It’s Showtime!!

Showtime

ShowTime, adica stand-up comedy, adica distractie si comedie. Neuronul si trupa lui ne invita la dans, pardon..distractie! 😉

Brasov, Vineri pe 02 nov. in Club Scena (Cuza Voda nr. 6). Rezervari la 0722 528 653.

ImageShack

Brasoveni, inghesuiti-va cu incredere! 🙂

Pentru a afla mai multe detalii sau daca cumva nu ati auzit de Neuronu (pfff!), va invit sa ii vizitati blogul: link – aici. 😉

bullets

7 Comments

  1. Mai multe detalii nu ne strica… ora spre exemplu… pretul berii… etc.

  2. @heto…ora e trecuta si pe afis (ora 20) despre preturi habar nu am, dar daca pui problema asa inseamna ca nu prea iti arde de stand-up!

    Eu zic ca merita sa incerci!

  3. Va invit si eu sa mergeti sa vedeti o ora si ceva de standup comedy featuring organe sexuale si alti termeni ce au legatura(e.g. laba – o sa curga in abundenta). Pregatiti-va si pentru ceva hardcore si nesimtire.. in rest e totu perfect!

  4. @Carcotasu…imi place sa cred ca nu am depasit limita bunului simt, dar asta este discutabil. Depinde ff mult de ce inseamna vulgaritate si nesimtire pt tine personal. Unde ti-ai impus tu limita asta.

    Ca sa fie f clar pt toata lumea, trupa ShowTime abordeaza SI subiecte despre laba, WC, tampoane, filme porno, etc …subiecte pe care unii le-ar putea considera vulgare. Repet! Noi credem ca putem vb despre asta cu umor fara a fi vulgari. Dar stii cum e…de gustibus!

  5. Dar prin Constanta cand ?
    Ca la noi au venit doar cei de la Cafe Deko…m-am cam saturat de ei 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *