Experimentul “Ctrl + V”

Mai ce sa zic, pot spune ca experimentul chiar a avut succes, lucru la care ma asteptam.  In primul rand mi-a convenit faptul ca ati extrem de fost receptivi, chiar mai receptivi decat datile trecute. 219  comentarii nu sunt de ici de colo.

Majoritatea clipboardurilor voastre au dezvaluit cu ce va ocupati, am putut ghici radacina preocuparilor voastre zilnice: unii sunt programatori, bloggeri, amatori de bancuri,php-isti, admini de retea,  youtube surfers, etc. Chiar daca unii au preferat sa se foloseasca de prilej doar pentru a-si face reclama blogului personal, nu-i condamn. Atata pot, atat primesc.

Va multumesc ca ma cititi si sper sa avem cat mai multa interactivitate pe viitor.

bullets

22 Comments

  1. hmmm,
    eu am lasat un link catre bikeshop pe care l-ai sters. era cu un scuter care era de vanzare, care nu-mi apartinea, dar intentionam sa-mi apartina.
    link-ul cu anuntul respectiv era pe clipboard-ul meu pentru ca tocmai il trimisesem unui prieten si ai zis sa dam ctrl+v in comment.
    acum, la 219 commenturi (si probabil au fost vreo 250 sau mai mult daca n-ar fii intervenit cenzura), cine crezi ca e atat de maniac incat sa stea sa dea click pe fiecare link pus acolo?
    deci parerea mea e ca te-ai aprins si alinush.ro s-a aprins cam degeaba; adica poate cineva gasise interesant un anumit blog si tocmai daduse adresa unui prieten pe messenger, sau avand in vedere ca traim in romania poate cineva facea reclama mascata.
    o zi faina!

  2. @anothergxg – iti garantez ca nu am sters nimic. Cel mai propabil linkul tau ar fi ajuns direct in “Arksimet spam”. Daca te uiti in comentarii, vei vedea ca sunt zeci de linkuri.

    Eu nu m-am aprins, stai calm, am zambit doar cu un pic de amaraciune, linkurile spammerilor sunt tot acolo.

    Later edit: Ahh, iata commentul tau, era acolo. Deci nu te inteleg!

    https://fulgerica.com/2008/09/29/ctrl-v/#comment-53170

  3. ok… my bad si scuze; 🙂
    sunt printre userii care citesc printre randuri si probabil am dat ctrl+f si n-am scris bine ce cautam in lista de commenturi.

  4. Eu eram pregătit să îl fac spamist pe blogatu când am văzut linkul, dar ştiu că sunt unii care îşi pun adresa blogului la status, sau dau mass cu ea aşa că .. toate şansele să fie în clipboard

  5. Aia cu musca pe caciula, aia etichetatii, puteau sa dea un mic edit.. 😀

  6. Nu stiu, cum dar acum observ ca tastatura din poza este exact ca si a mea. Bine, a mea are mai multa mancare printre…

  7. As fi curios totusi: cu ce se ocupa cei care abea au deschis calculatorul si au clipboard-ul gol?
    :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *