Ce se intampla daca inghit sperma …

daca-inghit-mic

Am o prietena care avea ochii caprui. De ceva timp inghite sperma, iar ochii ei sunt acum verzi, aproape ca ai baiatului de la care inghite. Mi s-a spus ca sperma poate schimba culoarea ochilor, iar explicatia care mi s-a dat o spun si eu mai departe: ” Cum o pastila pe care o inghit ajunge in stomac si de acolo la cap de exemplu ca sa calmeze durerea, si sperma se poate descompune in stomac, si asa ajunge mai departe in corp, iar anumite substante din ea ajung sa schimbe culoarea ochilor ” . Cam atat. Mie nu mi se pare plauzibil… dar totusi e posibil asa ceva ???

Dragele mele, orice barbat vă va asigura ca tot ce este scris mai sus este pur si simplu perfect adevarat. Mai e nevoie sa  o auziti si pe aia cu cosurile?

Se pare ca forumistele pudice de pe Kudica nu au prea digerat postul cu pricina asa ca moderatorii l-au sters la scurt timp. Oricum, Google ne ajuta sa-l vizionam din cache. Iar cand dispare si din cache, ne bazam pe screenshotul de mai jos.

Mai e cazul sa tragem vreo concluzie?


Photobucket

bullets

33 Comments

  1. Errrmm … Do You Swallow?!

    Cam asa suna o replica de agatzat , care mai si functiona din cand in cand 🙂

  2. @meK iti dai acum seama si de ce functiona .. probabil tipele erau fermecate de ochii tai ..

    @fulgerelu .. nu o stiu nici pe aia cu cosurile .. da link 😛

  3. Ala, forumurile feministe, si cele de gen bebelusul meu, sunt cele mai de rahat forumuri cu putinta din istoria internetului romanesc de la maimuta la Pentium 8.

    Nu sunt mirat, am vazut si chestii mult mai penibile pe astfel de forumuri. Crier de gaina.

  4. Ndrey: tocmai ma pregateam sa scriu ceva similar :))
    intr-adevar,Kudica (exemplul de fata) e un forum care daca nu a adunat pana acum toate proastele din Romania,probabil ca o va face in curand.
    andrei: e foarte posibil sa fie troll,dar am citit ceva pe-acolo si sunt niste topicuri pornite tot de vreun troll probabil,dar interesant e sa vezi replicile.

  5. daaaaa!!! foarte tare!! se vor mari si buzele daca te ungi cu ea asa… de jur inprejur :)))

  6. M-am spart de ras… auzi sa sugi carioca!.. Acuma la drept vorbind cred ca un tip a scris treaba asta sa se amuze de gagici…. Parerea mea.

  7. @lokipaki, cum sa nu. Tre sa faci tratament cu laptisor de matca. Si baiatu sa fie matca.

  8. hahaha ! schimba culoarea ochilor si scade IQ-ul (daca mai are ce sa scada)

  9. Aoleu tre sa ii spun si lu a mea sa nu mai imghita ca se va transforma lool cate proaste geezas …

  10. intrebari de curve, se lauda intre ele ca inghit sperma.

    sunt fetite de 16-18 ani, care sunt pacalite sa inghita ca li se intampla lucruri fabuloase.

  11. O chestie e sigura! Izvorul de inspiratie este un banc foaaaaarte vechi: “Intrebare: De ce au secretarele ochii albastri? Raspuns: Pentru ca sug pixul!” Pe vremea aia nu prea se gaseau carioci… Si daca sefu’ pixului avea ochii albastri…

  12. Cineva mult mai destept decat mine a spus la un moment dat ca diferenta dintre geniu si prostie este faptul ca geniul isi are limitele sale. Se pare ca omul are dreptate si de data asta

  13. Doamne,astia or sa-mi plateasca mie pensia?

    Bai copii mai… va duceti de rapa…noi astia incercam sa iesim si voi ne bagati inainte..sau cum?

    daca intra vreo fetita,ca altef nu le pot zice, pe acest site… pe care am ajuns intamplator.. intrati aici si va rog incercati sa va bagati mintile in cap… offf…

  14. Eu sunt genul de baiat care-si schimba culoarea ochilor in functie de dorinta partenerei… asa ca, draga mea… ce culoare vrei sa aiba ochii tai ?!?!

    Nu-mi vine sa cred cat de tembeli sunt unii copii. Georgiana… da-o-n papuci de pensie… gandeste-te in ce lume traim si ce generatie vine din spate !!!

  15. lol hai ca e tare asta e chiar pe bune fetelor .. dar aveti grija ca puteti sa vedeti 3D si la claritate HD bafta .. :))))))) =)))))))))

  16. buna ana cum putem sa ne cunoaste id nicu_nicu131 scriemi si mai vedem

  17. Jeguri umane,la Auschwitz cu voi!,incredibil unde poate duce nesimtirea,sa postezi pe forum asa ceva.

  18. =)))))
    dak vrei iti fac ochii mov si nu trebuie sa inghiti sperma deloc
    tampenie ca asta nu am auzit de cand ma stiu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *