Bicicleta MTB a progresat foarte mult

Bicicleta mountain bike este una dintre cele mai vechi modele de bicicleta utilizata. Acest tip de bicicleta este recomandat pentru a fi utilizat pe drumuri montane, accidentate, greu accesibile. Daca in urma cu 25 – 30 ani exista un singur tip de bicicleta mountain bike, in momentul de fata exista mai multe astfel de tipuri de bicicleta. Acest lucru este in avantajul clientilor insa, exista si posibilitatea ca acest lucru sa fie un dezavantaj. Dezavantajul apare in momentul in care clientul este bulversat de numarul mare de modele de bicicleta MTB motiv pentru care achizitioneaza un model de bicicleta care nu este adaptat nevoilor pe care acesta le are. Pentru a nu se intampla acest lucru este foarte important ca persoanele care vor achizitionarea unei biciclete mountain bike sa stie care sunt tipurile de biciclete mtb si care este utilitatea fiecarui model.

Tipuri de bicicleta MTB

Progresul tehnologiei se observa foarte bine si in productia de biciclete. Acest progres a condus la aparitia unei varietati de biciclete mountain bike. Pentru a achizitiona in cunostinta de cauza, iata care sunt modelele de bicicleta MTB si care este utilitatea acestora.

  1. Four – cross este un model de bicicleta MTB care este destinat curselor sportive.
  2. All – mountain este destinat utilizarii in drumetii foarte lungi, drumetii in care sunt intalnite foarte multe urcari si coborari. Acest tip de bicicleta este recomandat a fi utilizat doar pe drumuri montane.
  3. Este destinat utilizarii in concursuri care implica coborari in mare viteza si diverse sarituri cu bicicleta. Acest tip de bicicleta este unul dintre modelele de bicicleta MTB care se adreseaza pasionatilor de viteza.
  4. Cross – country sunt biciclete special concepute pentru cursele care implica anduranta. Pot fi utilizate si pentru a urca in viteza.
  5. Dirt jumping este o bicicleta mountain bike stradala. Cu toate acestea, acest model de bicicleta nu poate fi utilizat pentru deplasarile din oras ci, este utilizata pentru realizarea diverselor acrobatii, totul petrecandu-se in spatii special amenajate.
  6. Acest model de bicicleta este adresat pasionatilor de ciclism montan care doresc realizarea de acrobatii.
  7. Desi este un model de bicicleta care nu este foarte popular printre pasionatii de biciclete mountain bike, acest model de bicicleta se adreseaza celor care doresc o bicicleta de viteza si rezistenta.
  8. Single speed mountain bike. Asa cum se subintelege si din titlul acestui model de bicicleta, aceasta este un model de bicicleta care este dotata cu o singura viteza. Acest tip de bicicleta se adreseaza celor care doresc sa mearga pe trasee montane care au un grad scazut de dificultate.

Concluzii

Pe piata bicicletelor exista mai multe modele de biciclete mountain bike motiv pentru care achizitionarea unei astfel de biciclete trebuie realizata cu mare atentie. Racingbikeshop este magazinul de biciclete care vinde o gama variata de modele de bicicleta mountain bike. Prin intermediul acestui magazin pot fi achizitionate la o reducere de 800 lei biciclete mountain bike de la GT. Transportul produselor cumparate de la acest magazin este gratuit iar livrarea se realizeaza in 24 ore. Pentru a afla mai multe informatii despre aceasta oferta vino in cel mai mare showroom de biciclete din Arad.

bullets

3 Comments

  1. Cea mai potrivita bicicleta este aceea pe care ti-o permiti. Daca pana acum cativa ani nu gaseai biciclete foarte scumpe, acum pot spune ca raman uimit in anumite situatii. Biciclete de 2000-3000 euro, sa fim seriosi nu tot la fel se invarte roata? Nu tot la fel slabesti daca ai cumparat-o cu gandul asta? Eu nu zis ca nu exista diferenta intre o bicicleta de 500 lei si una de 5000 lei, dar nu mergem cu ele la campionate.
    Ps: Sper sa nu deranjeze pe nimeni acest comentariu !

  2. Fain articolul, dar cam piperate preturile. Cu 1600 lei mi-am luat o trotineta electrica Xiaomi si am facut ~900km prin Bucuresti cu ea. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *