WordPress 2.5.1 & New plugins

Wordpress 2.5.1 & New plugins

WordPress 2.5.1

Aseara am reusit sa upgradez wordpress-ul de la versiunea 2.3 la 2.5.1 chiar daca deja a aparut 2.6. Astfel am scapat de problema de acum cateva zile, iar upgrade-ul l-am considerat singura solutie.

O chestie enervanta la 2.5.1 este faptul ca “dashbordul” este extrem de modificat fata de versiunea anterioara: extrem de colorat si fonturile super mici. Cred ca imi va lua ceva timp sa ma obisnuiesc cu noul look.

Pluginuri noi:

  • Odata cu versiunea 2.5.1 am descoperit cu uimire  ca nu puteam uploada poze si primeam niste erori stupide. Am scapat de chestia asta instaland pluginul No Flash Uploader (inclus in 2.6 din cate am citit mai apoi).
  • O chestie de care sunt mandru:probabil ati observat ca am implementat  Gravatarul pentru comentarii, chestie ce va da posibilitatea sa va atasati un avatar in dreptul comentariului. O descriere si modul de intrebuintare gasiti aici.
  • Am istalat WP Ajax Edit Comments – de acum aveti posibilitatea sa va editati comentariile (adaugati, stergeti, colorati..whatevă).

No hai ca ne citim mai pe seara! 😉

bullets

8 Comments

  1. Vezi ca WP Ajax Edit Comments are niste buggs nasoale. Citeste pe net sa vezi ca majoritatea si-au dezactivat optiunea asta, se pot introduce coduri si scripturi nashpa. Eu nu l-am dezactivat, ca n-am avut probleme. Înca!

  2. gravataru vietii nu merge, cand dau edit vad ca apare poza stanga sus dar ca sa ramana si dupa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *