You are posting comments too quickly. Slow down

 You are posting comments too quickly. Slow down

Mi se intampla ceva foarte ciudat si sunt sigur ca si voi ati observat: nu pot face niciun comment la postul cu firmele de asigurari. Am postat articolul pe la ora 12:00 si cu toate acestea postul apare ca fiind publicat la ora 20:50 (acum e ora 19:35) iar primul comentariu este datat cu ora 18:32 si nici nu imi apare in “Comments” in “Dashboard” Deci efectiv nu-l pot vedea, e pe nicaieri. Am cautat pe net si am gasit tot felul de sfaturi cum ca sa-mi golesc cache-ul si cate si mai cate insa nimic nu functioneaza. Am incercat sa schimb si data postului insa nimic, apare ca si cum as posta “in the future”. Ciudat e faptul ca daca cumva din neatentie as fi modificat data postarii, postul nu se publica imediat ci aparea in “Dashboard” ca fiind programat sa apara.

Voi puteti posta comentarii?

View Results

Loading ... Loading ...

Are cineva vreun sfat? Vi s-a mai intamplat? Cum ati procedat? Ma puteti contacta la urmatoarea adresa: fulgerelu[at]gmail[punct]com.

Update: nu pot face niciun comment la niciun articol insa cativa dintre voi pot! Wtf?

Update2: NU pot nici sterge commenturile din Akismet Spam.

bullets

17 Comments

  1. @Perfu – care post?

    Ciudate lucruri se intampla. Hmmm….

  2. multe probleme mai ai cu wordpressu asta al tau. ori are ceva cu tine, ori ceilalti nu isi astern pe blog patzaniile. Ia, oare apare commentu ? 😛

  3. da am facut si eu comment la post-ul cu asigurari si acuma vad ca nu a aparut binenteles prima oara mi-a dat acest mesaj si a doua oara am asteptat ceva timp si nu mi-a mai spus dar vad ca tot nu a aparut!
    Probabil ca chestia asta este facuta pt a evita post hunt-ul cronometreaza timpul de cind dai click sa faci un comment si pina cind apes pe subbmint… asta cred eu si e o parere numa!

  4. revin…a aparut commentul deci se poate posta..numa ca daca scrii un text scurt format din 2-3 cuvine e indicat sa mai astepti citeva secunde si dupa aceea sa dai submit!!

  5. Test 2-10…

    Daca nu apare o fi vreun fenomen.. gen poltergeist.. sau extraterestrii..

  6. E o problema a Wordpres. Scrie undeva prin faq. Vazusem la un moment dat chestia asta si mi’am zis “mie inca nu mi s’a intamplat” )

  7. Eu zic sa faci upgrade, 2.3.2 e o versiune destul de veche. Probabil are ceva din cauza setarilor de ora ale serverului.

  8. am mai patit si eu, cred ca serverul lor e buba, era in refulare sau ceva, oricum stranger things have happened 🙂

  9. ei eu am patit-o. O idee ar fi sa faci un upgrade la wordpress… Alta, mere sa dai edit/mark as spam dar e aiurea sa le iei manual pe fiecare…

  10. Stai ca nu a aparut primu comentariu…l-am sunat pe Papa sa vad daca-mi da voie sa pot scrie inca unul care sa apara…
    merge ??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *