Haideti sa facem un pic de marketing cocălăresc folosindu-ne de familia Palade

hai-sa-facem-niste-marketing-cocalaresc-folosindu-ne-de-familia-palade

Sau cum naiba sa-i zic? Un advertiser sau creator de campanii ar trebui sa se bazeze  intr-o zi si pe ideea asta. Haideti sa “trantim” un astfel de site pentru ca sigur in cateva ore/zile devine viral.

Dovada clara o aveti aici. Veti putea admira in timp real numarul vizitatorilor ce intra pe site-ul  familei  Palade din Galati. In medie am numarat cam un vizitator pe secunda iar la un scurt calcul observam ca ziua are 86.400 secunde iar o luna ~ 30 zile. Haideti sa le inmultim  si apoi sa tragem linie. Merita irosit efortul intr-o astfel de campanie?

Merita!  Merita sa directionezi publicul intr-un sens, sa-l atragi, sa-l faci atent ca pe urma sa-i arati drumul cel drept. 🙂 (ultima campanie asemanatoare care imi vine acum in minte si care a si prins e viralul  “Una cu gura mare la metrou“).

P.S. Pe scurt, pentru cei ce au sosit mai tarziu in fata micului ecran: acolo putem admira un exemplar de cocalar trecut de 45 de ani care are o sotie casnica si plina de idei (cont de hi5, se joaca de-a webmasteru’, este extrem de credincioasa, gateste, spala , calca..etc). Pacat ca nu a prea fost la scoala cand era mica.

Later edit: Traficul a crescut la vreo 4 vizitatori/secunda.

bullets

16 Comments

  1. De la links sa treaca aceasta magnifica familie la main post e ceva . Dar tot imi inspira multa greatza si depresie numai cand ii vad! Ce pot sa zic , mumã’sa zici ca e prietena lu’ fii’su la cum arata, iar tac’su zici ca e badea-gardu din No Problem (ex-disco din Brasov) . Le doresc multa sanata si dragostea lui D-zeu sa ii ocroteasca! … NNNNNNNOOOOOOOTTT !!!

  2. deci ce sa mai zic,este romania si intradevar EI POT.Si pt andrei , nu ii promoveaza , arata defapt cam cum stau treburile la noi.Am obosit sa mai zic ceva despre si cum.Oricum la noi cocalarii si toti din generatia google sunt asa deci GL to us.

  3. ce tristetze.. daca e o campanie, ala care a facut-o e genial si merita aplauze; in schimb daca familia Palade se lauda cu asa ceva, atunci meritam sa putrezim cu totii, macar pentru ca suntem incapabili sa extirpam elementele astea de cea mai joasa spetza..

    HOLLY SWEEEEEEET JESUS

  4. mi se pare oarecum lame ca se promoveaza asa ceva.

    Nu zic acum de tine Paul ci asa in general la blogosfera. Prin faptul ca promovam asa ceva face tipul ala trafic, daca nu ar fi promovat ar avea 0 trafic.

  5. Andrei – pai e de rasul lumii ce e acolo. Si romanii cica au simtul umorului…asa ca promoveaza la greu chestii d’astea. 🙂

  6. o familie implinita…fericita…lumea poate sa vorbeasca..pana nu ii cunosti nu poti vorbi….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *