Mesaj pentru spammeri

https://fulgerica.com/wp-content/uploads/2008/06/comentarii.jpg

Ma simt nevoit sa reiau un anunt mai vechi si anume :

Dragii mei comentatori, sa va explic niste chestii: acolo, in casuta folosita la comentat, campurile alea sunt descrise in limba romana astfel ca “Nume” ar insemna Vasile, Ion, Mitica iar “Website” ar insemna site-ul lu’ Vasile, Ion sau Mitica. De asta le-am tradus in romaneste ca sa inteleaga tot romanul. E chiar atat de greu? Pentru ca mie mi-e greu sa cred ca prin fata blocului, copiii va chemau la joaca folosind  apelative gen: “camera ascunsa”, “rochii de mirese” sau “ochelari de soare”.

Am sa va rog sa respectati regulile (alea nescrise, de bun simt), nu de alta dar unii dintre voi imi distrug  blogul  si-l transforma intr-un rai al spammerilor. Sincer, nu am timp si chef sa caut pluginuri de banat & shit. Asa ca purtati-va frumos…

Mi-e lene sa dau un select in baza si sa va sterg toate comentariile insa daca continuati am sa o fac si pe asta.

Update: ce ar fi sa ma joc un pic cu nofollow?

bullets

15 Comments

  1. Am folosit numele de “camera ascunsa” pentru ca mi s-a parut mult mai relevant decat numele personal.Imi cer scuze pentru tot.

  2. Nu cred ca am mai comentat pe blog-ul tau (indeajuns incat sa imi simt prezenta), sper ca acest nick sa nu fie folosit deja. Stiu ca este neplacut sa iti ia cineva nick-ul, pentru ca fiecare nick atrage si un “palmares” o data cu el :).

  3. ai uitat sa traduci submit comment si comment… unii din noi nu intelegem si nu ne chemam nici ion, nici vasile, nici… tu stii :))

  4. Yes, please, nofollow + ban + ce s-o mai putea. Scade cantitatea, creste calitatea 😉

  5. no apoi no comment 🙂 da hai ca mai intreb de astia poate mai au ceva super plugin….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *