Nu asa se iese din parcare…..

femeia-la-volan

……dar nici asa.

Iata-ne ajunsi din nou, pentru prima oara in acest an, in fata unui nou episod din celebrul nostru serial numit “Femeia la volan“. Astazi putem observa atent ce se poate intampla atunci cand confunzi frana cu acceleratia. Sau nu, stai! Poate tipa din imaginile de mai jos a bagat maneta schimbatorului  in marsarier dar “nu i-a intrat”, daca ma intelegeti ce vreau sa zic…

bullets

11 Comments

  1. Inainte sa ne batem cu pumnul in piept cu mandrie barbateasca, ar fi interesant de citit statistica accidentelor grave produse anul trecut: “Conducătorii auto bărbaţi sunt, potrivit Poliţiei Rutiere, vinovaţi de producerea a 90,4 la sută din accidentele grave, produse în primele 11 luni ale anului trecut”.
    http://www.adevarul.ro/actualitate/social/Tinerii-cei_mai_periculosi_soferi_0_185381984.html

    E adevarat ca accidentele grave nu-s haioase, ca toate balbaielile astea feminine din parcari.

  2. zob: femeile nu se pot indeparta prea mult de bucatarie, deci nu circula prea mult in afara localitatii.

  3. @zob: statistica aia spune si cat la % dintre soferii ce circula prin Romania sunt barbati ? Eu cred ca proportia e destul de mare incat sa explice mare parte din procentul ala de 90%

  4. silviub: vezi că este un mic pas intre misoginism si nesimtire., iar tu esti la granita. faci o afirmatie cam deranjata …cel putin pentru mine ca femeie. te-as sfatui sa fii mai atent cand iti alegi cuvintele …asa ca pentru obrazul tau.

  5. @SilviuB Chiar aşa, de ce jigneşti femeile? Nu ştii că cele mai multe din ele nici măcar nu ştiu să gătească? 😆

  6. Cred ca aia de la volan e aceeasi proasta care mi-a lovit masina cu spatele DE 3 ORI! A treia oara se dadea jos de la volan sa-si ceara scuze insa DIN NOU uitase ca exista frana, sau frana de mana. I-am explicat ca a doua pedala e FRANA, sa o apese si sa nu mai intre ca vaca in oameni!

    Si sunt femeie la volan, consider ca din cand in cand mai fac greseli, la fel ca barbatii la volan, insa ca regula generala, da! Femeile sunt praf, absolut praf in ceea ce priveste condusul masinii!

    Ai vazut filmuletul cu tipa care si-a parcat masina pe calea victoriei blocand iesirea de la o banca?! Cam atat le duce capul pe 80% dintre soferite!

  7. Daca nu ma insel (dupa culoarea stalpului) accidentul se petrece chiar in fata reprezentantei Skoda 🙂 Deci avea service-ul aproape !

  8. un pic cam discriminatoriu cu “femeia la volan”…intra la mine pe blog sa vezi un barbat cu un q7, care se chinuie 15 minute sa iasa din parcare…mai vb pe urma 😉

  9. Poliţiştii spun că maşinile puternice, anturajul şi teribilismul au început să fie factori determinanţi şi în comiterea accidentelor de către femei. În perioada 1 ianuarie- 30 noiembrie 2009, şoferiţele au fost vinovate de producerea a 675 de accidente grave, cu 28 mai multe decât în aceeaşi perioadă a anului 2008. Mai mult, vechea poveste cu „femeia conduce mai prudent” nu se mai aplică în prezent pe arterele României.

    Printre cele mai „periculoase” conducătoare auto, ale anului trecut, sunt cele cu vârste cuprinse între 21 şi 25 de ani, care au produs 130 de accidente, cu 16 cazuri mai multe faţă de anul 2008. Alte 27 de accidente au fost comise, în 2009, de şoferiţe cu vârste de peste 60 de ani.

    Două dintre accidentele grave au fost produse din vina a două conducătoare auto de peste 76 de ani. Tot femeile se fac vinovate şi de producerea a 26 de accidentele a căror cauză este consumul de alcool. Din Adevarul

  10. Nu sunt misogin nu sunt nimic,dar it`s fact ,femeia nu stie sa conduca punct, da si barbatii gresesc , dar statistica este mult prea mare,singurul lucru bun este ca femeia este mult mai meticuloasa la volan decat barbatul,daca ar fii si mai priceputa ar fii the best.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *