bullets

9 Comments

  1. daca vrei sa te lasi de fumat nu incerca asa zisele piste ajutatoare.daca ai vointa si in creier iti setezi sa nu mai fumezi te lasi de fumat.altfel dai bani si pe tigari si pe tratamente si vei avea o gaura mult mai mare in buget

  2. Am auzit ca e mai grav sa te lasi de fumat si sa te reapuci decat daca fumezi in continuare

  3. Frumoasa ideea. Stiu cel putin o persoana care s-a batut cu caramida-n piept ca se lasa daca ajunge la momentul in care pruncu’ lui ii spune ca miroase urat sau nu ii convine ca fumeaza…si stii ceva? momentu’ ala nu a aparut deloc in 9 ani de zile.
    .
    Alt motiv (personal): devin agresiv daca reduc cantitatea de tutun (it’s all bullshit…and it’s bad for us!). Inca n-am gasit nimic altceva care sa inlocuiasca sentimentul ala usurare pe care il ai cand fumezi o tigara dupa un moment stresant…maybe just sex…daca ala s-ar gasi in pachete de 20 de bucati si ar fi in regula sa-l consumi oriunde si oricand fara restrictii fizice sau morale…mi-as lua cate un cartus pe saptamana!

  4. Daca vrei sa te lasi de fumat iti trebuie multa vointa si tarie de caracter, nu altceva. Doar de tine depinde daca reusesti sau nu, de cat de mult iti doresti.

  5. Eu am un grup de 3 prieteni, la un moment dat unul din noi s-a lasat de fumat intr-o zi fara sa fie planificat fara sa fie nimic, dupa 3 saptamani si dupa o petrecere grea m-am lasat si eu impreuna cu al 3lea tip. Acum am 2 luni de zile de cand n-am mai pus tigara in gura si am rupt-o dintr-o data. Trebuie sa te setezi sa uiti ca ai fumat si sa poti sa te relaxezi cand altii fumeaza in jurul tau si sa numai simti nevoia.

  6. zicea unu mai sus ca daca sexul s-ar da la cartus de 20 de bucati si-ar lua unul pe saptamana… fac pariu ca si la servici este wc… nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *