Primavara incepe cu promotii: 10-15% reducere de la Koyos

Astazi este 1 Martie, o zi frumoasa de primavara. 🙂 Asta pentru ca toti clientii Koyos.ro beneficiaza in aceasta perioada ( 1-8 martie) de urmatoarele reduceri:

– clientii  existenti in baza de date KOYOS pana la data de 27 februarie ora 24.00 au reducere de 15% la toate aparatele foto compacte (pentru reducere, atunci cand se face comanda trebuie introdus codul martie15_29863979);

– clientii noi au 10% reducere la aparatele foto compacte (pentru reducere, atunci cand se face comanda trebuie introdus codul martie10_36764276).

Reducerea se obtine foarte simplu: (1) te abonezi la Newsletter (din pagina home), apoi  (2) intri pe sectiunea aparate foto compacte si iti alegi un aparat foto (pe care vrei sa-l cumperi sau vrei sa-l recomanzi celor interesati) iar la sectiunea “Opinia ta despre produs” trebuie sa comentezi cateva aspecte pentru care acesta camera se afla in topul preferintelor tale (nu trebuie sa fie neaparat cea pe care vrei sa o cumperi).  Poti lasa un comentariu – la acest post – care sa contina link catre camera laudata/dorita.

Si pentru ca tot discutam aici de camere foto compacte, lasand DSL-urile la o parte, care este – dupa parerea voastra – cea mai buna camera de acest tip existenta pe piata? Imi puteti enumera un top 3 al preferintelor voastre? Nu-i nevoie sa-mi citati din topurile alcatuite de catre specialisti, pe mine ma intereseaza sa vad niste pareri formate din experienta sau pur si simplu concluzii personale. Poate ca ati vazut o astfel de camera la un prieten si v-a batut la fund DSLR-ul (ceea ce e putin probabil) sau poate cine stie, ati ramas uimit de calitatea pozelor.  Btw, de cate ori nu v-ati gandit ca uneori e bine sa lasi kilele de echipament acasa si pleci in excursie alaturi de o compacta? Una usoara, cu functii utile si extrem de eficienta.

Va astept  parerile si ne citim mai incolo. 😉

bullets

4 Comments

  1. Interesantă ofertă…dar de ce nu ne-ai anunţat mai devreme să prindem toti 15%:))

  2. Pai, gandeste-te. Vei beneficia din timp de promotiile urmatoare. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *