Irinel si Monica o pun de-un sex oral

Monica Gabor i-o suge lui irinel Columbeanu Monica suge pula pe romaneste

Mai pe romaneste: Monica i-o suge lu’ Irinel. Si au fost filmati. Intr-un restaurant. Sapte minute de susoteli, reflexe si gesturi mecanice iar procesul este insotit de multa liniste, fara comenzi vocale, gemete sau icnete. (Deci d-aici vine porecla Viri – de la 7 minute 🙂 )

Reconstituirea: aici – link.

Monica Gabor, in genunchi, ii face un sex oral frumosului Irinel Columbeanu. Niciunul nu e gol sau goala. Acesta sta frumos in picioare, ca un copilas cuminte si ascultator ce tocmai isi primeste cadoul. Filmarea este facuta prin gaura cheii (o ditamai gauroaie!) iar in fundal se aude ceva muzica. Irinel isi priveste consoarta si sta incordat. Monica da din cap sistematic. Miscarile sunt scurte. Preaaa scurte!( Va dati seama ce mica o are nenea ala!?) Eu cred ca ne aflam in fata unui ritual. Oare asta fac dupa fiecare masa? De ce au aparut imaginile astea pe internet? Pai mi se pare mie sau protagonistii nostrii se afla intr-un loc public? D’aia.

Filmuletul il puteti viziona aici:

Irinel si Monica, sex oral de caiusgashp
Hai cu milionul de vizionari! 😉 Asteptam cu interes filmul cu sex anal.

P.S. Dar paharul? Cat costa paharul?

Later update: Intre timp clipul a fost sters de pe Youtube (cu toate ca nu contine nuditate, singura urma de goliciune ar avea doar paharul care-i gol si nerusinat) dar pun pariu ca cineva va avea grija sa circule pe dc++, torrents & shit.

Citez Cancan :

Stiind ca legislatia in vigoare poate sanctiona difuzarea unor asemenea imagini, desi ele pot constitui si ultraj la adresa ordinii publice, noi nu am cumparat filmul pentru ca nepublicand-ul, nu aveam ce sa facem cu el. Dar, aseara, culmea ..

Normal ca mai urmeaza un “Dar astazi, culmea… filmul e pe dc++ cu numele …” sau “Dar astazi, culmea… filmul e pe torenti cu numele …”

😀

LLE: Pana atunci il puteti viziona la zoso, dar e cam pixelat. Iar pe dc++ are numele “Irinel si monica sex oral”. Ia ghiciti ce nume are pe torrents. 😉

Lumea zice ca nu-i real. Pai ar cam avea dreptate cu toate ca protagonistii seamana leit (parul Monicai e parul ei :P). Motive:

  1. Paharul – e cam ciudat cum de se afla centrat pe “obiectul muncii” de-l obtureaza pe” maretul virinel”
  2. Gaura cheii are o marime impresionanta. Ce sa mai zic de forma?
  3. Cica filmuletul s-a facut cu un telefon. Vaică mia! Ce calitate! Si eu vreau tel din ala.
  4. Tanarul ce a cerut 3000 euro celor de la Cancan a plecat cu coada intre picioare dar le-a lasat filmuletul? Eu zic ca e fabricata povestea cu tanarul avid de bani.

bullets

26 Comments

  1. de ce pozitia paharului ar sugera ca-i un fake? Daca se vedea penisul personajului, atunci ne dadeam cu totii seama ca nu este cu adevarat Irinel? 😀

  2. Eu zic ca e pe bune … oamenii aveau nevoie de niste publicitate … le-a cam scazut rating-ul in ultimul timp, si au facut un sextape ca la americani !

  3. “Ia ghiciti ce nume are pe torrents”

    Irinel.Monica.Oral.Sex.DVDRiP.XViD-PORNOLATION ? 😀

  4. Mie mi se pare ca e regie curata cu complicitatea actorilor.
    Vor sa se laude, el ca da si ea ca face. Daca e pe bune, sa imi faca si mie.

  5. singurul lucru care ma dispera la filmul asta e paharu…..daca el e pus ostentativ cu motivul de a obstructiona scula omului atunci e fake…da exista si posibilitatea ca paharul sa fie o simpla intamplare..! 🙂

  6. daaa… ce sa mai zici? se vede de la o posta ca monica are stofa de traseista,ca virinel e un mos anchilozat si ca… totul
    a fost regizat…

  7. bai frate sa stii ca nu este nici o problema ca sa intamplat asa ceva.dar_ar fii misto sa vedem si pe dom irinel cum o satisface pe monica ca doar asa este bine nu?

  8. LE ARE FATA CA CINEVA MIA SPUS CA ERA IN ACEEAS CLASA SI SE SPUNEA CA LE ARE CU ASA CEVA PE MINE NU MA UIMESTE

  9. e prea tare….parintii se iubesc asa de mult incit nici la restaurant nu rezista…oare sa saturat moni de atita mincare?:)

  10. Pingback: Trafic frateeee
  11. dupa ce este cocosat ala a mai stat sa il suga si aia?moaaaaaa poi sa vina la mine sa ma suga si pe mine…as vrea sa te intreb mey columbene:da-te draq spune-ne nu te mai feri….le are cu,,suptu”?daca da …nu fi bulache da-o si pe la noi astia mai amaratii….:))

  12. mai da-o-ncolo de treaba…chiar acolo?nu aveau rabdare pana acasa?muista dracului…cine stie la cati le-o mai suge…groaznic tarfa asta…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *