Sa invatam sa iesim din parcare (2)

Sa invatam sa iesim din parcare (2)

Ea vrea sa scoata masina din parcare. Este tot ce vrea sa faca…

Si o face. In aproximativ sase minute.

Ce sa va mai zic? Eu nu stiu cum dreq iau unii carnetul de conducere. Poate tipa din imagine – care lucreaza la primarie – a avut pile puternice. Pile, pile..dar chiar asa de tuta sa fii? Valeu….

Vocea de pe fundal ne anunta ca nu este prima oara cand se intampla asa ceva.. va dati seama cat timp pierde functionara asta la parcare sau iesirea din parcare? Oare mai si munceste? 🙂


Merita aplauze la final….. 😉

bullets

37 Comments

  1. Cam netoata individa. Dar nu atat de mare cat idiotu’ care a filmat toata scena. La ce puii mei se joaca cu zoomu’ ala?!

  2. Ce norocos e ala sa aiba asemenea vecini, are motiv de binedispunere dimineata… Si totusi proastele de genu’ ar trebui interzise!

  3. sa ne fereasca dumnezeu deastea in trafic. si asha bucurestiu ala e f aglomerat mai vin si babe deastea… care ar putea merge cu metrou f frumos sau sa plimbe nepotelu in parc.

  4. eu unul nu mi-as parca masina in apropierea ei, e periculos!

    de acord cu jijiduru .. e enervat “regizoru” cu zoom-ul :))

  5. Oameni buni, eu sint una dintre ele. Am luat carnetul a patra oara in 1999 si nici azi nu pot parca bine, ma injura bine cate unul ca voi cam o data pe saptamana, si asta e. Ne lipseste ceva. Cu toate astea, avem nevoie de masina, sa ne miscam, pe langa voi, evoluatii.
    Totusi- cele mai multe accidente grave le fac barbatii, care stiu sa conduca mai bine. Noi macar ne cunoastem limitele si actionam in consecinta.
    Numai bine.

  6. Sunt curioasa cum merge in trafic…cred ca e jale!!! Oricum e tare de tot baba!

  7. Cum sa fi asa de tampita!?! oricum e beton clip-ul! si iulia tu chiar consideri k trebuie sa fi evoluat sa iti dai seama cum trebuie sa iesi din parcarea aia banala?

  8. Hai mey iulia nu poti sa fii serioasa! Uita-te cat loc are in spate! Plus ca are si masina mica, ce naiba! Si eu sunt fata si mai fac cate o parcare laterala aiurea (mai ales pe stanga 😀 ) dar chiar asa n-am vazut! LOL M-am spart de ras :))

  9. Va considerati niste destepti, toti cei care comentati aici, insa probabil ati uitat de unde ati plecat! Cineva de aici avea dreptate spunand ca cele mai multe accidente sunt facute de barbatii acestia teribili care aduc numai critici la adresa damelor, uitand ca acasa poate au sotii, fiice, care si ele sunt in aceiasi situatie.

  10. Da mai, dar chiar asa…. Si eu am fost “novice” dar nu i halul asta. Trebuie sa recunosti ca e prea de tot, cel putin pentru mine e prea mult… Sa mai exerseze in poligon. Hmm daca in parcare e asa “talent” cum e pe sosea? Si acolo se da jos sa vada daca e distanta suficienta fata de cel din fata sau fata de cel din spate?

  11. Super tare faza. Si un copil stia sa scoata masina de acolo. Acum va dati seama in ce tara traim?

  12. asta care ii dati dreptate babei,sunteti reduse mintal frate!sunteti praf!prea proaste tre sa fiti sa nu puteti face o parcare!hai da o dreaq de treaba!dc plm va mai urcati in masina atunci :-j

  13. nu are treaba cu condusul… nu merita carnetul… dar fraieru care tot a vorbit de-a lungul filmului merita cativa pumni in cap

  14. si asta e doar o picatura intr-un ocean. Sunt putine femei care intr-adevar merita permisul de conducere. Katherine are dreptate, luati-va un scuter. Poate pe ala reusiti sa-l parcati…

  15. esti tu shumaker , bai smecghere. vin ca te scuip eu in gura, tati…

  16. 6 min. e ok.

    Nu a apreciat corect distanta din spate, dar macar e prevazatoare, decat sa iasa in tromba si sa buseasca ceva pe acolo.
    Ruta aleasa e nefericita…

    Anyway a iesit cu bine din parcare, probabil ca ajunge si de la punctul a la punctul b in regula.
    …spre deosebire de zmeii soselelor.

  17. ai filmat cu telefonu sau cu camera? ce tel/camera era ?

  18. ce sa spun,toti care au permis sunt soferi innascuti,fac tot felul de manevre cu masina…sigur multi care comenteaza intamplari de acestea inca se mai uita la schimbator sau nu nimereste viteza

  19. apropo,fulgerica,ai vazut faza pe otv,vad ca esti la curent cu emisiunile d p otv?

  20. @pysy – din cate observi, clipul are ceva vechime. OTV nu urmaresc..

  21. de cat ati rade mai bine dadeati niste indicatii pas cu pas si eram cu torii mai castigati mai ales femeia si multi altii dar pentru ca suntem romani …radem si radem ..de noi daca cel care a filmat faza ar fi mers jos s-ai explice ce sinplu este ar fi avut o mare satisfactie de cate ori acea femeie iesea din parcare scue daca gresesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *