bullets

13 Comments

  1. Nu vad care e problema fulgerica…? nu vad legatura cu low cost….si nu cred ca oamenii aia sa fi simtit vreo ceva…poate doar un soc vizual…dar nimic mai mult…iar cat despre low costuri…adevarat ca wizz air are mari probleme in ceea ce priveste orarul de zbor..si blueair la fel…in rest..iti doresc din tot sufletu sa zbori cu Ryanair sau Easyjet si sa vezi ce inseamna low cost cu bilete incepand de la 10E cu toate taxele incluse

  2. mai sus am scris asa: “sa zbori cu o companie low-cost (cele cu probleme…)

    Ce ai inteles?

  3. 🙂 Nu vad care e problema ca i-a lovit fulerul… 🙂 Daca era elicopter mai ziceam… Oricum, filmuletul e fai! 🙂

  4. Sa stii ca nu numai pe cei low-cost ii lovesc fulgerele. Sa mai stii ca o aeronava fara problema … nou nouta … poate fi extrem de afectata de un fulger.

    Iritant chestia asta cu low-cost-urile … Adica sa stii ca low-cost nu inseamna low-safety …

  5. Oh my god… mâine plec cu blueair la Berlin.. dus-întors.. ar trebui să-mi fac griji??

  6. citez: ” Culmea unui zbor cu avionul: sa zbori cu o companie low-cost (cele cu probleme gen Wizair, BlueAir & other shits) si sa te trazneasca un fulger. ” nu inseamna bah gogule ca doar in avioanele lor te poate trasni fulgerul..si vrei sa iti zic una mai buna? compara flota de avioane ( tip, vechime, etc) a Wizzair-ului de exemplu (media de vechime a aviaonelor lor este de 2,5 – 3 ani ) cu cea a lui tarom sau carpatair … si apoi mai vorbim care is mai sigure .. cat despre lovitul fulgerului se poate intampla oriunde si oricui . tot ce se intampla : se vede bineinteles o lumina alba si un zgomot destul de ciudat ..dar sa stii ca avioanele elimina energia acumulata in urma fulgerului …..la extremitatile aripilor e o antenuta care se ocupa de asta ..asa ca vorbiti numai in caz de cunostinta… cat despre problemele cu orarul de zbor, inseamna ca undeva a aparut o problema de gen conditii meteo , si daca blue air sau wizzair nu au putut ateriza e clar ca nici tarom sau alte companii ( bineinteles problemele pot fi si de ordin tehnic, dar din masuri de siguranta mai bine se fac verificari inca odata decat sa plece cu avionul asa…cum fac unii… ) si sa stii ca unii platesc sume mari de bani pentru a denigra companiile low cost… totusi sunt convins ca tu nu ai primit nimic :))

  7. alinr – nu ai inteles nimic din postul asta..

  8. Acel fulger, in mod normal, nu ar fi o problema pentru functionalitatea avionului deoarece descarcatoarele de pe aripi au o rezistenta de pana la 14000 Ohmi.

  9. bullet mai scoate tata capu din nisip din cand in cand si casca ochii larg de tot la ce se intampla in jurul tau. Ai putea sa incepi prin a iti arunca TV la gunoi (unde ii este locul) si prin a iti filtra informatiile primite. Bine zis alinr!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *