Cu OVB Allfinanz Romania economiile tale se dubleaza-tripleaza

Dupa Revolutie, au aparut bancile in Romania asemenea ciupercilor dupa ploaie. In oraselul de munte situate la 15 kilometri de satul meu, existau 6 banci la cei 13 000 de locuitori, adica 2000 si ceva de clienti pentru fiecare banca.
Oamenii nu si-au dat seama ca jumatate dintre ele sunt destinate pierii si multi si-au depus economiile de-o viata in banci lipsite de istoric cu nume predestinate falimentului. Evident ca si-au pierdut toate economiile, de aceea va sfatuiesc sa analizati cu atentie partenerii finaciari pe care ii alegeti sa aiba grija de economiile voastre.
Nu acceptati sa pierdeti niciun banut, fiindca sunt obtinuti cu mari eforturi. Cand aleg o banca sau un mediator de asigurari cu care sa colaborez, ma interesez de istoricul acestora, fiindca banii mei sunt foarte importanti.
OVB Allfinanz Romania merita toate increderea deoarece:
– are in spate o jumatate de secol de succes international si milioane de clienti mutumiti. In cei 50 de ani de existenta, in tari dezvoltate, cu clienti extrem de prete ntiosi nu a fost implicata in niciun scaldal sau litigiu, fiindca isi alege intotdeauna parteneri demni de incredere.
– pregateste experti financiari care sa ofere consultanta gratuita potentialilor clienti. Se pleaca de la discutii prietenesti in care solicitantii isi prezinta dorintele si asteptarile legate de finantele lor, iar expertii prezinta solutiile lor concrete.
– firma mediatoare de asigurari are peste 100 de parteneri puternici in intreaga Europa. Acestia au fost verificati atent inainte, fiindca experti financiari de la OVB Allfinanz România raspund de banii clientilor lor.
– exista o multime de produse financiare cu dobanda si capitalizare, care sa serveasca tuturor problemelor viitoare cu care se poate confrunta un om. Oamenii isi pot asigura vietile si sanatatea, locuintele, un venit suplimentar la batranete, bunurile de folosinta indelungata. Toate asigurarile sunt extrem de avantajoase din multe puncte de vedere.
Ele ofera gura de oxigen in caz de nenorocire si premiile prevazute in contract, daca nimic nu s-a intamplat in acest timp.
Iata ce posibilitati de economisire aveti cu un mediator de asigurari care are o vechime de 50 de ani pe plan international si aproape 20 in tara noastra:
1. Asigurarea de sanatate. Este contributia ta la salvarea propriei vieti, fiindca traim vremuri nesigure in care poti lua un microb periculos de oriunde. Suma lunara nu este deloc mare, dar banii se aduna in timp. Mai mult de-atat ei sunt investiti cu succes, iar la sfarsitul perioadei contractuale ii primesti inapoi, daca ai fost un om sanatos si nu ai fost sustinut sa iti recapeti sanatatea. In cazul in care te imbolnavesti ti se asigura un loc intr-una dintre cele mai bune clinici private cu care asiguratorul are contract si o suma lunara din care sa supravietuiesti, in cazul in care iti pierzi capacitatea de munca pentru un timp.
Cu asigurarea de sanatate castigi si daca te imbolnavesti si daca esti sanatos. Ce poate fi mai bine decat atat? Nici nu te-ai gandit ca se poate sa pui bani bine de sanatos pentru perioada in care vei fi bolnav sau batran.
2. Asigurarea de viata care o poate inlocui cu succes pe cea de sanatate, dar vine si cu beneficii in plus. In caz de deces al posesorului asigurarii in strainatate, costurile repatrierii sunt 0, mai mult de-atat familia primeste restul de bani rezultati din diferenta dintre suma prevazuta in contract si pretul repatrierii. Veti zice ca nu este niciun castig sau beneficiu, dar sunt oameni care conduc mult in afara, sunt predispusi accidentarii si masurile de precautie luate ca familiie lor sa nu ramana datoare in caz de Doamne fereste dovedesc multa iubire si multa omenie! Ar fi mai rau, daca nu si-ar lua masuri de precautie, demonstrand ca nu le pasa si inevitabilul s-ar produce.
Nu trebuie ca asiguratul sa moara sau sa se imbolnaveasca, sa se bucure de asigurarea lui de viata, fiindca daca ramane sanatos pana la sfarsitul perioadei prevazute in contract, fericitul isi primeste banii inapoi.
3. Asigurarea de locuinta dovedeste intelepciune. Nu poti sa nu fii prevazator cu locuinta care iti ofera adapost in caz de ploaie, vant, ninsoare si ger si care te fereste de pericolele noptii. Casa ta este o parte din tine si din familia ta, de aceea asigurarea de locuinte ar trebui pusa pe acelasi plan cu cea de viata sau de sanatate.
4. Pensia facultativa sau economisirea de bani la tinerete, sa ai la batranete.
Toti banii depusi lunar sunt investiti eficient, astfel ca la sfarsit suma va fi dublata-triplata si te vei bucura impreuna cu cei dragi de ea.
Hai, nu mai sta pe ganduri si solicita consultanta acum! Discutia iti va face placere si vei invata multe lucruri de la consultantii financiari. Da, ei te vor conduce sa intelegi ca banii risipiti nu se intorc niciodata inapoi, iar la batranete se vor concretiza in lipsuri si suferinta. Dimpotriva, ceea ce economisesti iti va face viata mai frumoasa si mai implinita.

bullets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *