Asa se curata zapada….

Zapada montreal Galati

Montreal Snow Removal Rue Mackenzie. This is a regular process Montrealers go through each winter. After a strong snow storms (Usually over 15cm) the city of Montreal needs to clean up and remove the snow from the entire city to allow traffic return to a normal life.
This process is fascinating even for these who are used to it.
It requires lots of heavy equipment, extensive man hours and lots of money.

….de pe strazile din Montreal. Aproape ca la noi. ­čÖé

Si acum, exemplul din Galati:

Aceeasi stire la ProTV:

thx to Ovidiu I

bullets

5 Comments

  1. @Mihaela “Si de unde utilaje ca alea?”
    Nu e prost cine cere ci cel care da, bani sunt dar ce sa fac cu ei ramane de vazut. Uite ce se intampla in frumoasa nostra tara :

    Un kilometru de drum desz─âpezit, fie el drum na┼úional sau autostrad─â, va costa statul rom├ón 6.250 de euro, potrivit unui calcul simplu, care ia ├«n considerare faptul c─â Rom├ónia are aproximativ 16.000 de km de drumuri na┼úionale ┼či autostr─âzi.

    Spre compara┼úie, ├«n Finlanda, cheltuielile cu desz─âpezirea re┼úelei de autostr─âzi ┼či drumuri na┼úionale, care are o lungime total─â de 78.000 km, adic─â de 4,8 ori mai mare dec├ót cea din Rom├ónia, au fost ├«n iarna trecut─â de 98 de milioane de euro. Astfel c─â pre┼úul de desz─âpezire pe un kilometru ├«n Finlanda este de cinci ori mai mic dec├ót ├«n Rom├ónia.

  2. @Ovidiu.I. foarte bine spus. Sa nu mai luam in considerare si diferenta dintre iarna din Finlanda si iarna de la noi. :))

Comenteaza: