20 de ani

20-de-ani

Materialul de mai jos a fost conceput de catre Jeg, un om care nu a avut ce face intr-o noapte pe la 5 dimineata. 😀

L-am vazut ieri insa ceva m-a oprit sa-l pun aici, o sa va dat seama din ce motive in cateva momente. Pe scurt: acest film alimenteaza cu ura poporul roman, ura fata de orice neam de politician existent in tara asta. Ura asta pe care o tot mentionez aici s-a revazut in rezultatele Referendumului din 20 Noiembrie, atunci cand noi toti am decis ca doar 300 de parlamentari se vor lafai in continuare pe banii nostri intr-un Parlament unicameral (cu toate ca mai e mult pana la aplicare).

Lucru bun in prag de tur II, nu? (smell the irony…)



[thx to emrares]

bullets

34 Comments

  1. Si cam asa o sa inceapa anumite miscari pe la noi prin tara. Pun pariu ca daca in referendum romanii ar fi putut sa aleaga intre 47x si 5 parlamentari ar fi ales cu siuranta 4, sa ii rada pe toti.

  2. o dovada clara de iresponsabilitate, si din cauza oamenilor de genul acesta, care a facut filmuletul si a celor care il trimit mai departe sa il vada lumea, Basescu va ajunge sa faca dictatura in tara, sa se treaca la dictatura. Noroc ca din 7 decembrie Basescu nu va mai castiga. Si apropo, multe sunt denaturate si scoase din context in filmuletul asta. De exemplu, Geoana nu i-a zis ,,nemernicii dracului” acelui om care i-a vorbit de hrebenciuc si altii din PSD. Cand a zis ,,nemernicii dracului” era in alta zi, in alta loc, atunci cand o femeie purta un sort cu PDL si Geoana i-a zis ,,Doamna, ce a facut PDL-ul in tara asta? Au dus tara in criza, in dezastru” si mai apoi a mers mai departe si a zis ,,nemernicii dracului” referindu-se la cei din PDL.

  3. lasa ca nici Goana nu-i mai breaz…. are el multe bube in cap. nu chiar asa multe ca Base dar are si el….

  4. faza cu geoana ce-a mai penala.
    Iar in legatura cu votul,nici numai ies din locuinta,nu merita porcii astia alea 15 minute

  5. @dumi Pustiule, mai invata!
    Criza a fost inevitabila, e criza MONDIALA! Daca PDL face dictatura, PSD-ul ce o sa faca, de fapt am vazut in anii trecuti ce au facut. Sub “dictatura” lui Basescu ai primit trecerea libera a granitelor, de ce nu pleci din tara… aaaaa nu esti in stare sa vorbesti o limba straina, vrei sa cada totul din cer, atunci du-te tata sa votezi cu iliescu ca asta o sa primesti!

  6. @Stefan
    Cam vezi cum vorbesti, ca nu ma cunosti si nu te baga in seama ca fraierul. Daca tu inca mai crezi ca Basescu ne-a bagat in Europa…inseamna ca ai zis suficiente deja, prietene…Si toti care inca mai cred in vrajeala aia cu ,,Iliescu e in spatele lui Geoana”, vrajeala care o vinde Basescu, vrajeala cu care ii prosteste pe prosti, ganditi-va si voi un pic ca e un mos de 70 de ani de care nu mai asculta nimeni. Dar nah…is multi prosti care se lasa prostiti. In vremea PSD daca erai descurcaret si destept, te ridicai si te descurcai bine, daca nu, stateai si mureai. Acuma, pe vremea PDL, prima oara tre sa iei imprumut din banca 100-200.000 de euro ca sa ai de spaga, sa te duca cineva pe la ministere, pe la boc, pe la astia, si dupa aia te poti gandi daca vrei sa faci ceva. va dati toti mari cunoscatori

  7. @Stefan … frate nu itzi bate capul cu tantalai de genu` … dumi mai mult k sigur e o papusica PSD … o marioneta a bunicutii … o sa mai treaca multa vreme sa scapam de comunistii de genu`…

    nu sunt ca Base` e bun … dar dintre 2 rauri … il alegi p`ala mai putin rau …

  8. Nu au fost PSD-ul si Iliescu atatia ani la putere? Si ce au faut? Acum bunicuta s-a transformat in papusar si vrea inca un mandat prin intermediul unui papitzoi.

  9. Cat timp a fost guvern PSD-PDL a fost bine… acum ca sunt impotriva PDL-ului nu mai este bine. Numai minciuni si interese personale. Daca PDL-ul nu a acceptat nici PNL-ul alaturi nici PSD-ul sa vedem cum o sa fie si ultima varianta posibila. Ca pana acum numai scandal si dezbinare….

  10. Se pare ca toata lumea uita de PSD… caracatitza PSD decat sa`i revad pe criminalii ashtia la conducere (ILIESCU e in spatele loar conducand din umbra), mai bine un preshedinte betziv!!!

  11. Cel care a facut filmuletul nu e tot una cu cel care i-a facut blogul lui Nastase si il intretine? Ca sa stiu de unde pasiunea subita de la 5 dimineata:)

  12. cel mai mic rau posibil dintre geoana+psd si basescu+pdl, cu siguranta este geoana. nu e perfect, dar e mult mai bun decat restul. referitor la chestii de genul ca as fi marioneta bunicutii sau dinastea, voi habar nu aveti de politica si de societate si de doctrine, habar nu aveti pe ce lume traiti si sunteti genul carora le place caterinca si dinalea gen ,,oai ce tare e base cand zice la televizor muie” si etc. nu vreti sa plecati din romania, undeva in somalia, sa putem sa ne dezvoltam si noi?

  13. la faza in care Geoana zice 😛 Nemernicii Dracului 😛 nu se referea la oamenii de acolo din piata … se referea la PD-L la basescu si ai lui … e scoasa din context … nu zic eu asta pt ca as fi mare fan Geoana, dar nu il mai suport pe bASESCU si pe bOC .. imi e scarba de ei

    si pentru prostovanii aia de au scris mai sus … cum p mea ii atribui lui basescu faza ca ne-a dus el in europa … demersurile au fost facute cat timp a fost iliescu la putere … intrarea in nato la fel … nu va mai kk pe voi atat , ca basescu este un dictator in devenire, de aceea ma si duc sa votez contra lui

  14. @andreea – ba da, eu am făcut blogu’ lu’ Năstase, parte dintr-o campanie de a da o voce online mai multor oameni (politicieni şi jurnalişti), dintre care doar Nasty a fost îndeajuns de inspirat să accepte.

    După care am făcut acest film, incluzându-l şi pe Năstase, la fel de mânjit.

    Vreo problemă? Necesiţi mai multe explicaţii? Te confrunţi cu vreun paradox pe care ai dori să ţi-l lămuresc mai în detaliu?

  15. Doamne, ajuta-ne ! Basescu ori Geoana ….tot aia e…..de hoti nu scapam ….se schimba doar “clica”

  16. Basescu mai este cum mai este, cu psd va fi jale.

    Mircea Geoana este doar o momeala, pentru ca iliescu, nastase si hrebenciuc ar conduce tara din umbra.

    cum sa votezi cu psd, partidul care a cedat ucrainei in 1997 Insula Serpilor si o parte din Bucovina si Basarabia.

  17. @Dumi: Ti-am citit toate comentariile nu pot sa afirm decat un singur lucru: Dumi, esti BOU! Marsh la cacat!

  18. Dumi, ai pomenit de doctrine: tu chiar ai impresia ca vreun partid politic de pe la noi urmeaza vreo doctrina? In alta ordine de idei se pare ca lumea uita repede. Uita jalea de de pe vremea PSD-ului. Nu-l suport pe Basescu dar cand il vad pe Geoana ca-si citeste discursul de pe foaie si in spatele lui sta Iliescu…..

  19. Dumi, stii ceva: tine-ti parerile pentru tine, lasa-ne sa ne savuram cafeaua. Bine ca esti tu destept si n-ai loc sa “te dezvolti” de noi.

  20. ce oameni prosti :))) doamne nu credeam ca exista atat prostie …. nu are rost sa va dau explicatii pentru ca sunteti batuti in cap, distrusi, inculti, vedeti numai verde in fata ochilor, sper doar ca idioti precum voi sa nu se duca sa il voteze pe Basescu , daca nu , ne meritam soarta

  21. @dumi Amice, eu doar ti-am dat un raspuns la comentariul tau, nu am folosit nici o jignire. Iliescu poate nu mai are un cuvant prea mare de spus (chiar daca inca are, el e bunica acolo si tinerii asculta de la cei batrani), dar tot PSD-ul a fost la guvernare in vremea aia pe care cred ca tu nu ai simtit-o pentru ca erai un pustan si nu intelegeai. Cei destepti si au putut au plecat dupa ce au vazut ca revolutia a fost degeaba, avand in vedere ca poporul nepregatit pentru libertate a ales un alt comunist. Singura caterinca de aici esti TU, imi pare rau pentru dumitale ca nu esti dotat intelectual. Nu inteleg de ce ma cert cu tine, sunt sigur ca nici nu ai drept la vot.

  22. PSD-ul a vandut tara imediat dupa revolutie. numarati numai fabrticile si uzinele si cati producatori majori mai sunt in Romania. Am avut experienta PSD. Si inca una trista. Toti sunt comunisti, toti sunt masoni. Toti vor sa prade tara asta. Unii mai cu stil, altii cu marlanie, precum a facut-o pesedeul. e jale…

  23. @stefan, stai linistit ca am de mult timp drept de vot, si voi contribui la schimbarea gunoiului asta de Basescu. Daca erai baiat destept, te descurcai pe vremea PSD-ului, daca nu…ghinionul tau.
    Nu credeam sa fie atata prosti in tara asta ca sa il creada pe Basescu. Voi chiar nu va dati seama ca toata treaba repetata excesiv de Basescu cu ,,Iliescu, Vantu, Voiculescu, Vanghelie, etc…” se numeste PROSTEALA PENTRU PROSTI 🙂 mancati cacat in continuare daca va place

  24. Baieti, nu mai fumati toate cacaturile!!.. Astia care zic pe-aici ca “habar n-aveti de doctrine”, sa vorbeasca in numele lor si sa nu m-acuze pe mine ca nu stiu pe ce lume traiesc, ca vorba lu’ GoreObsessed (cel mai grav dotist in viata), “va cumpar c-un slot”..

    Pace!! Ma duc sa votez cu Geoana!

    ‘aaaaaa faaaaaccia tua!!

  25. de cine zice basescu, frate? pe ce se bazeaza discursul lui? discursul lui geoana se bazeaza pe proiecte stabile, pe un viitor, pe un guvern condus de klaus iohannis, un independent, nu un guvern condus de Hrebenciuc sau de Iliescu. Basescu pe cine vrea sa prosteasca? Ce discurs are? Legat de Iliescu, care e un batran pe care nu il mai baga nimeni in seama, Hrebenciuc care e singurul care poate coordona o campanie electorala, singurul politician adevarat. Voiculescu, care avea bani dinainte sa intre in politica, cu mult timp, Vantu, care la fel avea bani multi inainte de Geoana si de Iliescu, Vanghelie, un primar si un manager foarte bun. Si ciudat e ca nu prea poti gasi motive pentru care acesti oameni s-ar implica in chestiile astea. Apropos, stiti ce spunea Basescu in 2007, inainte de referendum, despre Iliescu? Citez ,,e un fost sef de stat care merita tot respectul!”. Si acum ce face? Il acuza? Votati Basescu, votati Udrea, Ridzi, Videanu si restul gunoaielor din PDL.

  26. frate cand am auzit sa imi vina rau 😛 aveti idee cati bani a reusit sa faca videanu in 5 ani ? :))) 250 mil euro ….. nu mai vorbesc de elena udrea … si pur si simplu nu il suport pe BOC-POC ala 😛 cand ii vad fata imi vine sa sparg tv-ul, minte de crde si el al drak limbric

  27. daca iese prostanacu o sa va fie frica sa mai postati ceva legat de partidul rosu ,nu-l votati pe chior ,votati lichelele care au avut mare grija de noi ,votatii pe aia care au demolat cateva banci ,pe aia care au vandut bucati din romania ,pe aia care nu au dorit ca noi sa intram in nato si sa aderam la ue ,votatii esalonul 2 al lui ceausescu.va meritati soarta sa muriti in romania alaturi de minunatii din psd.nici celalalte partide nu sunt cum ar trebui sa fie …dar dupa atatia ani de iliescianism si comunism ,cred ca mai bine mergem pe mana marinarului.

  28. habar nu am de politica,cu atat mai mult de culisele politice.imi fac o impresie despre ei toti doar privind in jurul meu pe strada. 20 de ani de trai in jungla Romania – mananca sau vei fi mancat! in rest NIMIC.

  29. @jokeru
    ba inteligentule, ,,prostanacu” de care zici tu macar a dovedit ca e un om de cuvant si un om de onoare, nu ca sefii tai jegosii aia din PDL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *