1. Violent si total ingrijorator, dar arata-le clipul asta chinezilor si americanilor, care polueaza cel mai mult, si-i va durea in cur.
    Pacat ca in cel mult 200-500 de ani, ne vom stinge cu totii….si asa pamantul e suprapopulat!

  2. Hai sa nu mai zburam, ca asa vor ultra-ecologistii… sa mergem pe jos sau cu microbuzul, ca e mai sigur. Hai sa nu fim ipocriti, daca am avea posibilitatea cu totii am alege sa ajungem in 2 ore la destinatie in loc de 2 zile.

  3. Tare clipul,cu scuzele de rigoare kre k Nea Tiriac Cel Mare dak vede clipul rupe tastatura la pc sa gaseasca in ce oras se intampla evenimentul,deh s’o puna de una mica fara pusca….nuj ce efect are asupra celor care conduc ,mai marii lumi.Oricum astfel de campani merg la sufletul nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *