bullets

22 Comments

  1. Masina pare avariata pe partea opusa. Probabil ca o duce la fier vechi. Daca a avut accident lateral-mijloc este dauna totala deoarece stalpul dintre usi se indoaie si este compromisa securitatea masinii in viitor.

  2. Daca ar face asa si in Bucuresti, cred ca toti ar parca regulamentar sau ar merge cu bicicleta

  3. @Mihai, Da-o in mama ei de treaba…. pare mult prea intacta pentru “daune” totale :))
    Adica nu arunci la fier vechi chiar asa o masina… 😛

  4. Ar fi o bună idee pentru autorități să ridice și de pe la noi mașinile parcate în genul ăsta. Poate s-ar mai împuțina șmecherașii de parcare.

  5. Cred ca ar trebui sa facem un lucru asemanator si in Romanica, mai ales in Bucuresti. Sigur toata lumea si-ar parca masinile regulamentar, iar cei care nu sunt in stare sa faca asta nu ar mai pleca cu ele de acasa (tot ar fi bine).

  6. @monis
    Draga desteptule/desteapta cu stele in frunte, aia este distrugere de proprietate. Firma de ridicari plateste despagubirea si daune morale si ce vrea proprietarul masinii. Daca se apeleaza la asigurarea CASCO, se ajunge ca dupa un an si tu sa platesti de doua-trei ori mai mare asigurarea. Iti convine sa platesti 10% din valoarea masinii obligatoriu cand iei masina in leasing? Va dati toti cu parerea, in special neproprietari de masini, eventual neproprietari de biciclete. Pentru a termina cu shmecheria trebuie sa existe un serviciu de ridicari bine pus la punct al primariei, nu firme private. In situatia ridicarii aiurea, in afara cadrului legii, persoana care face ridicarea plateste despagubiri. Ce usor e sa spui “bravo lor, ce misto!”, dar puneti-va in pielea celui care a parcat pentru 5 minute, nu are o masina de 200000 de euro si nu sta in Dorobanti.

  7. @Cristi. Daca stalpul din mijloc pe partea soferului e indoit, e dauna totala.. Asta in tarile civilizate.. La noi cred ca o repara si dupa ce a trecut trenul peste ea.

  8. @Florin: și dacă a parcat doar 5 minute ce? Poate să parcheze regulamentar în alea 5 minute, nu crezi?

  9. La cea gri dupa indoitura de pe capota pare a fi distrus stalpul = dauna totala 🙂
    Dupa cate se vede pare a fi in curtea reprezentatei.

  10. @Comentez cu nume real si nu mi se sterge commentul urmator: A, și dacă nu ai găsit loc de parcare poți să parchezi oriunde vrea mușchiu’ tău, iar ceilalți participanți în trafic și pietonii pe care îi încurci n-au decât să te suporte, că tu ești un Coco, nu?

  11. eu cred ca masinile apartineau amantului sotiei macaragiului :D…eu unul asa m-as vede 🙂

  12. @Florin: cred ca ai avut o zi proasta sau doar esti putin frustrat de viata trista pe care o traiesti. Eu personal nu cred ca asa se ridica masinile in Rusia, ci pur si simplu acea masina era pentru fier vechi. Ar fi trebuit sa vezi ideea din spatele cuvintelor si atunci poate ai fi inteles, dar nu stiu de ce nu ma mir.

  13. Cipri fa-ti buletin inainte, pe urma comentezi ceva ce habar nu ai….asta e ca si cum politia iti bate la usa si-ti arunca in casa un buchet de grenade, pe urma te scoate pe tine si toata familia in strade si te impusca in ceafa….
    cine stie in ce context s-au distrus acele masini…in nici un caz “parcare ilegala”
    Apropos de “smecherii de parcare” pe care ii mentionezi nimeni nu parcheaza intentionat asa…probabil vreo tarfulita de 18 ani care a luat ieri carnetul dupa ce a aratat un piciorus examinatorului…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *