Si Romica Cojoc e Web 2.0

si-romica-cojoc-e-web-20

Da, este, prezinta Axaj si hai sa-l consideram un site cat de cat bine asezat. Insa hai ca e prea…prea (ca sa nu zic foarte… foarte). Oricum, omul stie cine e , ce vrea si ce reprezinta asa ca  are grija sa anunte  asta la toata lumea asa ca vizitati cu incredere romicacojoc.ro.

P.S. Genul asta de esteriorizare parca l-am mai vazut pe undeva.

[thx to Taz]

bullets

24 Comments

  1. Salut,
    e prima dată (într-un an de zile) de cînd am blog, cînd recurg la această metodă de spam. 😀
    Cred însă, că pentru această cauză, merită efortul. Alătură-te şi tu campaniei No more shit (căcat de cîine sub tălpile noastre).
    Tu nu eşti sătul de atîta rahat de cîine?

  2. @fulgerica – pff se pare ca acel fulgerica cu care ma obisnuisem a disparut in schimb a aparut un alt fulgerica care face reclama la cocalari, cu cat te-au platit ? sincer stau si ma intreb de ce tot promovati cocalari de 2 lei care nu au o facultate? Va face placere sa ii promovati? Lasatii sa moara necunoscuti…SA VA FIE RUSINE… in loc sa promovati adevaratele valori ale Romaniei ,voi ce faceti? promovati niste cocalari care au facut averi prin diferite metode mai mult sau mai putin ortodoxe? Chiar nu va e rusine? Mie da… CU VOI… imi e rusine , primul post ala cu webmasterita sugatoare de muta pwla sa zicem ca am inteles , dar asta e deja mult prea mult.Toate cele bune.
    PS. in loc sa luati atitudine fata de “fratii” nostri de peste Prut voi ce ati facut? V-a durut in pwla de tot un post si atat, sunteti niste lasi… in caz ca nu ai citit “LETOPISETUL TARII MOLDOVEI” de Grigore Ureche pune mana si citestel, da de fapt ce imi bat gura… ca din cate am observat eu pe voi nu va intereseaza decat sa aveti cat mai mult trafic pe blog… inca odata RUSINE.

  3. tot respectul pentru boboc asta pentru ca este un om realizat (bani, familie, case, masini, afaceri, pasiuni etc) si un om realizat merita apreciat dar… cum spuneau si antevorbitorii… chiar merita promovati daca sunt non-valori? chiar trebuie adusa in fata subcultura?

  4. e plina lumea de debili si scapati la internet! ar trebuie restrictie! 😀

  5. ti-am zis eu ca nu trebuie promovati loseri dinastia 🙂 E funny oarecum, dar nu prea.

    Ca sa fiu deplin corect, e blogul tau si pana la urma faci ce vrei nu?

  6. Hai ma ca mi se pare simpatic tipu’.
    Siteu’ arata mai bine decat cel al familiei “cum-o-cheama”. De ce sa judecam lumea numa’ dupa o pagina de internet. Daca ce a scris despre el e scris de capu’ lui, atunci nu vad de ce e catalogat drept “Loser” sau “Cocalar”.
    Nu are descrieri la poze in care se lauda cat de smecher e sau cat talent are, iar prin simpla publicare a unor poze decente nu arata lipsa de inteligenta.
    Omu’ e mandru de ceea ce face, nu ca unii care sunt mandrii pentru ca pur si simplu exista prin “accidentul” nasterii.

  7. E ok chiar imi place,e un tip masculin, nu cocalar , pare umblat prin germanica si alte tari.E foarte pasionat de lupte vanatoare chestii …ma rog putin cam narcisist….romica cu familia,romica cu prietenii…romica la wc etc…Insa e ok si situl si toate pozele..decente …putin cam tatuat pt gusturile mele…cred ca s-a tatuat si in fund

  8. Sincer fata de familia “cocalar” tipu de mai sus are gust … si site-ul lui imi place . Un site personal , nimic de supus , cat de cat bine lucrat unde omu isi expune pozele pentru prieteni sau pt cei care vor sa il cunoasca . Nu am ce sa ii zic de rau sau sa ma iau de el..inafara de nume “lol , cum sa te cheme si -Romica- si -Cojoc-? :)) ” …in fine eu unu nu mi-as face asa ceva .

  9. Super tare: Paradoxul Romica Cojoc:

    Romica cojoc nu poarta niciodata cojoc: NICI UN COJOC NU POATE FI MAI COJOC DECAT ROMICA COJOC.

  10. Mai nu fiti prosti..o parte dintre voi…care nu stiu sa faca bani si mor cand altii produc,nu purtati de grija la altii,lasa-ti omul sa se simta bine,nu sunteti obligati sa cititi nimic,el tot ce a facut a facut pe p..a lui si bravo lui..si inca ceva…nu vorbiti ca lasii,ascunsi in spatele calculatorului,mai bine invatati sa aveti succes in viata,ca una aveti..De asta sa dus dracului tara asta,ca e plina de papagali care nu stiu decat sa vorbeasca….

  11. Deci, Romica Cojoc e noul meu idol, ce mai, decat deci. E suuuuper tare, e tatuat si pe pwoola, e lucrat bine la varsta de 47 de ani, iar doamna Ina arata bine, ar putea si mai bine daca ar mai rari cefele de porc la masa de seara. Fetita e leit ma-sa, cred ca nu-si misca posteriorul 10 metri pe zi pe propriile picioruse delicate, visul meu ar fi sa-l am pe Romica de tata socru, ce mai. A meritat sa vad toate pozele alea facute cu telefonul si sapuniera. Am o singura nedumerire, mare de tot. Cine pwoola mea i-o fi facut poza aia cu cainele, la finalul albumului? Aia e arta, e facuta cu o camera DSLR, iar cainele e mortal, artist ca si stapanul, pozeaza bine si a fost surprins intr-o postura rarisima. Pe bune, gen.

  12. Ma scuzati ca intervin, deci, da, ma duc sa ma insor cu fata lui Romica Cojoc. Tata socru are 1 dan la Jiu-Jitsu si e membru deplin al clubului, il cunoaste pe Catalin BoulApis MoarteaPwooliidinCarpati Morosanu (trucaj meserias) si trage cu arma de zici ca-i creste teava dintre radius si cubitus mai ceva decat lui Wolverine. Sa tragi cu arma, sa pecuiesti si sa faci sport, asta da viata!

  13. Bai desteptilor , nu mai vb urat despre persoane pe care nu le cunoasteti ! Domnul Cojoc, asa trebuie sa va adresati unui om ca el , a facut toata viata ce n-o sa faceti voi in 10 vieti de acu in colo ! habar nu aveti ce viata frumoasa duce , si cate lume a ajutat ! Va place sa comentati omul din poze, din auzite ! RUSINE !!! Ce tampenii citesc eu aici , ca e tatuat pe penis, de unde stii tu mai inteligentule cate tatuaje ale el daca nu l-ai vazut in viata ta . Pariu ca daca trece pe langa tine n-ai tupeu sa-l privesti in ochi ! A facut bani in viata asta de nu-i stiti sa-i numarati ! INVIDIA asta va omoara !!! rau de tot , mi-e mila de voi si de ce a ajuns tara asta ! In spatale comentarilor voastre sa simte invidia . Lasati prostiile si comentati cocalari de 2 bani care stau la coada vacii si conduc masini inchiriate dupa ce spala wc-urile 1 an in strainatate , daca nu aveti ce face in fatza pc-ului . Si tu fulgerico , incearca sa scrii lucruri pe blogul tau cu adevarat educative , nu vorbi fara sa stii si nu mai crea controverse . DERIZORIU !!!! P.S. draga “zoeeee ” suferi ca e el curvar ? hm..jefuitor ? pe cine ai ajutat tu in viata asta ca sa acuzi pe altii ? Uita-te in curtea ta si nu mai comenta aiurea !

  14. e cel mai bun vanator pe toate fronturile….il asteptam la ceahlau

  15. Asculta mai TIPO de unde stii ca R COJOC ajuta pers.el ANSEALA PERSOANE NU AJUTA…DATORIE MIE SA AMBOGATIT MA FURAT EL CU DOCTORITA CAINILOR SI A P–II ACUM ANI AN URMA ERA UN AMARAT CARE TRAIA DE PE O ZI PE ALTA :DE CAND MAU OMORAT…SA ANBOGATIT !!!!BOGATII CU PACATEEEEE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *