Download Yahoo Messenger pentru Windows Vista

Download Yahoo Messenger  Windows vista


Din cate spun tipii de blogul lor oficial, Yahoo Messenger for Vista a sosit in sfarsit – cu toate ca vorbim despre varianta ce se afla inca in stadiul beta. In ianuarie 2007 a fost prezentat un demo la o conferinta (CES) iar rezultatele si notele foarte slabe au dus la aceasta amanare ce a durat mai bine de 12 luni.
Tocmai din acest motiv, veti observa ca ii lipsesc foarte multe caracteristici care va sunt destul de familiare. Vorbesc aici despre Voip (voce), webcam (Camera web), camere de chat, mesaje text catre mobil (SMS), IMVironments, Audibles, pluginuri, photo sharing sau conferinte. Tare, nu? Mai bine ne specificau ce are nu ce n-are.. 😛
Important este ca se lucreaza din greu la toate acestea si la suportul lor pe 64 biti pentru Vista.

Dar hai sa vedem totusi ce aduce nou aceasta versiune de messenger:

– in primul rand organizarea ferestrelor de chat in taburi (furata de la gaim?)

emoticoane foarte noi si animate

– skinuri ajustabile pentru fiecare fereastra de chat

– poti triite mesaje contactelor din Yahoo Messenger sau Windows Live Messenger (asta parca e si in versiunea 8)

– Poti trimite/primi fisiere ce au size de maxim 2 Gb.

Daca rulati un Vista si aveti instalat pe el un Yahoo Messenger 8.1 sau YM 9.0 , puteti continua sa o faceti. Pentru ca puteti instala Yahoo Messenger pentru Vista intr-un director separat. Deci nu veti face upgrade peste messengerul existent asa cum s-a intamplat pana acum. Instalatiile vor fi independente, e o chestie foarte buna, zic eu.

Il puteti downloada aici – Download Yahoo Messenger pentru Windows Vista link.

Nu stiu la voi cum e dar mie mi se misca extrem de incet, imi mananca resursele de numa-numa. Ma gandesc ca acesta ar fi motivul pentru care au lansat o versiunea atat de “cheala”.



[via]

bullets

59 Comments

  1. La mine mănâncă doar 30 de mega, iar versiunea 9 consumă mai mult. Deci ăsta e mai bun. Şi ăsta-i singurul lucru pe care l-am găsit până acum bun la această versiune.

  2. mda, io m-am fript cu 9 BETA care cam sucks pe Vista… Daca dau drumul la webcam si Voip sar la 100% procesoarele ceea ce nu e tocmai ok. Asa ca pana la un final nici nu sunt curios de YM Vista.

  3. Sweet …
    Core2Duo E6600 / 4GB DDR2 / 8800GTX – merge frumos de tot 😀

  4. imi place ideea aia cu , culori … dar naspa ca nu are web si da … consuma f multe resurse .

  5. *Update … dupa 2-3 ore deschis cu 1-2 contacte ocupa cam 140 megi din ram, redimensionarea oricarei ferestre de ym imi duce amandoua CPU’s C2D la 2.4Ghz PESTE 50%.

  6. Wannabe geeks all over the place 🙂
    Cei care vorbiti de resurse, spuneti-mi, cam cat cere Vista Basic in plus fata de XP (cu un service pack 2 si o imprimanta instalata pe cazan) de la un procesor ?
    Sa fim seriosi. Fiecare noua versiune de Y.M. , cu add-on-urile aferente, a cerut din ce in ce mai mult RAM. Dar, oricum, mult mai putin decat Microshit-ul si al lor minunat Vista
    Poate de aia au si asteptat aproape un an :)) Ca sa-si mai ia oamenii cazane mai noi, mai puternice.

  7. vreau si eu un mess pt w vista!!!! plsss
    nu reusesc sa-l downloadez… nush d c nu merge… “unsuccesful” bla bla…

    ms!

  8. Am incercat si eu sa downloadez YM PENTRU VISTA…dar nu pot…imi spune sa verific setarile “firewall settings” am facut si asta…..si tot nu merge downloadat….nu stiu de ce…eu am VISTA HOME PREMIUM……MA AJUTATI SI PE MN….pls….

    ms….

  9. Aceeasi problema o am si eu ca AliNe..il downloadez (merge) ii dau dublu click sta cam 1 min si imi zice: “unable to download files needed for installation. Please checkfirewall settings and retry installation”. Ideea e ca l-am pus la exeptii…am inchis firewall…si tot nimik! Folosesc Windows Vista Home Premium x86! Dak stie cineva care e problema sau dak a rezolvat…cum a rezolvat! astept un mesaj aici sau pe mailu meu crazy.boy87@yahoo.com! Va multumesc

  10. eih…….doamne….eu nu pot sa il instalez………nu stiu de ce!si merge foarte foarte greu!

  11. Eu am windows vista home premium si merge super!!Astept versiunea finala.Cred ca acea va fi mult mai misto.

  12. da mai e marfa dar………….ce mai e marfa

  13. salut..am o intrebare pentru cine poate sa ma ajute…am laptop cu camera incorporata…laptopul este super..si am instalat pe el windows vista.in momentul in care incerc sa dau webul pe yahoo messenger imi zice ca nu detecteaza nici o camera video sau ca nu este conectata…daca incerc de mai multe ori uneori reuseste sa porneasca dar de cele mai multe ori nu merge…si am program pentru deschis camera ca sa fac poze sau sa filmez si camera imi merge perfect…deci nu se pune problema ca nu e instalata sau ceva de genu..mi s-a zis ca e din cauza messengerului, dar daca cineva stie ce e de facut astept opinii..multumesc

  14. ce rahat. stii cum e cu messu asta? e frectie la picioru de lemn. plus, ca e mai putin performant ca ala vech Tahoo! Messenger 8.1 sau cat era. ei s’au axat pe cateva chestii din vechia versiune, performandu’le [emoticoane, aspect, contacte…blaaa blaaa] dar au uitat de lucrurile esentiale care defapt ne trebuiesc: Web, Speech, etc.

    Eu raman la versiunea 8.1 ca si cu 9.0 e aceeasi problema. :))

  15. preferi 8.1 peste 9?! sa fim seriosi, v9 are niste lucruri interesante,si chiar mai mult, utile, cum ar fi faptul ca afiseaza pozele primite direct in IM..sau filmuletele de pe youtube primite prin link..tot va plangeti de resurse,asta e un mod a le conserva, veriunea e chiar reusite…sji daca ne aducem aminte, cand au scos 9beta a fost cam aceeasi faza… messengerul de vista mi se misca superb..astept finalul..am vista ultimate,cu 4gb ram si procesor dual core d 3.0,rating de 5.7 ..n-am stat cu ochii pe cpu, dar parca sa zic ca am si eu problema aceea la redimensionari 😕 oricum, sa vedem finalul..oricum vista se traduce prin resurse mancate dean pulea..deci daca nu te duce caruta, no mai incarca cu vista , ramai pe xp..la ce bun sa poti rula vista dar sa nu poti porni si folosi cum trebuie nici macar messengerul?! la un notebook cu 2 gb de ram , dupa ce pornesti sistemul, gadgetu de pe sidebar indica o utilizare de ~80% a ram-ului..macar de era mai stabil..oricum, sunt pentru vista, da mai au de alergat, si sitemul, si aplicatiile..

  16. are dreptate shad0w of the night ce tot va plangeti atat ma nene sa intelegeti deci daca ai peste 2 gig de ram si procesor cel putin de 4000 at mere dar daca u ai prosesor mic si bagi vista 64 in loc de 32 cum vreti sa va mearga ziceti voi cine stie cunoaste .

  17. majoritatea care au vista au home premium dar degeaba daca acolo sus iti scrie Il puteti downloada aici – Download Yahoo Messenger pentru Windows Vista link.

    ..tot la yahoo 9 te duce

  18. Scuze poate n-am observat de unde se downloadeaza , plz imi spuneti si mie?

  19. pei ma … probabil ca o sa apara versiunea full … 😐 doar nu au lucrat atata timp la el in zadar ??

  20. buna!mi/am luat un laptop cu windows vista home premium si as vrea sa stiu dak as putea sa/i instalez windows XP……k asta mi se pare naspa rau……pls am nevoie de un sfat

  21. imi spune si mie cineva de unde pot sa scot acea versiune de yahoo din img.? daka dau pe acel link imi scoate yahoo 9….. plz plz plz…

  22. Ca sa downloadez mess-ul asta trebuie sa am neaparat yahoo messenger 9 ???
    daca dau acolo unde scrie ” aici – Download Yahoo Messenger pentru Windows Vista link. ” imi apare sa downloadez mess-ul 9 .

  23. La instalare este 0. Imi spune: Please check your firewall blah… blah…blah si blahh blah blahh… Si nu ma lasa… ma poate ajuta cineva please!!!!

  24. dati un buzz si vil dau eu mesu pt vista kataclism_daniel mess yahooo id 😉

  25. Windows, vista nevista, sacs. Apple rulz. Messengerul pt Mac e tare fain. Orice pt Mac e inaintea windowsului cu mult. Mai stabil, simplu, futurist (s)ic(!).

  26. linku ala de download nu e bun te duce la download y! mes 9 🙁

  27. Salut! Daca aveti versiunea asta pt Vistea va rog apelati-ma si pe mien pe ID-ul asta de Y. Mess – ALBASTRUCOMPLET. Eu nu dau delc de versiunea asta pt Vista 🙁

  28. halllo…;-” Shtiti….si eo am o intrebare…dEEci snT in Wind0ws Vista Ultimate…..si webcam’ul’ merge, merge perfect…[pe yahoo messenger] daaaar pe desktop pt a face poje sau filmari…nu imi apare nik..:|
    Imi trebuie un anumit program pt asta?
    Adik pt a face poje cu webcamul’…?
    PlsZ help m3 !
    Va rog !
    Voi fi recunoscatoare;o3

  29. e dezamagitor tbh a si btw linku de download e demult expirat

  30. Cineva sa puna un update la postul asta. Y!M pentru vista nu mai e valabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *