“Live your life” – TI feat. Rihanna (O-Zone cover)

Celebra cântăreaţă americană Rihanna a realizat, alături de rapper-ul T.I. un remake după piesa “Dragostea din tei”, ale cărei drepturi de autor sunt deţinute de Dan Bălan, coverul celor doi artişti R&B numindu-se “Livin’ Your Life”.

Potrivit managementului lui Dan Bălan, acesta şi-a dat acordul săptămâna trecută pentru realizarea acestui remake, cererea de autorizare venind din partea producătorilor lui T.I, prin intermediul casei de publishing EMI.
vezi toata stirea

Astazi am ascultat-o si sa stiti ca suna chiar ok. 🙂

Rihana Copiaza O-Zone
Vezi mai multe video din Muzica »
[thx to Liviug]

bullets

28 Comments

 1. nu inteleg de ce a fost nevoie si d epiesa asta. A scos Good girl gone bad. A scos cate singleuri a putut de pe album. Apoi a mai scris repede niste cantece si a scos a doua versiune (cu cantece in plus) a albumului, si a promovat apoi piesele noi. Nu putea lua o pauza pana la urmatorul album? Musai sa scoata reede piesa asta? Naspa piesa.

 2. Nu inteleg de ce trebuie sa va departati de orice e “romanesc”, si de succes pe deasupra. Daca era ungureasca piesa originala nu mai aveati nici o treaba. Ce-a fost asa rau la piesa celor de la O-zone ? Sunt o multime de melodii straine pline de “interjectii”, ele nu sux nu?

 3. @Marius — pentru a intelege ai nevoie de cultura muzicala.

  Beethoven, Pink Floyd si Negura Bunget sunt calitate.

 4. @Terminus: am inteles, crede-ma. De ce nu intri pe toate blogurile de muzica si de fiecare data cand posteaza o melodie pop noua sa le zici ca sfideaza penibilul ? Ca doar nu face parte din standardul tau al calitatii…
  Ce nu intelesesem era ce-a(t)i avut fix cu mel. asta, si daca mai aveai aceeasi parere execrabila daca era o piesa simpla a Rihannei, fara conexiunea cu O-Z.

 5. @Marius: “De ce nu intri pe toate blogurile de muzica si de fiecare data cand posteaza o melodie pop noua sa le zici ca sfideaza penibilul?”

  Pentru ca intru si comentez doar pe blogurile care ma intereseaza :). Imi place de fulgerica, intru aici :).

  “Ce nu intelesesem era ce-a(t)i avut fix cu mel. asta, si daca mai aveai aceeasi parere execrabila daca era o piesa simpla a Rihannei, fara conexiunea cu O-Z.”

  NU am cum sa stiu pentru ca nu a fost cazul :). Nu pot sa fac speculatii. Anyway — eu m-am legat de piesa asta, asa cum e acum. Fara vreo legatura cu OZ sau cu Rihanna (sper ca am scris corect).

 6. Terminus nu fii teribilist si pastreaza pentru tine muzica pe care o asculti si iti place. Mie nu-mi place rihanna in mod special dar nu inseamna ca gusturile mele sunt litera de lege.

 7. Bey , mai Documentati-va inainte sa publicati stiri ca sigure!!!
  Nu are nicio legatura Dan Balan cu piesa de pe primul loc din Billboard
  NU e mentionat nicaieri, nici la muzica nici la versuri, asa ca nu o mai scaldati.
  intrati pe billboard.com si o sa vedeti cine a COMPUS muzica si versurile piesei
  the audio and lyrics to T.I. and Rihanna’s single, “Live Your Life

 8. nu Rihana copiaza.. asta a zis toata lumea.. melodia este al lui T.I. de pe albumu Paper Trail scos pe 30 septembrie

 9. Ia mai duva in p*** ma. Cand o sa faca cineva celebru cover dupa Guta si manelele voastre atunci o sa va placa?

 10. s-a declarat k dan balan a vandut drepturile de autor si versurile sunt ale lui T.I.,de-aia nu apare nicaieri Dan Balan…
  si mie imi place melodia,dar acum fiecare cu gusturile lui si nimeni nu e obligat sa asculte acelasi gen de muzica cu celalat…asadar mai bine am fi mai uniti indiferent de gusturile muzicale,pt k suntem romani cu totii…si cautati romania country pe youtube sa vedeti ce lucruri frumoase se zic deespre ea.

 11. Bravo mah Negura Bunget e calitate sau cum zici tu, si ii treci langa Beethoven si langa Pink Floyd…

 12. plagiaza.nu era in stare s scoata melodia asta fara melodia lui o-zone

 13. plm ca e din tara Saint Michael si orasu Barbados nu e cantareata americana

Comenteaza: