“Live your life” – TI feat. Rihanna (O-Zone cover)

Celebra cântăreaţă americană Rihanna a realizat, alături de rapper-ul T.I. un remake după piesa “Dragostea din tei”, ale cărei drepturi de autor sunt deţinute de Dan Bălan, coverul celor doi artişti R&B numindu-se “Livin’ Your Life”.

Potrivit managementului lui Dan Bălan, acesta şi-a dat acordul săptămâna trecută pentru realizarea acestui remake, cererea de autorizare venind din partea producătorilor lui T.I, prin intermediul casei de publishing EMI.
vezi toata stirea

Astazi am ascultat-o si sa stiti ca suna chiar ok. 🙂

Rihana Copiaza O-Zone
Vezi mai multe video din Muzica »
[thx to Liviug]

bullets

28 Comments

  1. nu inteleg de ce a fost nevoie si d epiesa asta. A scos Good girl gone bad. A scos cate singleuri a putut de pe album. Apoi a mai scris repede niste cantece si a scos a doua versiune (cu cantece in plus) a albumului, si a promovat apoi piesele noi. Nu putea lua o pauza pana la urmatorul album? Musai sa scoata reede piesa asta? Naspa piesa.

  2. Nu inteleg de ce trebuie sa va departati de orice e “romanesc”, si de succes pe deasupra. Daca era ungureasca piesa originala nu mai aveati nici o treaba. Ce-a fost asa rau la piesa celor de la O-zone ? Sunt o multime de melodii straine pline de “interjectii”, ele nu sux nu?

  3. @Marius — pentru a intelege ai nevoie de cultura muzicala.

    Beethoven, Pink Floyd si Negura Bunget sunt calitate.

  4. @Terminus: am inteles, crede-ma. De ce nu intri pe toate blogurile de muzica si de fiecare data cand posteaza o melodie pop noua sa le zici ca sfideaza penibilul ? Ca doar nu face parte din standardul tau al calitatii…
    Ce nu intelesesem era ce-a(t)i avut fix cu mel. asta, si daca mai aveai aceeasi parere execrabila daca era o piesa simpla a Rihannei, fara conexiunea cu O-Z.

  5. @Marius: “De ce nu intri pe toate blogurile de muzica si de fiecare data cand posteaza o melodie pop noua sa le zici ca sfideaza penibilul?”

    Pentru ca intru si comentez doar pe blogurile care ma intereseaza :). Imi place de fulgerica, intru aici :).

    “Ce nu intelesesem era ce-a(t)i avut fix cu mel. asta, si daca mai aveai aceeasi parere execrabila daca era o piesa simpla a Rihannei, fara conexiunea cu O-Z.”

    NU am cum sa stiu pentru ca nu a fost cazul :). Nu pot sa fac speculatii. Anyway — eu m-am legat de piesa asta, asa cum e acum. Fara vreo legatura cu OZ sau cu Rihanna (sper ca am scris corect).

  6. Terminus nu fii teribilist si pastreaza pentru tine muzica pe care o asculti si iti place. Mie nu-mi place rihanna in mod special dar nu inseamna ca gusturile mele sunt litera de lege.

  7. Bey , mai Documentati-va inainte sa publicati stiri ca sigure!!!
    Nu are nicio legatura Dan Balan cu piesa de pe primul loc din Billboard
    NU e mentionat nicaieri, nici la muzica nici la versuri, asa ca nu o mai scaldati.
    intrati pe billboard.com si o sa vedeti cine a COMPUS muzica si versurile piesei
    the audio and lyrics to T.I. and Rihanna’s single, “Live Your Life

  8. nu Rihana copiaza.. asta a zis toata lumea.. melodia este al lui T.I. de pe albumu Paper Trail scos pe 30 septembrie

  9. Ia mai duva in p*** ma. Cand o sa faca cineva celebru cover dupa Guta si manelele voastre atunci o sa va placa?

  10. s-a declarat k dan balan a vandut drepturile de autor si versurile sunt ale lui T.I.,de-aia nu apare nicaieri Dan Balan…
    si mie imi place melodia,dar acum fiecare cu gusturile lui si nimeni nu e obligat sa asculte acelasi gen de muzica cu celalat…asadar mai bine am fi mai uniti indiferent de gusturile muzicale,pt k suntem romani cu totii…si cautati romania country pe youtube sa vedeti ce lucruri frumoase se zic deespre ea.

  11. Bravo mah Negura Bunget e calitate sau cum zici tu, si ii treci langa Beethoven si langa Pink Floyd…

  12. plagiaza.nu era in stare s scoata melodia asta fara melodia lui o-zone

  13. plm ca e din tara Saint Michael si orasu Barbados nu e cantareata americana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *