Dezbracati la metrou

This mission is fake and was staged for April Fool’s Day 2010. We used skin-colored underwear to make it seem like we actually did it.

Un Flashmob mai neconventional organizat de catre cei de la Improv Everywhere de 1 Aprilie. Sa vezi oameni dezbracati de la brau in jos alergand prin vagoanele din metrou, asta in timp ce tu astepti cuminte pe scaunul tau sa ajungi la destinatie, parca nu e o imagine prea normala, nu? 🙂 Tare ideea!

bullets

11 Comments

  1. Tare ideea! As vrea sa vad un flashmob asemanator si in Romania. Sa cada mosii si babele pe spate. 🙂

  2. daca ar fi asa in romania vai de capu nostru unde am ajunge… observ ca lumea in loc sa evolueze se intoarce la forma din care se zice ca ne tragem… din maimute… sa umblam iar dezbracati si gesturi animalice… o lume nebuna!

  3. lol, foarte tare:)) cred ca ar incepe la stiri ca am ajuns o tara de depravati si toti ar comenta ca ratatii…

  4. @Chrystian- da, sa nu ne intoarcem la ceea ce inseamna fiinta umana..hai sa mai stam niste ani blocati in fata unor cutii ca niste prosti 😉 ca doar ce sa cautam noi afara intr-o lume nebuna..si oricum noi romanii suntem mult superiori altor ‘rase’

  5. Daca s-ar face asa ceva in Romania, probabil toti ar arata cu degetul macar 2-3 saptamani, strigand cat ii tin plamanii ca din cauza acelor indivizi se apropie sfarsitul lumii.

    Imaginea acestui clip…e dezlipita dintr-o UTOPIE.

  6. Ha, ha, ha cat de distractiv am spune unii dintre noi ca ar fi, e mistoo, e buna ideea, e marfa, sa vezi ce mor mosii, ce misto ar arata tipele bune fara, tipii dotati, simplu si fara efort sa o vezi dezbracata, in metrou, fara la un suc, fara la o cafeluta, fara o abureala, ce mistoo sa ajungem sa traim zilnic asta, etc.
    Dar … mai reflectati! [removed by admin]

  7. HAios cum prin blur-ul aplicat face lumea sa creada ca aia nu or avut deloc chiloti pe ei 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *