Pentru spammeri

Comments rules

Dragii mei comentatoristi, sa va explic niste chestii: acolo, in casuta folosita la comentat, campurile alea sunt descrise in limba romana astfel ca “Nume” ar insemna Vasile, Ion, Mitica iar “Website” ar insemna site-ul lu’ Vasile, Ion sau Mitica. De asta le-am tradus in romaneste ca sa inteleaga tot romanul. E greu?

Am sa va rog sa respectati regulile (alea nescrise, de bun simt), nu de alta dar unii dintre voi imi distrug  blogul  si-l transforma intr-un rai al spammerilor. Sincer, nu am timp si chef sa caut pluginuri de banat & shit. Asa ca behave…

;)

Later edit: Jocuri Online, jocuri gratis, statusuri, Online Tv, sunt tinta acestui post.  Si totul porneste de la asta.

P.S. Am corectat manual unele chestii, sper ca nu va suparati.

Update: Nu ma intelegeti gresit, puteti comenta cat vreti voi aici atat timp cat respectati regulile. Btw, Sexy-Girls vezi ca esti plin de scripturi basite iar Firefox nu ne lasa sa te accesam (si nu ne pare rau).

bullets

19 Comments

  1. ok, pe mine personal ca vizitator si nu spammer al tau, ma deranjeaza Dumix pe care nu l-ai mentionat. Cand o sa piarda razboiul cu limba romana o sa fiu si eu fericit, nu de alta, da’ nu inghit sa citesc pe blogul tau commenturi precum “lam vazut”, “si eo fac la fel”, “dami si mie link”, etc.
    Regards

  2. Omul a zis ca nu e roman mah, ce vrei sa-i faci? recomanda-i niste cursuri… 😀

  3. pai la ce te asteptai?de ce te complaci?ai top comentatori cu dofollow , si la url in single post ai external nofollow,pai normal ca lumea se bate,plus ca mai ai si page rank 5,e normal,esti printrii putinii cu top comentatori cu dofollow,sunteti ca o mina de aur,mai ales cand aveti si content vechi ,plus pagini interne cu page rank,plus continutul unic din blog, se ia un 9 din 10 de pe link foarte usor.asa ca parerea mea pentru ca sa ai mai multi comentatori baga dofollow pe single post si gata.iar cat despre cei care linkeaza cu un nume si url care nu are legatura total cu blogul sau personal,cred ca si acei ar trebui pedepsiti,multa bafta.

  4. update la statusuri,te-ai prins cam greu si cam tarziu dar e bine si asa.

  5. statusuri (sau care o fi numele tau) – totusi…
    kay – bine manule, salut..

  6. totusi ce?trebuia sa actionezi din prima faza era clar ca ai de a face cu “link building” prin comentarii…

  7. Fulgerica, iti spun eu: delink! cel mai simplu, si ai rezolvat. Si eu de cateva luni deja ma confrunt cu problema asta, si tot incerc sa le explic, chiar am scris cu rosu inainte de a lasa comentariul, chestia asta 😛

  8. Eu unu m-am conformat!

    Folosesc name-ul “Jocuri Online” nu pentru a face rost de un backlink, ci pentru ca acel site este (cred eu) mai relevant pentru activitatea mea pe internet decat un nickname sau altceva.

    Imi cer scuze pentru neplacerile create!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *