Ctrl + V

Stop, nu atingeti nimic incepand din momentul asta. 🙂 Astazi o sa jucam un joc deosebit ce implica clipboard-ul vostru . Ce anume trebuie sa faceti? Am sa va rog sa dati un Ctrl+V (paste dar neinsotit de vreun copy) in tabela de comentarii.

Cu cat mai multe comentarii cu atat o sa fie  mai distractiv pentru ca unele rezultate ar putea fi de-a dreptul hilare . Cel putin 1000 de insi ma citesc in fiecare zi dar le e lene sa comenteze nu prea comenteaza insa azi e randul lor sa o faca. Haideti, e doar un joc! 😉

Atentie: In caz ca clipboard-ul vostru contine parole sau chestii cu caracter personal nu recomand apasarea butonului “Submit comment”. Insa nu uitati ca dupa ce trimiteti un comment, il puteti edita timp de 5 minute.

Nu ma dezamagiti, vreau sa vad ce si cum si pun pariu ca si voi sunteti curiosi de rezultat.

So bring the fun in here. 😉

Later edit: Ilie are cel mai misto clipboard de pana acum – link . 😀 Succesuri pe mai departe omule. 😉

bullets

270 Comments

  1. 2 paños de 218×60
    1 paño de 218×35
    5 tiras para cerco 3×7
    3 tiras de 2×2 para jambas
    12 bisagras rectas
    llamame cuando tienes los precios
    de momento no puedo pagar lo de la maquina de pintar
    un saludo

  2. Sa presupunem ca esti bolnav de inima si astepti un donator.
    Copilul tau este donator de organe si are un accident de masina in urma caruia intra in coma profunda si ireversibila, dar poate trai sustinut de aparate.
    Doctorii iti spun ca ai de ales intre doua situatii:
    1. Sa semnezi o hartie ca esti de acord sa iti deconecteze copilul de la aparate, sa primesti inima lui si sa mai traiesti minim 10 ani.
    2. Sa iti lasi copilul conectat la aparate stiind ca nu se va mai trezi niciodata iar tu sa mori din cauza bolii in cateva zile/luni.

  3. le modèle de la traduction : l’innovation se construit au fur et à mesure que le réseau se développe, selon les stratégies d’intéressement des acteurs [AKRICH, CALLON, LATOUR]

  4. song: esti?
    song: ai scos pozele alea?
    raini: inca nu koa o sa le scot maine de dimi

  5. Cum se numeste melodia cantata de un aroman (cred ca Pintu) ce avea videoclip si era destul de difuzata pe fostul atomic?
    In videoclip era un fecior care si-a salvat fata si a fost injunghiat de altu’ , ceva de genul …

    😀

  6. Cine canta in bucataria familiei?

    Se spune ca reprezentantii sexului tare sunt cei mai buni bucatari. Asa sa fie oare? Cate dintre noi nu au luat parte la dispute aprige pe aceasta tema unde barbatii au iesit invingatori, invocand acest mit la care femeile nu au gasit argumente?
    Intr-adevar, daca ne uitam la marile personalitati ale bucatariei mondiale, trebuie sa recunoastem ca majoritatea bucatarilor ce au facut cariera in acest domeniu sunt barbati. Dar care sa fie oare explicatia? Se pare ca pentru femeia obisnuita a merge la serviciu, a spala, a calca, a avea grija de copii si de ce nu de barbat care tot un soi de copil putem spune ca este, sunt niste atributii care ii ocupa aproximativ 80% din timpul extra-profesional. Inca o atributie cum ar fi gatitul nu cred ca mai atrage pe nimeni oricate afinitati culinare ar avea, atunci cand trebuie sa gatesti zilnic, fie ca iti place sau nu, aceasta devine uneori o practica de care ai vrea sa scapi pentru tot restul zilelor.
    Intr-o familie normala femeia are acelasi job cu acelasi program pe care il are si sotul sau, insa atunci cand ajung acasa, pentru acesta, putem spune ca ziua s-a cam incheiat, se poate aseza linistit alaturi de berea lui preferata in fata televizorului. De partea cealata cine trebuie sa gateasca, sa se ocupe de temele copiilor, de curatenie si de restul treburilor zilnice? Ati ghicit, tot femeia.
    Am cunoscut barbati care gatesc exceptional, insa o fac o data pe luna, iar atunci cand faci ceva din placere nu poate iesi decat bine. Partea comica este ca atunci cand gateste, barbatul este in stare sa puna toata casa pe jar. Sotie, mama, soacra, toata lumea trebuie sa se mobilizeze pentru a-i oferi toate ustensilele necesare pe care nu prea le gaseste singur prin bucataria atat de ,,imensa”, iar dupa ce toata actiunea s-a terminat, locul de joaca arata de parca au trecut pe acolo 10 oameni nu unul singur: vase nespalate, ulei peste tot in jurul tigaii pe o arie de un metru, prosoape murdare, aragazul murdar, insa cine este cel mai tare si a facut mancarea cea mai buna din lume? Bineinteles ca el.
    In continuare vom urmari in cativa pasi activitatea preferata a barbatilor la care se declara profesionisti si anume gratarul:
    Sotia cumpara mancarea, face salata, pregateste legumele si desertul, pregateste carnea pentru gratar, o aseaza pe o tava, impreuna cu toate celelalte ustensile necesare si o duce afara, unde barbatul sta deja asezat cu o bere in mana in fata gratarului.
    Sotul aseaza carnea pe gratar si isi reia locul de onoare alaturi de bere.
    Urmeaza mai multe activitati de rutina: ea aduce farfuriile si tacamurile afara, il anunta ca mai e putin si carnea se arde, iar el ii multumeste pentru aceasta informatie importanta si-i mai comanda totodata inca o bere, in timp ce el se ocupa de situatia de urgenta.
    Barbatul ia carnea de pe gratar si i-o da ei!
    Iarasi rutina: femeia aranjeaza farfuriile, salata, painea, tacamurile, servetelele si sosurile si aduce totul afara pe masa.
    Dupa masa, femeia elibereaza masa, o curata, spala vasele.
    Toata lumea il lauda pe el pentru calitatile in arta gatitului si ii multumesc pentru delicatesa!
    Ramane doar lovitura de gratie: lauda lui ca a menajat-o pe sotie de la inca o zi de stat in bucatarie, dar, dezamagire, cand observa ca ea e cam bosumflata, ajunge la concluzia, ca pe femei oricum nu le poti satisface niciodata.
    Poate ca barbatii sunt cei mai buni bucatari sau poate ca nu sunt, insa cert este ca in spatele oricarui barbat de succes se afla intodeauna o femeie ce poate fi mama sa sau sotia sa, care continua sa aiba grija sa fie curat si hranit asa cum se pricepe ea mai bine. Poate ca barbatii au criticat de multe ori o mancare ce nu era perfecta de data aceea, a mamei sau a sotiei, insa oare de cate ori nu ar fi dat orice pentru acea mancare cand ele fost departe de casa si orice altceva li s-ar parea de neacceptat?
    Pana la urma, nu conteaza cine este cel mai bun intr-ale gatitului, ci important este cine face lucrul acesta tot timpul, chiar daca vine din placere sau din sacrificiu pentru ca persoanele dragi sa nu duca lipsa unei mese calde atunci cand ajung acasa.

    Cuvinte cheie: familie, soti, mama, gatit, bucatarie

    Intrebarea articolului: Cine credeti ca se pricepe mai bine in bucatarie: femeia sau barbatul?

  7. b). algoritmi bazaţi pe prioritate – comportarea sistemului în cazul în care se utilizează priorităţi depinde de natura structurii de priorităţi:

     asignarea priorităţii task-urilor se realizează funcţie de importanţa task-ului

     asignarea priorităţilor se realizează în funcţie de perioada task-ului, de obicei cel cu o perioadă mai mică fiind cel mai prioritar

    În practică, proiectanţii utilizează de obicei o combinaţie între abordările de mai sus; de exemplu, în condiţii de funcţionare normală task-ul cel mai scurt este şi cel mai important şi deci cel mai prioritar, astfel încît cele două abodări coincid de multe ori.

    Algoritmii bazaţi pe prioritate sunt larg utilizaţi atît în sistemele uniprocesor cît şi în sistemele multiprocesor. O schemă de prioritate este statică dacă prioritatea unui anumit task este asignată o singură dată (iniţial) şi nu se mai modifică ulterior; o schemă de prioritate este dinamică dacă ea permite schimbarea priorităţii task-urilor în timpul execuţiei acestora. Şi algoritmii bazaţi pe prioritate pot fi ne-preemptivi (ex: shortest-job-first, highest-response- ratio-next) sau preemptivi (ex: rate-monotonic, earliest-deadline-as-soon-as-possible, earliest-deadline-as-late-as-possible).

  8. mie chiar mi-a placut filmul. daca ar fi pe note i-as da un 7. si l-am vazut la studio, miercuri oranj, asa ca a meritat pretul biletului (2×4 lei).
    ceea ce ma uimeste si intristeaza e faptul ca dupa 18 de ani de exprimare libera lumea inca se mai hilizeste si susoteste cind personajele vorbesc cu mascari sau e o scena cu mai multa piele (in cazul de fata pielea pulii :p).

  9. Diana: am auzit o melodie aiurea..
    Antheea: cum se numeste ?!
    Diana: nu mai stiu..dar refrenul tradus in romana era ceva de genu: ai cel mai dulce cur din lume :))

  10. * add
    * Arhi
    * BestJobs
    * blogatu’
    * Bobby
    * Buddha
    * Buhnici
    * Cabral
    * Contrasens
    * de ce?
    * Denisuca
    * Gk
    * Gramo
    * Groapa cu Prosti
    * Mafihotz
    * Metabond
    * Minoru’
    * Neuronu’
    * Nimicuri
    * Oradeanul
    * Pc News
    * PcMhz
    * piticu
    * Robintel
    * Rockxpress
    * subiectiv.ro
    * swaMp
    * vis urat
    * wassup
    * Whitewolf
    * Zgubilitic
    * zoso

  11. ****** *******: Hello Jean-Marie
    12:46:48 PM: ****** *******: do you have a while ??
    12:47:10 PM: ****** *******: coz .. there was done IPL on COMETE SYS,
    12:47:22 PM: ****** *******: and there is a problem with startup of CNMSYS

    Ieri nu aveam nimic in clipboard… 🙂
    12:48:41 PM: ****** *******: and I just wonder… by the JCL provided by you.. we just update dynmiacally APF and LINKLST ??
    12:48:49 PM: ****** *******: or statically as well ??
    12:49:07 PM: ****** *******: we have just such CNMSYS ABEND= S000 U0001 REASON=00000000
    12:49:11 PM: ****** *******: nothing else…

    Ieri nu am avut nimic in clipboard 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *