Asa se curata zapada….

Zapada montreal Galati

Montreal Snow Removal Rue Mackenzie. This is a regular process Montrealers go through each winter. After a strong snow storms (Usually over 15cm) the city of Montreal needs to clean up and remove the snow from the entire city to allow traffic return to a normal life.
This process is fascinating even for these who are used to it.
It requires lots of heavy equipment, extensive man hours and lots of money.

….de pe strazile din Montreal. Aproape ca la noi. 🙂

Si acum, exemplul din Galati:

Aceeasi stire la ProTV:

thx to Ovidiu I

bullets

5 Comments

  1. @Mihaela “Si de unde utilaje ca alea?”
    Nu e prost cine cere ci cel care da, bani sunt dar ce sa fac cu ei ramane de vazut. Uite ce se intampla in frumoasa nostra tara :

    Un kilometru de drum deszăpezit, fie el drum naţional sau autostradă, va costa statul român 6.250 de euro, potrivit unui calcul simplu, care ia în considerare faptul că România are aproximativ 16.000 de km de drumuri naţionale şi autostrăzi.

    Spre comparaţie, în Finlanda, cheltuielile cu deszăpezirea reţelei de autostrăzi şi drumuri naţionale, care are o lungime totală de 78.000 km, adică de 4,8 ori mai mare decât cea din România, au fost în iarna trecută de 98 de milioane de euro. Astfel că preţul de deszăpezire pe un kilometru în Finlanda este de cinci ori mai mic decât în România.

  2. @Ovidiu.I. foarte bine spus. Sa nu mai luam in considerare si diferenta dintre iarna din Finlanda si iarna de la noi. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *