Asa se prind hotii in China

asa-se-prind-hotii-in-china

Two thieves on a motor-scooter flew by and snatched a womans purse on a street in Wenzhou, China. Surveillance video shows a man riding a bicycle. As he was passing by the front of a hotel near where the thievery happened, he stopped, calmly got off his bicycle, picked it up, and then threw it at the thieves. The bicycle hit them, they lost control, and crashed to the ground.

Locuitorii orasului Wenzhou (China) nu prea agreeaza hotii si in special pe aceia care fura posete de la doamne in varsta. Si tocmai din aceasta cauza, Politia nu prea este apelata….

Imaginile de mai jos sunt extraordinare, un simt civic mai ridicat decat atat nu prea cred ca ati vazut pana acum.

bullets

14 Comments

  1. Asa ar merita si tziganii din autobuz, dar problema e ca la noi umbla in gasca.

  2. O, da! Așa ceva nu mai vedem prea curând! Ăsta se numește SIMȚ CIVIC. Știți voi, ăla pe care noi nu prea am învățat să-l purtam după noi, îl lăsăm acasă, în cutia cu bunul-simț și altele.

  3. Seamana a viral la vreun film cu jackie chan(sau oricare alt actor chinez cunoscut).Pe mine unu ma bucura sa vad asa ceva.

  4. Dupa mine, toti hotii ar trebui schiloditi in bataie. Din pacate, la noi daca faci asa ceva ai toate sansele sa fii dat in judecata de hot ca l-ai ranit in timp ce fura. La noi tre’ sa te rogi de hot sa stea putin pana dai tu telefon la Politie, ca nimeni nu poate lua legea in propriile maini, nu?

  5. Simt civic? Nu am vazut asa ceva in Romania? Am vazut la Brasov cand a murit omul ala impuscat in cap si de ce? Simt civic… auzi…. simt civic… mori degeaba pentru bani…

    Daca esti jefuit si ala te ameninta cu o arma dai portofelul, daca banca in care esti e jefuita capu jos si nu misca, exista asigurari, firme de securitate si politie.

    Banii ii faci sanatatea mai greu….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *