Nesimtire la Antene

De-a lungul anilor, Mile Carpenisan a intrat in casele noastre, ale tuturor romanilor prin intermediul transmisiunilor sale. Acum o tara intreaga e in doliu. Puteti transmite un gand bun familiei sale la numarul de SMS  1244 sau la adreasa de e-mail….[..]

Antena 1 a transformat (mi se pare si normal, banu’ e primordial) aceasta tragedie intr-un moment oportun pentru a atrage rating, publicitate si toate cele. Romani, fiti alaturi de familia lu’ Mile (toti cei 23 de milioane daca se poate). Pentru ca la 0,59 euro/sms putem scoate si noi ~ 10 milioane de euro. Multumim, urmatoarea stire pe prompter, va rog!

Imaginea de mai jos am vazut-o chiar astazi la Observatorul orei 19:00 si chiar  m-am gandit: asa ceva nu se face, mai ales atunci cand te bati cu pumnul in piept ca cica esti profesionist si joci tot timpul corect. Insa parca totul e din ce in ce mai clar, Antenele se bazeaza pe faptul ca romanul are inima mare si trece cu vederea anumite aspecte atunci cand acesta “se afla in momente grele”. Inca o dovada clara de nesimtire si indolenta aveti si aici.

Mile a lucrat la Antena 1, este foarte logic ca printre colegi si-a gasit si cativa prieteni adevarati care acum il deplang, logic. Insa uite ce fac altii……

Later edit:
Imi pare rau ca am ajuns sa postez astfel de lucruri insa stiti bine ca o fac foarte rar. De obicei incerc sa-mi tin blogul departe de astfel de lucruri tocmai pentru a nu va aduce aminte in fiecare zi in ce tara traim cu totii. Insa simt uneori ca nu merita sa lasam unele lucruri la voia intamplarii…

bullets

29 Comments

  1. Antenele au fost cele mai penibile in acest caz de profunda tristete. Cum sa incurci poza, cum sa profiti de pe urma acetei tragedii si sa bagi taxa la sms, cum sa cauti sa faci audienta din suferinta atator oameni…Jalnic!!!

  2. Nici eu nu sunt adeptul acestor stiri, dar ai perfecta dreptate: unele lucruri nu trebuie lasate la voia intamplarii.

  3. Rusine lor.
    Macar u dram de decenta si o falsa afectare puteau sa afiseze.
    Profitul e al lor, durerea e a noastra.

    Drum bun, Mile.
    Odihneste-te in pace.

  4. asta inseamna un trust. si asta inseamna sa faci bani pe carca altuia.
    pacat! de aia e tara asta asa…

  5. Cred ca nu mai puteau ei de moartea lui Mile.Doamne cum banii astia iau mintea tuturor.

  6. La câtă mizerie si josnicie este în Antene ce te mai mira? Cand muri carcotasul s-au folosit de eveniment tot pentru rating desi nu era colegul lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *