Cum se efectueaza cel mai bun tratament de lifting facial in Bucuresti

Cum se efectueaza cel mai bun tratament de lifting facial in Bucuresti? Si cel mai important: unde? Raspunsul este simplu: la clinica Dr. Renert. Este o clinica moderna, cu aparatura de ultima generatie si un medic mai mult decat priceput care va poate oferi frumusetea si chipul pe care il visati. Aici puteti experimenta o exerienta minunata in ceea ce priveste remodelarea faciala. La clinica sunt oferite mai multe tipuri de lifting, in functie de complexitatea si de dorintele pacientelor.

Odata cu trecerea timpului si din cauza procesului de imbatranire, pielea si muschii fetei isi pierd tonusul. Liftingul facial, cunoscut si sub denumirea de facelift, este o procedura extrem de raspandita. Conform unor estimari, in doar un an, peste 427 de mii de persoane sunt supuse acestei interventii in intreaga lume, si numarul creste de la an la an.

Ce este un facelift?

Liftingul facial este cunoscut si sub denumirea de facelift, cum spuneam. Cuvantul „lifting” in engleza inseamna „a ridica”, iar aceasta tehnica chirurgicala consta, in primul rand, in repozitionarea corecta a structurilor faciale care, in timp, capata un aspect neplacut. Pe de alta parte, liftingul este realizat pentru a reduce ridurile si laxitatea pielii. Obiectivul faceliftului, este deci sa intineriti si sa imbunatatiti aspectul fatei intinzand pielea si muschii fetei.

Liftingul facial trateaza cele mai profunde structuri ale tesuturilor faciale (sistemul muscular aponevrotic al fetei) si poate fi efectuat in mod izolat sau ca o completare la alte tratamente estetice sau proceduri chirurgicale, cum ar fi chirurgia pleoapelor (blefaroplastie) sau lipofilling, folosit pentru a reface volumul natural al fetei.

Faceliftul este regina procedurilor de intinerire faciala si poate fi efectuat inca de la varsta de 40-45 de ani. Aceasta varsta ar fi ideala, desi sunt persoane care apeleaza chiar si mai devreme. Astfel, prin actionarea asupra repozitionarii tesuturilor faciale profunde se poate obtine un rezultat care este atat natural, cat si durabil in acelasi timp.

Cum va fi prima vizita la medic?

In timpul primei consultatii, chirurgul va analiza mai intai forma fetei si structurile osoase, analizand posibilele solutii chirurgicale disponibile pentru fiecare caz in parte.

In plus, specialistul va evalua cu atentie starea de sanatate a pacientului pentru a determina orice factori de risc pentru o interventie chirurgicala, cum ar fi un liftingul facial. Acesti factori pot include: hipertensiune, diabet, boli cardiovasculare, probleme de coagulare sau cicatrici. In cadrul acestei prime vizite, chirurgul va explica in detaliu diferitele tehnici de ridicare a fetei disponibile si va ilustra cu precizie pasii tehnicii alese, tipul de anestezie care va fi utilizat, riscurile posibile ale interventiei chirurgicale si pretul total al serviciului. Mai mult, in acest timp, specialistul va furniza, de asemenea, toate informatiile necesare inainte de inceperea operatiei: de la instructiunile privind dieta urmata in zilele anterioare operatiei, la sugestiile pentru un aport corect de medicamente si vitamine.

Este important sa informati chirurgul daca luati medicamente sau alte substante, daca fumati sau obisnuiti sa consumati alcool. Exista avertismente despre riscurile asociate cu tutunul: nicotina este o substanta vasoconstrictoare care reduce aportul de sange si, prin urmare, creste riscul de necroza si poate impiedica vindecarea corecta, favorizand aparitia cicatricilor.

Nu uitati sa intrebati chirurgul despre toate problemele sau asteptarile dvs. in legatura cu operatia incepand de la prima consultatie, pentru ca specialistul sa va asigure si sa va explice toate posibilitatile care se pot adapta necesitatilor dvs.

Cum functioneaza procedura de lifting facial?

Ca orice alta procedura de chirurgie estetica, liftingurile faciale trebuie sa fie intotdeauna efectuate intr-o sala de operatie echipata si o clinica acreditata. Chirurgia facelift are loc sub anestezie generala sau sub anestezie locala cu sedare, conform indicatiilor chirurgului. Operatia dureaza aproximativ 2-3 ore si de obicei este necesara o noapte de spitalizare. Va recomandam intotdeauna sa mergeti la clinica insotit de o persoana de incredere, in cazul in care aveti nevoie de sprijin.

Chirurgul va face o incizie in zona temporala, in spatele urechii, pentru a indeparta o mica fasie de par. Daca este necesara si o ridicare a fruntii, se va face si o incizie in varful regiunii frontale, astfel incat sa se ascunda cicatricile de pe marginile scalpului. Aceasta procedura permite chirurgului sa ridice pielea fetei si sa o intinda, intinzand pielea si intinzand muschii in sus. In cele din urma, excesul de piele si grasime sunt eliminate si tesuturile sunt suturate. Odata terminata procedura chirurgicala, se aplica bandaje compresive, dar moi, care pot mentine compresiunea zonei tratate pentru a reduce umflarea si, in acelasi timp, pentru a proteja ranile.

In prezent, exista diferite tipuri de liftig facial. Iata cateva dintre ele:

Lifting temporo-auricular. Este tehnica clasica de ridicare descrisa in sectiunea anterioara, care serveste la corectarea relaxarii muschilor faciali si a excesului de piele care provoaca aspectul imbatranit al fetei. .

Mini facelift. Este o ridicare neinvaziva fara detasare. Aceasta tehnica este mai putin invaziva decat tehnica traditionala de ridicare temporo-auriculara, care permite repozitionarea pielii fetei si a pielii gatului, cu incizii minore. Rezultatul este imediat, recuperarea postoperatorie este mult mai rapida, iar riscurile sunt minore.

Liftingul de sprancene. Aceasta procedura este utilizata in principal pentru a ridica firul de par, deoarece pentru ridurile frontale este de preferat sa se apeleze la la infiltrarea toxinei botulinice.

Acestea sunt doar trei dintre proceduri, insa ele sunt mult mai numeroase. Pentru a afla mai mutle, faceti o programare la Clinica Dr. Renert.

bullets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *